Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשישישרון 11.5.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה, אתה באמת לא מבין מה הכוונה בשנורר, ומה הכוונה בתופס טרמפים?

מה היית חושב על אדם שנכנס למועדון שח-מט בתשלום בלי להיות חבר בו, משחק נגד המתחרים ואח"כ מזדעק

נגד חוקי המקום ועל כך שמיץ התפוזים שמוגש שם לא טעים?

אף אחד לא הזדעק נגד שום חוקים ונשבע לך שאפילו לא הייתי קרוב למיץ תפוזים :wink:

העניין הוא כזה, נמשיך בהדמיה שלך. טל היה אורח של חבר מועדון השח מט.

בא, שיחק שח, נהנה, אמר תודה והלך הבייתה.

כנראה שאח"כ הוא כ"כ נהנה שאפילו הוא עלה לפורום וציין שהיה נחמד מאוד.

אני אפילו בטוח (כפי שאמרתי, אני מכיר אותו אישית) שאם הייתם אומרים משהוא בסגנון ":שמחים שנהנת, בא תצטרף אלינו בצורה רשמית..." היה לכם עכשיו חבר חדש, אבל בחרתם בגישה אחרת, זכותכם.

אף אחד לא אמר "מועדון השח זה חרה, מועדון השח זה קקה".

מה שכן נאמר הוא שהמפגש בת"א המוני מידיי ומעדיפים מפגש סולידי יותר באזור שיותר קרוב לאזור המגורים של אנשים שאיתרע מזלם הרע ואינם חיים בעיר הקודש, ת"א.

חבר מועדון שח אחר, שלא טרח לברר את העובדות ולא טרח לשמוע שהאורח הוזמן ע"י חבר, קופץ עליו ואומר לו שהוא טרמפיסט ושנורר ובעיקרון, מגרש אותו.

אז אם מועדון השח הוא מועדון סגור שאינו מעוניין לצרף חברים חדשים, כל ההתנהלות הזאת מובנת, הגיונית וכל הברברת שאני שופך כאן, מיותרת.

אם מועדון השח מעוניין לצרף חברים חדשים, זאת בטח לא הדרך.

אני מבקש להסביר משהוא נוסף האופן אישי לכל חברי מועדון ה5.

הביקורת שאני מותח פה על המועדון היא חו"ח לא פועל יוצא של שינאה למועדון או למן דהוא מהמועדון.

אני מקווה שאתם מקבלים את דבריי בדיוק כמו שהם, ביקורת בונה ממישהו חיצוני שאולי רואה מבחוץ את הדברים קצת שונה ממה שרואים מבפנים וכבר דרש המשורר:"דברים שרואים מכאן, לא רואים משם".

יש בי אהבה עצומה לתחום הזה ויש לי הערכה רבה לפועלו של מועדון ה 5 (סליחה, שכחתי, מועדון שח :wink: )

לצערי,כואבת לי לפעמים דרך ההתנהלות של דברים מסויימים במדיניות (מדיניות, לא פוליטיקה פנימית שאעפ"י שהיא מטרידה רבים, אותי היא מעניינת כקליפת השום)המועדון ועוד יותר לצערי, שתמיד אני נתקל בדין ודברים באותה גברת שעפ"י רבים ממכם, אשה מקסימה! לי עדיין לא יצא לפגוש אותה וכולי תקוה שאעפ"י שאנו לא רואים עין בעין בקשר למספר דברים, אינה שומרת לי טינה.

תודה רבה על הבמה, מקוה שהבנתם את השקפתי ושקיבלתי את הבנתכם.

יום טוב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולכן כחלק מרעיון תיקצוב הסניפים על פי מס' חברי המועדון הרשומים בכל סניף, נוכל להשיג שני מטרות:

1. על מנת להגדיל את תקציב הסניף ישאף כל סניף לרשום לחברות במועדון כמה שיותר ממשתפי המפגש.

2. וטל יוכל להינות כחבר מועדון בסניף המועדף עליו, בקרב האנשים שהוא אוהב. הבונוס יכולת להשתתף בכל אחד מארועי המועדון הנוספים!

יש להפריד אמירות אישיות, אינטרס אישי, ופגיעות כאלה ואחרות, מעצם הרצון המשותף להוציא לפועל רעיון גדול, שיוסיף עוצמה ופעילות מבורכת למועדון החמש!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יניב,

אל תתקיף

חו"ח, אם זה מה שהרגשת, אני מצטער על כך, אני מנסה לנהל דיון תרבותי. נוקב או ביקורתי ככל שיהיה.

אבל אולי בכל זאת תעזוב את זה ותבדוק מה קורה כיום?

מה שחברי המועדון עשו לי לפני 10 שנים, תאמין או לא זה מה שחברי מועדון ה 5 עושים היום לטל.

