Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למתעניינים בשאלה שלי ותודה=]

יש לי יונדאי אקסנט 95 מאובזרת במגבר JBL 75.4 סאב פיוניר 306C (1000) מורל פולס קומפ' 6.5 מקדימה ופולס 6X9 מאחורה. חיווט איכותי והכל ורדיודיסק פיוניר 3600MP

הפולס6X9 מוגברים באמת מצויין ע''י הרדיודיסק, הקומפ' והסאב-למגבר.

הסאב בתיבה פתוחה אגב.

השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע ולרכוש עוד זוג קומפ' 6.5 מאותו הסוג ולהתקין אותו ליד זה שכבר שם?

-מבחינת עוצמה? חסר לי מיד וטרבל במערכת...

-מבחינת איכות? הרמקולים יפריעו זה לזה לנגן מכיוון שהם מנגנים באותה הדלת? (הכיוון לא יהיה 100% זהה מכיוון שהם יופעלו ע''י מגבר אחר, אני לא מתכוון לרכוש מונובלוק לסאב כזה)

תגובות הצעות המלצות בבקשה:-P

פורסם
תשדרג את הבמה הקדמית .... למשל דוטק אם אתה אוהב מורל

+1. או שבכללי תשדרג לסט שהוא יותר חזק מהפולס (לא משנה חברה).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשדרגו תגובות.

תלך קודם למתקין אמיתי. שינסה איתך לכיוון את המערכת.

לפני שאתה מתחיל להחליף רכיבים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תשדרגו תגובות.

תלך קודם למתקין אמיתי. שינסה איתך לכיוון את המערכת.

לפני שאתה מתחיל להחליף רכיבים!

מחזק, אולי הכל עניין של כיוון

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

תנסה לשפר כיוונים ואם לא יעזור,תחליף קומפוננט.אני ממליץ על דוטק אובישיאון .מעולים,אצלי הם בגודל 4' ולא מרגיש חוסר של משהוא בגרסה של 6.5' הם בכלל מצויינים(יש שיפור ממשי בהשוות לדוטק הישנים)

פורסם

קודם תדאג שהכל מכוון כו שצריך כי לקנות ולבזבז כסף תמיד תספיק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני הייתי מציע להחילף HU, רוב הרכיבים שלו אמורים להשמע טוב, ב3600 אין יצאה לסאב ז"א אין שליטה עליו באופן נפרד ומפה שקשה לכוון באופן טוב את המערכת.

אם החלפת הHU לאחד בעל SUB PRE_OUT נראה לי המערכת שלו תשמעה הרהב יותר טוב ללא כל צורך להחליף רכיבים.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

קודם כל, תודה לכל המגיבים לנושא!

והנה התגובה שלי...

להחליף את הסט אני לא ממש מעוניין, לחבר שלי יש דוטק ולדעתי ההבדל לא שווה את המחיר, אם כבר אז לחסוך לסט באמת רציני ולא משהו באמצע. (וזה כבר אומר להחליף מגבר HU וסאב ולהשאר עם.. כלום)

לכוון את הרמקולים? הם מכוונים בצורה הכי נצילה שאפשר, הר''ד מכוון בצורה שתפיק את המקסימום מהרמקולים האחוריים שמוגברים ישירות ממנו והמגבר רק ממקד את הכיוון לסט הקדמי ולסאב בנפרד.

אני שוקל לאטום את הדלתות בעצמי עם איזשהו חומר שיראה לי מתאים וזול ועדיין לא הגעתי להארות בנושא...(אם יש המלצות שהן לא פזקר אני אודה לכם)

בכל מקרה, אף אחד עדיין לא התמקד בשאלה הספציפית שלי - האם שני מידים באותו חלל עם חיתוך כמעט זהה לא יפריעו אחד לשני?

שוב תודה לכולם! טוב שיש מקום כזה להציף בשאלות ולחסוך טעויות מיותרות =]]

פורסם

אתה מגביר את כל המערכת עם מגבר אחד?, אולי בגלל זה חסר לך צלילים, אם הבנתי נכון, הסאב והרמקולים האחוריים שלך מחוברים למגבר והקומפוננטים מוגברים מה HU, בשיטה זו הקומפוננטים נעלמים כמעט.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא הבנת נכון... הסט הקדמי והסאב מוגברים ע''י המגבר

הרמקולים האחוריים ע''י הרדיודיסק.

אני מעוניין להוסיף מגבר נוסף להגברת סט קומפ' נוסף-זהה לזה שיש לי (מורל פולס 6.5 קומפ')

פורסם

אתה הולך לזרוק כסף במקום לטפל בבעיה!

תגיע לאחד המפגשים של הפורום ושם יתנו לך כיוון להמשך הדרך.

לפי דעתי אשמה רבה נופלת על הרדיו דיסק ,כיוונים והתקנה לקויה.

פורסם

התקנה מעולה, כיוונים מתוחים עד הסוף לביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במצב הזה.

בקשר לר"ד, יש לך רעיונות אחרים במחירים קונבנציונליים?

קיים ר"ד שמאפשר כיוונים שונים לסאב, לסט קדמי ולסט אחורי כל אחד בנפרד?

אני יודע שיש כאלה עם שליטה לסאב, אבל יותר חשובה לי השליטה הנפרדת לסט אחורי וקדמי. וגם שיהיה לו מגבר בהספק מינימלי של 27RMS לערוץ, זה מה שהנוכחי מספק לאחוריים, ב22RMS מר"ד אחר של פיוניר הם בקושי זזו ואני לא רוצה תלות במגבר...

• תוכן חדש...