Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה.

התקנתי את המערכת ויש לי בעיית רעשים מוזרה שלא היתה אף פעם.

כשהשמע ממש על נמוך שומעים סססססססססססססססססס כלומר כמו רעש כששיר נגמר והווליום גבוהה.

הרעש לא גובר אם מגביעים את הווליום ולא נפסק גם כשהוא על 0.

בבקשה עזרה השקעתי על זה כבר כל כך הרבה כסף

מב עוד צריך לעשות וממה הרעשים?

פורסם

אף אחד לא יודע מה הבעיה?

יכול להיות שזה הרדיו? יש לי רדיו דיסק של אקליפס דגם 7000.

אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה

פורסם

אקליפס מנסים לחקות את ה"היסים" של פיוניר.

וברצינות, חזור למתקין שלך ובקש ממנו לבדוק את סיבת הרעש. אני מאמין שהוא נובע מהארקה לקוייה במגבר או בהד-יוניט. אם שם הכל תקין בדוק את ה RCA. נסה להחליף אותם \ להעביר אותם ממקום אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה.

הרכבתי לבד את המערכת והמגבר...

הייתי אצל מי שקניתי ממנו את הרמקולים והרדיו דיסק והוא טוען שזה היסים שיש למגבר.

כלומר זה בגלל המגבר וזה תקין.

המגבר הוא jbl 755.6 והוא חדש יחסית (חודש) והוא היה מורכב קודם על רמקולים ורדיו דיסק אחר וזה לא עשה את הרעשים האלה.

ניסינו להחליף את הרדיו דסק לאחד אחר אך הרעש נמשך ואפילו ניסינו לחבר את ה 3100 אבל גם אז היה רעש.

אני די בטוח שכשחיברתי את המגבר לרדיו דיסק אבל בלי למקם אותו ובלי להעביר את ה rca דרך האוטו אלה סתם חיבור פשוט של המגבר למערכת ולרמקולים כדי לבדוק שהכל עובד הרעש הזה לא היה קיים.

מה אומר?

אם אתה מכיר עוד מישהו שהיה לו רעשים כאלה אשמח לדעת איך הוא פתר אותם.

אני כבר מת לפתור את כל הדבר הזה ולהנות מהמערכת גם כששומעים נמוך כי כבר שילמתי המון כסף.

• תוכן חדש...