אירית אינה חברה בוועד המועדון ואינה דוברת המועדון (זה אני).

אני התרשמתי אחרת ובעיקר זאת הסיבה שהזדעקתי על דבריה בשרשור הזה ובשרשור אחר, אם היא חברת מועדון ותו לא, אתייחס אחרת מהיום.

העובדות הפשוטות הן שכל מי שנהנה היום בישראל מסטאטוס רכב אספנות (ומהשיפורים שחלו בו במשך השנים), עושה זאת בזכות מועדון החמש. אם הוא לא חבר במועדון, הוא נהנה מכך מבלי לשלם. אני לא קורא לזה "שנור", אבל יש כאן נקודה למחשבה.

בחיייך קובי,

והאגודה למלחמה בסרטן מכניסה לרשימת התרופות תרופה חדשה אז כל חולי הסרטן השנוררים נהנים מהתרופה בלי שתרמו בדלת ואמרו "תרמנו במשרד"?

כשאני וחבריי מאמצים קטע דרך באזור זכרון ומדי שבוע מנקים אותו ומטפחים אותו אנחנו חושבים על כל ה"שנוררים" שנוהגים בדרך ונהנים מדרך נקיה?

כשאני משקיע את כל מאמצי וכוחי בהגנה על סמור משוייש (סוג של יונק טורף מהמשפחה של הנמיה) אני מתחשבן על השנוררים שאח"כ מטיילים בשבילי הארץ ורואים סמורים?

אם נושא רכבי האספנות בלבכם ובנשמתכם אז תעשו את המקסימום למען שימורם בלי להתחשבן עם ילדה שנוהגת ביום יום עם חיפושית אספנות, או בעל בסטה שמוביל עגבניות בטרנזיט MK1 או בבחור צעיר שמגיע למפגש ועדיין לא הצתרף למועדון .

הגישה של אבי נוף במפגש השרון דומה - הוא כרגע לא בודק בציציות של המשתתפים, מנסה לייצב את המפגש, ומקרב אנשים למועדון. יחד עם זאת, מגיע רגע שצריך לשאול אם ראוי שאדם יגיע באופן קבוע למפגש רשמי של המועדון, מבלי שיש לו כוונה להצטרף אליו.

צודק במאה אחוז. מסכים עם כל מילה. ניגשים ושואלים ואפילו מבהירים שאם לא ישלם, לא יוכל לחזור למפגש.

לא מכריזים עליו בראש חוצות ופורום כשנורר ותופס טרמפים.

רק שאני אבין, איך קבעת שאין לו כוונה להצתרף למועדון?

בברכה,

קובי

דובר מועדון החמש

קובי,

בתשובה הזאת ובקודמת אני מקוה שאתה מבין שאני לא מתנפל ולא שולל, ההפך המוחלט.

בכל מכון כשר,קאנטרי קלאב, חוג שח וחוג ריקודי עם ניתן להגיע למספר מצומצם של פגישות ללא תשלום על מנת לבדוק אם המקום מתאים לך לפני התחייבות, אולי זה חומר למחשבה למועדון.

פורסם

אבי וחברי שישישרון

תודה על קבלת הפנים החמה, נישמח להמשיך ולהגיע למיגשי שישישרון.

עדנה וגיא

DSCN8335.JPG

משה גיא

סיטרואן ID/DS-19

שנת 1968

8)

פורסם

איזה DS יפה, כל הכבוד.

מאיזה אזור אתם בשרון? אני מכיר מישהוא מישובי חוף כרמל עם 4 DS.

פורסם
מה שחברי המועדון עשו לי לפני 10 שנים, תאמין או לא זה מה שחברי מועדון ה 5 עושים היום לטל.

אני לא יודע מה עוללו לך לפני 10 שנים, אבל למיטב ידיעתי טל מתקבל בברכה במפגש השרון, וגם ראיתי אותו נהנה מאד מההשקה בחיפה אליה הוא הגיע לפני מספר שבועות. אם היתה אליו התייחסות אחרת, אני בטוח שאבי נוף ואני נרצה לדעת.

רק שאני אבין, איך קבעת שאין לו כוונה להצתרף למועדון?
לא קבעתי דבר כזה. מעולם לא דיברתי עם טל, ואין לי מושג. ציינתי שמגיע רגע שבו צריך לשאול את השאלה הזו. לדעתי, אחרי 5-10 "פגישות ללא תשלום" כהגדרתך, אפשר כבר לשאול. במקרה הזה, לאבי נוף יש את שיקול הדעת ואת האחריות על הטיפול בעניין, בהיותו חבר המועדון שמרכז את המפגש הזה ובנוסף גם חבר בוועד. אם יש לי השגות על ההחלטות שלו, אומר אותן לאבי.

