Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאשט זה פצצת מצרר?

(הבהרה לאלה מאיתנו שלא יצא להם לשרת בצה"ל ולהיות בקיאים בתחמושת...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא חידשת כלום בכך שאמרת שצה"ל עושה שימוש בנשקים אסורים ע"פ אמנת ז'נבה, זה ידוע.

דיברתי על זה שפלאשט\רקפת אסורים לשימוש באמנת ז'נבה מכיוון שיוצרים נזק סביבתי גדול.

למי שלא בקיא בתחמושת,פלאשט\רקפת זה פגז שמכיל בתוכו אלפי חצי מתכת קטנים, לאחר שהפגז נורה הוא נפתח ומעיף את כל אותם חיצים קטנים.

האפקט שנוצר זה שכל מי ומה שעומד בטווח הפגיעה יוצא פשוט מסננת.

הרקפת זה פיתוח של התעשייה הביטחונית,שנועד לתת בזמנו מענה ללחימה מול החיזבאללה, הבעייה היתה שברגע שהיו יורים נגדם פלאשט הם מיד היו נשכבים מאחורי סלע, והסלע היה סופג את אותם חיצים.

הרקפת פתר את הבעייה בכך שפשוט היה מתפוצץ מעליהם והיה מעיף את החצים כמו גשם,כך שלא היה עוזר להם אם הם סתם נשכבו מאחורי סלע.

לפני שקופצים כל אלה שאומרים "אסור לפרט על תחמושת\בטחון שדה", הפלאשט לא איזה כלי לחימה מיוחד וחסוי (עובדה שמופיע באמנת ז'נבה) והרקפת נמכר ע"י התעשייה הבטחונית לצבאות זרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני זוכר שכששירתתי בצבא הצלחתי להסתדר על אחד מהחיצים האלה, אני חייב לציין שהצבא שלנו מבריקה בצורה יוצאת מן הכלל.

החיצים הם לא סתם מסמרים אלא חיצים שמעוצבים על מנת לעוף.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...