Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כמה זמן טויוטה קורולה ידנית, אבל קשה למצוא, אתמול מצאתי אחת שנת 93, עברה 306000 ק"מ, הרכב לא יסע הרבה, אולי 5000 ק"מ בשנה. המחירון של הרכב בסביבות 18000, כמוון שאני אבדוק את הרכב במוסך ואם יצא שהמצב סביר לשנתון, האם מחיר 15000 שהבן אדם מוכן לרדת זה סביר?

פורסם

זה מאוד תלוי באופן הטיפול שלו זכה הרכב בחייו ובחיים שהיו לרכב (עירוני נטו או משולב או בין עירוני לרוב).

תבדוק את מצב המנוע ואת מערכת הקירור (מנוע רקוב למשל), מכיוון שהרכב ישן ובעל ק"מ די גבוהה תשאל את בעל הרכב אילו עוד מכלולים הוחלפו ברכב. לדוגמא חלקי מ"ע בלימה, בולמים, היגוי(אם יש הגה כוח) אם לא הוחלף כלום אף פעם יש סיכוי שתצתרך לתקנם אך גם על זה ניתן לקבל חוות דעת ממוסך.

הגיר הידני לא צפוי לעשות בעיות עם הוא עובד כרגע אז יעבוד גם בהמשך, כמו כן שיפוצו במקרה הגרוע לא יקר.

כמובן תבדוק פגיעות שלדה ורקבונות עם קיימים.

אם אין שלדה, תאונות אחרות והחלפות חלקי מרכב לדוגמא, לא צריכות לעניין במיוחד בגיל כזה.

תנסה להוריד אותו אולי ל 14K כי בסה"כ הדגם די נדיר אך גם לא ממש מבוקש.

פורסם

תודה לכם, אני אקח אוטו יום שישי למוסך, נראה מה עם הצד המכני, ויזואלית הרכב נראה טוב ללא תאונות שלדה וחלודה במרכב.

• תוכן חדש...