בכל מכון כשר,קאנטרי קלאב, חוג שח וחוג ריקודי עם ניתן להגיע למספר מצומצם של פגישות ללא תשלום על מנת לבדוק אם המקום מתאים לך לפני התחייבות, אולי זה חומר למחשבה למועדון.
בהחלט, ואכן אנחנו חושבים על כך. בפועל, אגב, זה מבוצע... טל (ואנשים נוספים) מגיעים למפגשים ברעננה ובחיפה למרות שאינם חברי מועדון החמש. שוב, השאלה היא כמה "פגישות ללא תשלום" עומדות לזכותם... בת"א המצב טיפה שונה, אבל לא מהותית - עדיין כל אחד יכול להביא את רכבו למפגש, ובלבד שישלם דמי חנייה.

אני לא יודע מתי היית במפגש בפעם האחרונה, אבל אם זה קרה לפני עשור בכיכר מילאנו, אולי הגיע הזמן לבדוק שוב?...

ביום שישי הקרוב יש השקה לויני של צוקרמן - תוכל לצוד כמה ציפורים במכה - לתת כבוד לרכב של מנהל-עמית בפורום, לבדוק מה נשתנה בעשר השנים האחרונות, וגם לתת לי את העונג לראות את הפנים שמאחורי השם. יהיה קל יותר להמשיך שם בדיון מאשר להקליד במרץ ע"ח העבודה :twisted:...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כל הדיבורים שלי ושלך שווים ל*$# אם בחור כמו טל יושב עכשיו בבית ולא מוכן לשמוע יותר ממועדון ה 5 כי קראו לו "תופס טרמפים" בצורה אישית מעל גבי הפורום הרשמי של המועדון בזמן שהוא הוזמן ע"י חבר מועדון ועוד מפתחים על זה פולמוס.

הייתי פעם או פעמיים מאז, היה קצת המוני לטעמי האישי(לא יותר מידי חברי מועדון או אנשים שמתעניינים אלא כל מיני אנשים שאתה לא ממש מבין מה הם עושים שם) אבל אם אתה מזמין, אני מגיע אבל רק בתנאי שתציג אותי בפני אירית.

שים ציפורן לבנה בדש הבגד שאני אזהה אותך :wink:

הקפה על חשבוני.

פורסם

מפגש רב משתתפים מהווה המטרה של כל חובב רכב, בגלל שכך הוא חשוף ליותר רכבים, יותר אנשים, שיוצרים בהכרך גם יותר קשרים ויותר הזדמניות! מהצד השני אכן האינטימיות נפגעת, המכנה המשותף קטן, הצרכים גדלים, וכל אחד מנסה למשוך לכיוון אחר. מישהו רואה פיתרון?

מה דעתכם על מפגשים אינטימיים קטנים בכל שישי, איש איש לפי טעמו, וכמה מפגשים גדולים פעם בשנה לכולם? ככה נוכל גם לאכול את העוגה וגם לתפוס את המקל בשתי קצוותיו!

נידמה לי שמישהו כבר הציע משהו דומה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כל הדיבורים שלי ושלך שווים ל*$# אם בחור כמו טל יושב עכשיו בבית ולא מוכן לשמוע יותר ממועדון ה 5 כי קראו לו "תופס טרמפים" בצורה אישית מעל גבי הפורום הרשמי של המועדון בזמן שהוא הוזמן ע"י חבר מועדון ועוד מפתחים על זה פולמוס.

הייתי פעם או פעמיים מאז, היה קצת המוני לטעמי האישי (לא יותר מידי חברי מועדון או אנשים שמתעניינים אלא כל מיני אנשים שאתה לא ממש מבין מה הם עושים שם) אבל אם אתה מזמין, אני מגיע אבל רק בתנאי שתציג אותי בפני אירית.

שים ציפורן לבנה בדש הבגד שאני אזהה אותך :wink:

הקפה על חשבוני.

ההגדרה "אנשים שאתה לא מבין מה הם עושים שם" היא קצת בעייתית. רוב מי שמגיע לשם, עושה זאת בגלל שמכוניות מעניינות אותו. נכון שלא כל מי שמגיע מתעניין במכוניות ישנות, ונכון גם שחלק (קטן) מהמגיעים לא חונך היטב ע"י הוריו.

מצד שני, כבר האשימו אותנו בלי סוף שאנחנו סנובים, אליטיסטים ופלצנים, אז איפה האיזון?

לדידי, כל מי שמגיע לשם הוא פוטנציאל לקרוב לבבות, אלא אם הוא הוכיח אחרת, ו"פתיחות" עם אימפרזה טורבו ברחוב לבנון זו הוכחה כזו.

אשמח להציג אותך בפני אירית, ואני אישית לא מסתובב עם ציפורן לבנה בדש, אלא עם זקן אדום על הפרצוף.

