Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתכלו מתחנן ליקנות רכב ב 20k

אל תישכחו זה איך אני מקבל תרישון ישר חח

יש לי מיספר רכבים בראש

תגידו מה מהם הכי טוב

הדרישות :

יופי במקום הרישון

אמינות גבוה כמה שפחות מוסך

ביצועים טובים אותו שיסחוב ולא יתקע לי נגיד אם אני נוסע לאילת ( מראשון )

נוח חחח

הרכבים אשר מועמדים אצלי הם :

מצובישי קולט

פיאט ברבו

הונדה אצבק אבל זה באחד האחרונים כי קשה לימצוע ושנתון ממש נמוך כניראה

פיאט פונטו

איזה מהרכבים עונה על הדרישות?

ופתוח להצעות ?

פורסם

קודם כל בתקציב שלך אין מה להמליץ על רכב אמין. מה שתמצא במצב יותר שמור יהיה יותר אמין.

להזכרך אתה מדבר על שנתון נמוך בכל מקרה.

בקשר ליופי אין לי מה ליעץ לך זהו עניין סוביקטיבי אצל כל אחד.

כמה זמן נשאר לך עד הרישיון? אולי עדייף לך בינתיים לחסוך עוד קצת ואז יהיה על מה לדבר..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
סתכלו מתחנן ליקנות רכב ב 20k

אל תישכחו זה איך אני מקבל תרישון ישר חח | וופי לך , אבל מה מצחיק פה ?

יש לי מיספר רכבים בראש | רצוי שגם תחפש ויהיו לך כבר כמה מסומנות כי מצב הרכב יכול לשנות לך הרבה החלטות על מה ללכת

תגידו מה מהם הכי טוב | הכי טוב למה ? לרייסים, להביא בנות, נוחות נסיעה, חסכוניות וכו

הדרישות :

יופי במקום הרישון

אמינות גבוה כמה שפחות מוסך

ביצועים טובים אותו שיסחוב ולא יתקע לי נגיד אם אני נוסע לאילת ( מראשון )

נוח חחח | "נח" , ידוע שזו מילה קורעת חחחח (וגם אסור להשתמש פה עם מקלדות בעלות מקשים תקולים שניתקעים מידי פעם)

הרכבים אשר מועמדים אצלי הם :

מצובישי קולט

פיאט ברבו

הונדה אצבק אבל זה באחד האחרונים כי קשה לימצוע ושנתון ממש נמוך כניראה

פיאט פונטו

איזה מהרכבים עונה על הדרישות?

ופתוח להצעות ?

חוץ ממה שרשמתי לך באדום, אני לא רואה כל בעיה להגיע לאילת עם כל אחת מהמכוניות באופן ספונטיני.

הכל תלוי באיזה מצב הרכב שלך ובמזל שלך כי גם מכוניות חדשות ניתקעות ועולות באש (תוכל לראות בטכני וגם בדף הראשי של הכללי)

אם יופי במקום הראשון אז תיקח הונדה, אבל אני ממליץ כי זה הטעם שלי מהמבחר שהבאת ועכשיו יבא לפה פלוני ויגיד לך קח את הבארבו למרות שהיא ברווזון מכוער לדעתי.

ביצועים = הונדה

אמינות = תלוי במצב, רצוי יפנית אבל שומדבר לא מושלם

זה בערך מה שיכולתי לעזור לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הי,

הייתי ממליץ לך ללכת על יפנית בכל מקרה. דגמים הבאים בחשבון מבחינת אמינות סחירות וזריזות (אני לא יודע מבחינת היופי), הם דייהטסו אפלוז, שרייד, מאזה 323 וכו'.. בקשר לקולט ולהצ'בק- קשה לי להאמין שתמצא אית כזו במצב טוב בסכום בו אתה מבקש. ואל תשכח כי מדובר בשנתונים נמוכים כך שצריך לשים כסף בצד....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ננעל כי לא בא לנו ל"סתכל", אתה לא צריך להתחנן, לא יודע מי זה תרישון, חח וחחח אלו לא מילים ולימצוע זה פשוט נורא ואיום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...