Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק מאוד לגבי "כשניטשה בכה" של ארוין ד. יאלום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

THREE MEN IN A BOAT - TO SAY NOTHING OF THE DOG

מאת: Jerome K. Jerome

רקע:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%94_%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%94_%D7%90%D7%97%D7%AA_%28%D7%9E%D7%9C%D7%91%D7%93_%D7%94%D7%9B%D7%9C%D7%91%29

אפשר להוריד גירסאות חינם ברשת (באנגלית), וקיימים מספר תירגומים לעברית - אני ממליץ על התרגום של בורלא, דווקא בגלל שהוא כתוב בשפה קצת ארכאית ומיושנת.

הומור בריטי יבש במיטבו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בסדרת המדריך הטרמפיסט לגלקסיה יש גם את:(לפי הסדר)

המסעדה שסוף היקום

החיים היקום וכל השאר

היו שלום ותודה על הדגים

לא מזיק ברובו

קראתי גם את "סוכנות הבילוש של דירק ג'נטלי " וספר ההמשך "שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש " את הראשון אהבתי את השני פחות .

עד כאן דאגלס אדמס.

קראת את קול המתים לפני המשחק של אנדר?!

אם כן ממש חבל .

בכל מקרה הסדרה הזו מחולקת לשניים

הסידרה של אנדר :

המשחק של אנדר (הבסיס להכל כדאי מאוד לקרוא ראשון )

קול למתים

קסנוסייד

ילדי המחשבה

סדרת הצל :(אין קשר לסבלימינל...)

הצל של אנדר

הצל של ההגמון

בובות הצללים

ואני חושב שיש רביעי גם בסידרה הזו ,אני לא יודע מה הוא .

ספרים טובים אחרים :

עולם הסוף (אופיר טוצ'ה גוטה ,או משהו כזה)

הקטרקרט העיניי הרוח של אותו סופר,טוב אבל פחות אהבתי.

מישהו לרוץ איתו (במיוחד למי שמכיר את חיי המדרחוב בירושלים)

תסיים תקבל עוד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי, קראתי כבר את כל הספרים של אורסון סקוט קארד. פשוט קראתי את קול למתים שוב.

קובי, את הספר שהזכרת קראתי, והוא הרבה יותר טוב מהסרט, שבעצמו די משובח. קראתי אותו באנגלית, אגב.

פורסם

אז אולי אתה יכול להגיד לי אם יש רביעי בסדרה של הצל?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
לרביעי קוראים "צל הענק", ויש עוד אחד שבדרך, שקוראים לו "צללים בתעופה"

יש לך אותו?

פורסם
לרביעי קוראים "צל הענק", ויש עוד אחד שבדרך, שקוראים לו "צללים בתעופה" תורגמו לעברית ?

והיכן ראית/קנית/החלפת אותם?

בברכה יהודה

פורסם
והיכן ראית/קנית/החלפת אותם?

אני קראתי את כולם בעיברית ,וראיתי אותם בצומת ספרים ,ושם גם קניתי את חלקם.

פורסם
אני קראתי את כולם בעיברית ,וראיתי אותם בצומת ספרים ,ושם גם קניתי את חלקם.

יש לי מקורות לספרים אבל את אלו שהוא הזכיר לא ראיתי בחנויות ולא בסיפריות ולכן שאלתי

בברכה יהודה

פורסם
יש לך אותו? את צל הענק ראיתי שיש בספריה העירונית , אז הזמנתי אותו

ואם כבר להוסיף את העדכון יש גם ספר שלו על קולומבוס , שגם אותו לא היה בספריה אז הזמנתי , אם אקבל אעדכן אם זה ברמה הגבוהה של שאר הספרים שלו

בברכה יהודה

• תוכן חדש...