AbuTier.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הייתי פעם או פעמיים מאז, היה קצת המוני לטעמי האישי(לא יותר מידי חברי מועדון או אנשים שמתעניינים אלא כל מיני אנשים שאתה לא ממש מבין מה הם עושים שם)

פה אני חייב להודות שאיבדת אותי... :?

לפני רגע הזדעקת כשאירית הכלילה על ציבורים מסוימים כעל מי שמנצל את השגי המועדון בלי לתרום חזרה.

ועכשיו, אתה לא מבין למה מסתובבים במפגש "אנשים שאתה לא מבין מה עושים שם". למי בדיוק אתה מתכוון, ולמה אתה חושב

שהם מסתובבים שם אם זה לא מעניין אותם (אפילו אם הם לא מה"סוג" שילך ויקנה אח"כ רכב אספנות)?

בכל מקרה, גם אני מזמין אותך להתרשם מהמפגש כיום, ולדבר על כל הנושאים הללו פנים אל פנים עם קובי (הוא לבטח טוב ממני

בהתנסחות פרו-מועדון. אחרי הכל, זה מקום העבודה שלו :-P).

ויני מצפה לך. לפרטים - רזמל.

פורסם
בכל מקרה, גם אני מזמין אותך להתרשם מהמפגש כיום, ולדבר על כל הנושאים הללו פנים אל פנים עם קובי (הוא לבטח טוב ממני בהתנסחות פרו-מועדון. אחרי הכל, זה מקום העבודה שלו :-P).

אל תשאל... משכורת-עתק, טיסות בביזנס, ארוחות במול-ים, ודלקן חופשי ל-MGB ולסימקה.

שיט, אני צריך לדבר איתם - עברתי ל-98 ב-B והם עדיין לא עידכנו בתוכנה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

וזה עוד כלום לעומת השכר של מר קדמיאל, הכולל בנוסף למה שציינת דיווידנדים שמנים מרווחי המועדון,

רכב חברה (קלאסי כמובן) ושלוש מזכירות (עם קלאסה) לטובת שימור "קשר עם הבוחר".

עם כאלה תנאים, אל לנו להתפלא שחושבים שאנחנו מועדון אליטיסטי :-D

נ.ב רציני: טל, אם אתה קורא - אתה מוזמן עם המיני למפגש במרכז בסופ"ש. אחרי שתראה את ויני,

אני מבטיח לך שתרצה להיות חבר בכל מועדון אליו היא משתייכת (כולל מועדון הברידג' לאיטלקיות קשישות).

פורסם

ראה שרשור הכרמל דוכס ועניין החלון, לדוגמא.

כל מיני צרי עין שבאים רק לראות ולתסוס מבפנים על "איך המנייקים הטחונים האלה חיים".

אם יש פה מישהוא שמתעסק לפרנסתו בפסיכולוגיה הוא יגיד לכם שההשענות על הרכב היא סוג של התרסה מנגדכם.

"לכם יש כזה אוטו יפה ולי אין ועדיין אני נשען עליו ואולי גם נעשה בטעות (או שלא) איזה סריטה קטנה".

אין פה שום עניין של הנוחות בהישענות, זה עניין פסיכולוגי.

פורסם

אני חושב שלפסיכולוג יהיו גם כמה דברים להגיד על חבורת אנשים מבוגרים, נורמטיביים-לכאורה,

שמתעסקים כל השבוע (ובמיוחד בשישי) בצעצועים גדולים, יקרים ובזבזניים עם עיצוב מושך עיניים ;-)

מקרה החלון, אגב, נחשב לחריג בנוף המפגשים. והוא לא מוגבל רק למפגש המועדון או למכוניות אספנות.

אותם אנשים יושבים גם על מכוניות חדשות, ישנות, זולות ויקרות, ועלולים לגרום להן נזק.

הם "לא יודעים" (מהיתממות או תמימות) שזה לא בסדר, או שפשוט לא אכפת להם.

פורסם

רועי,

לא רק שהם יודעים, הם גם במסתרי ליבם מעוניינים לגרום לאיזה נזק.

נראה אותם יורדים מהבית ורואים מישהוא יושב על הרכב שלהם.

ברור שאלה יוצאים מן הכלל והם בכלל לא קשורים למועדון בשום דרך (ישירה או עקיפה), הם פשוט נמשכים למפגשים כאלה כמו עש ללהבה.

היו כאלה במפגשי אופל,חיפושית,פיגו ובמפגשים באיצטדיון ר"ג.

רק ששם זה היה כבר בגדר "פשיעת רחוב" כי אני תפסתי פעם 3 בחורים צעירים שהסתובבו שעה בין כל ה 205 GTI ובסוף תפסנו אותם באמצע פירוק של מאפרה.

במפגש אחר אחת האסטרות GSI "איבדה" את ארבעת המכסים של 4 הברגים בג'אנטים המקוריים שלה :x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...