Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרבה זמן שלא כתבתי :)

אז נתחיל ככה, אוטוטו אני צריך לעשות טיפול 10K ויש לי שאלה קטנה על הפלאגים

קניתי היום פלאגים של CHAMPION מדגם N7BYC (זה מה שנתנו לי בחנות חלפים)

בדרך כלל אני שם ברכב פלאגים של בוש, אז בדקתי באוטודטה איזה דגמים אפשר לשים

וכתוב את הדגם של בוש שעד עכשיו הייתי שם, וכתוב גם של צמפיון אבל הדגם שונה, N9BYC4

אז השאלה שלי האם הפלאגים שנתנו לי פשוט לא תואמים לרכב או שאין איתם בעיה? כי בחנות החלפים המוכר אמר לי שזה מתאים, למרות שהתווכחתי איתו.

ועוד שאלה פצפונת, קצת דבילית אבל באמת שאין לי מושג מה התשובה בשבילה..

האם צריך להוריד את ההברגה הקטנה שעל ראש הפלאג או שאין צורך בכך?

תודה ושבת שלום

פורסם

אביתר שלום רב!

בתור גוש וותיק בפורום, זאת לא תיהיה בקשה גדולה לבקש ממך לציין להבא את סוג הרכב, ושנת היצור, נכון?

ולשאלתך, מכיוון שאני מניח שמדובר בסיאט איביזה, המצתים המומלצים לפי הוראות יצרן בעדיפות ראשונה הם בוש

ולא צמפיון, אי לכך מומלץ שתחזיר את הצמפיון ותחפש בחנות אחרת בוש בעל אלקטרודה אחת בלבד.

ולגבי שאלתך השניה, יש להוציא חוט הצתה אחד, ובהתאם לפלג המורכב, כך תוכל לדעת באם יש צורך בהברגת

האום העגול והקטן.

בכל רכב סיאט /גולף ורכבים גרמנים, חוטי ההצתה באים עם נגד הנכנס בלחץ לכן אין צורך באום העגול המוברג.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום שלום.

בוא נתחיל בזה שהרכב שלי מופיע בחתימה והוא מופיע גם בתמונה אז לא ראיתי צורך לרשום את זה שוב.

(סיאט איביזה 1.6 שנת 97)

באוטודאטה מופיע בעדיפות ראשונה פלאגים של צמפיון

הפלאגים של בוש שיש כרגע ברכב הם 3 אלקטרודות ולא 1, אף פעם הם לא היו של אלקטרודה אחת, ושאני אומר אף פעם זה מאז שיש לי את הרכב (7 שנים)

מצורפת תמונה.

ובקשר לבורג שמוברג בראש הפלאג, זאת שאלה שעיניינה אותי הרבה זמן ולא ידעתי אליה תשובה כי גם עכשיו אין את ההברגה על הראש. ולכן שאלתי :)

ללא שם.jpg

פורסם

אומנם אני לא מכונאי אבל לי פעם שמו פלאג אלקטורודה אחת של דנסו שלא לפי קטלוג והאוטו לא סחב תשים פלאגים לפי קטלוג ורצוי של בוש לסיאט

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
המצתים המומלצים לפי הוראות יצרן בעדיפות ראשונה הם בוש

ולא צמפיון, אי לכך מומלץ שתחזיר את הצמפיון ותחפש בחנות אחרת בוש בעל אלקטרודה אחת בלבד.

יש לי שאלה בנושא הפלאגים:

למה זה משנה בכלל? כוונתי היא האם מישהו יכול להסביר לי למה סוג אחד של פלאגים טוב למנוע הרכב וסוג אחר לא?

השאלה נכתבת מתוך הנחה שהפלאג מתאים מיכנית (אורך, קוטר ההברגה וכו'). עוד הנחה שטמפ' המנוע דומה בכל כלי הרכב. אז מה עושה פלאג אחד לטוב יותר ממשנהו?

פורסם

הרגע חזרתי מחנות החלפים, ותאמת זה עשה אותי יותר מבולבל.

בעל החנות טוען שההבדל בן שני הדגמים של הפלאגים של צמפיון הם שה-N9BYC4 מתאים לאקלים של אירופה

ו-N7BYC מתאים לאקלים של ישראל, ושזה בעצם אותו פלאג.

האם יש אמת בדבר?

אגב רציתי לקחת במקום את הפלאגים של בוש, אבל בעל החנות הפסיק להביא אותם בטענה שהם התחילו לייצר אותם ברוסיה ובמקומות אחרים :?

אני ממש אבל ממש מבולבל, כל עזרה בלהבין את הדגמים תעזור לי מאוד :)

(ואני לא מתכוון לעצות כמו תחליף לפלאגים של בוש וזהו)

פורסם

לגבי הפלאגים של CHAMPION:

המספרים 7 ו-9 באמת מייצגים את רמות החום של הפלאג 9 יותר 'חם' מ-7 (זאת אומרת כמה שהאקלים יותר חם ככה צריך לרדת במספר אבל בכלל לא בטוח שזה נכון שבאירופה צריך 9 ופה 7).

אני אישית הייתי הולך על בוש. מה קוד המנוע?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

שבוע טוב.

כתבתי עבודה ממצה ומלומדת על מצתים היא מעט ארוכה (כמה דפים) - אם לא תהיה התנגדות לחברי הפורום והמנהלים אפרסם אותה כאן כי אולי זה לא המקום.

אך היא תענה לך על כל השאלות ואולי גם תוסיף ידע מקצועי לכולם.

היא כרגע כתובה בוורד אך מפני שאני לא יודע איך להעביר אותה לכאן אצתרך לערוך אותה מחדש ויכך לי מעט זמן.

בברכה

פורסם
לגבי הפלאגים של CHAMPION:

המספרים 7 ו-9 באמת מייצגים את רמות החום של הפלאג 9 יותר 'חם' מ-7 (זאת אומרת כמה שהאקלים יותר חם ככה צריך לרדת במספר אבל בכלל לא בטוח שזה נכון שבאירופה צריך 9 ופה 7).

אני אישית הייתי הולך על בוש. מה קוד המנוע?

קוד המנוע הוא 1F ואגב אני כבר יודע איזה סוגי פלאגים מתאימים לרכב לפי אוטודאטה, אני פשוט רוצה לדעת מה ההבדל הספציפי בין הדגמים של צמפיון המוזכרים למעלה.

שבוע טוב.

כתבתי עבודה ממצה ומלומדת על מצתים היא מעט ארוכה (כמה דפים) - אם לא תהיה התנגדות לחברי הפורום והמנהלים אפרסם

תעלה תעלה אותה ידידי, נראה לי שזה יכול לתרום הרבה, לפחות לי!

פורסם

תעלה תעלה אותה ידידי, נראה לי שזה יכול לתרום הרבה, לפחות לי!

חיים יוד אכן כתב מאמר מושלם על מצתים שווה בהחלט קריאה, ועל כך מגיע לו כל הכבוד!

להלן הקישור:עבודה על מצתים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...