Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פיאט והסרת ממיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה מכיר אולי מוסך פיאט אמין וטוב באזור ת"א והמרכז

(לא המוסך המרכזי ברמת החייל)

אני זקוק לדיאגנוסטיקה ממוחשבת לגבי תקינות חיישן הלמדא ותקינות הממיר

כמו כן אם מישהו פה בחבורה מכיר מקום טוב בו אפשר לבצע

הסרת ממיר (ייתכן מאוד כי הוא סיים מזמן את חייו-בן 8 שנים) או ליתר דיוק הורדתו

ריקונו והתקנתו חזרה (רק לשם הכסתך' בטסטים)

תודה מראש

פורסם

למה לא המרכזי? כשהייתה לי פיאט עברתי ברוב המוסכים שבגוש דן (ואו, זה לא נשמע טוב...) ומצאתי את המרכזי כטוב ביותר.

ממיר הורדתי ב"אלי בן עזרא" בחולון עבור 400 ש"ח. לדעתי לא צריך להיות מקצוען רציני בשביל לעשות את זה. אצלי הוא חתך את הממיר מחלקו העליון (זה שפונה אל רצפת הרכב), רוקן אותו, הלחים וצבע. התוצאה נראית די אותנטית ועובדה היא שעברתי 3 טסטים מאז...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שלום ובוקר טוב.

בתור עובד פיאט, אני מודע לבעיה. מוסך מרכזי חייב ללכת בדיוק לפי הספר.

את הורדת הממיר יכול לבצע כל אגזוזן (לא כזה!!, אני חושב שהשם "אגזוזן" עושה עוול למתקיני אגזוזים... :lol: ). את הדיאגנוזה תוכל לעשות במוסך "איטליאנו" שנמצא בר"ג ליד אוטו דיפו. מדובר במוסך גדול עם הרבה ניסיון בפיאטים הספורטיביים שישמח לעזור בכל שאלה. חבר שלי הכניס לשם פונטו GT משופרת מהתחת ו(בניגוד למרכזי)שמחו לסייע לו בכל בעיה שהיתה לו.

אפס שלוש חמש שבע אפס שבע אחת ארבע שמונה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
מישהו פה מכיר אולי מוסך פיאט אמין וטוב באזור ת"א והמרכז

(לא המוסך המרכזי ברמת החייל)

אני זקוק לדיאגנוסטיקה ממוחשבת לגבי תקינות חיישן הלמדא ותקינות הממיר

כמו כן אם מישהו פה בחבורה מכיר מקום טוב בו אפשר לבצע

הסרת ממיר (ייתכן מאוד כי הוא סיים מזמן את חייו-בן 8 שנים) או ליתר דיוק הורדתו

ריקונו והתקנתו חזרה (רק לשם הכסתך' בטסטים)

בנוגע לממיר בן 8 - תחסוך לעצמך את הטירחה של בדיקה - הוא בטח מת.

באם מדובר ברכב סטנדרטי, המחירים נעים באיזור ה 300 ש"ח פלוס מינוס (ביררתי לפני שבועיים בנוגע להורדת הממיר בסובארו שלי, 200 שח להורדת הדוד הנוכחי + הכנסת צינור מעקף בתוכו + חיבור חזרה, או 300 שח להתקנת דוד אחר חדש ללא ממיר כמובן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...