Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אף שנשבעתי ששום חומר בידוד לא יכנס יותר לרכבי, התעסקות מרובה (ומיותרת) עם מנגנוני הדלת השונים הביאו את הצורך לתוספת חומר בידוד מאחר והחומר הקיים כבר לא היה שמיש ומצא את מקומו בפח האשפה.

במפגש האחרון רכשתי זוג יריעות דאמפליפייר פרו בעזרתם האדיבה של שני חברי פורום, ובמהלך היומיים האחרונים התקנתי אותן בדלתות.

יש לי שני רשמים עיקריים מהחומר:

1. הוא מסריח. בניגוד לדיינמאט חסר הריח, הסקנד סקין מעלה ניחוח מעודן של מעבדת כימיה בתיכון. אין לי שמץ של מושג מה הריח הזה ולמה הוא בכלל מורגש, אבל ללא ספק יש ריח והשאלה היחידה היא מתי והאם בכלל הוא יתנדף.

2. החומר עבה וקשיח מהדיינמאט אקסטרים. ביצעתי השוואה בעין מול חתיכת אקסטרים שנשארה לי מאחד הבאלקים מול חתיכה של הדאמפליפייר וניתן לראות כי הסקנד סקין עבה יותר (ע"א שבאתר של סקנד סקין הם מתהדרים בכך שהחומר דק יותר ב 20% מהחומר המקביל של היצרן המתחרה, להלן דיינמאט). זה טוב מכיוון שיש יותר "בשר" שאמור להמיר את הויברציות, זה רע מכיוון שהחומר עבה יותר, ובמיוחד כשעובדים בדלתות כל מ"מ נחשב.

חומר קשיח זו תכונה פחות טובה. מאחר וכל הרעיון שעומד מאחורי החומרים הללו הינו ויסקו-אלסטיות (המרה של אנרגית תנועה לאנרגיית חום ע"י ספיגת והאטת הרזוננס מהפח) ככל שהחומר יהיה רך יותר ככה הוא יתפקד טוב יותר. מאידך גיסא הסקנד סקין עבה יותר, מה שאמור לתת לו יכולת המרת חום טובה יותר.

כנראה שבמבחן התוצאה שני החומרים יתפקדו בדיוק אותו דבר, ובטח שלא תהיה שום דרך בעולם להבחין ביניהם במבחן עיוור.

יכולת ההדבקה וההצמדות של החומר נראתה לי זהה לחלוטין לזו של הדיינמאט, וברגע שהחומר הותקן והודק לא נראו שום סימני התרופפות, גם לא לאחר יום. ניסיתי לקלף בעדינות את החומר ולא הצלחתי. שימוש בכוח כן הצליח לקלף, אך בהחלט הרבה יותר כוח מאשר מה שהחומר הזה אי פעם יאלץ להתמודד איתו.

סה"כ החומר נראה ומרגיש בסדר גמור ויהיה נוח לעבודה כמו שהוא, ללא צורך בפן או בלאוור.

המינוס המהותי היחידי שמצאתי הוא שלמרבה הצער היבואן מתמחר אותו במחיר זהה לדיינמאט אקסטרים, מה שכנראה לא יבטיח הצלחה רבה בארץ, וחבל.

איתמר.

מי שמעוניין לקרוא קצת על החומר, עמוד המוצר באתר החברה: http://www.secondskinaudio.com/viewproduct.php?id_product=310&category=74

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המינוס המהותי היחידי שמצאתי הוא שלמרבה הצער היבואן מתמחר אותו במחיר זהה לדיינמאט אקסטרים, מה שכנראה לא יבטיח הצלחה רבה בארץ, וחבל.

איתמר.

מי שמעוניין לקרוא קצת על החומר, עמוד המוצר באתר החברה: http://www.secondskinaudio.com/viewproduct.php?id_product=310&category=74

כל כך נכון.

חומר שאמור להיות זול יותר, הופך לזהה ואף יקר יותר בגלל ה HYPE ש"זכה" לו כאן.

אני מכיר לפחות אדם אחד (רמז עבה - אני) שחשב על המוצר הנ"ל עד לשמיעת המחיר האבסורד.

דיינמאט, אני מגיע...

פורסם

אני מכיר לפחות אדם אחד (רמז עבה - אני) שחשב על המוצר הנ"ל עד לשמיעת המחיר האבסורד.

דיינמאט, אני מגיע...

אני מכיר גם אדם אחד שחשב על המוצר הנ"ל עד לשמיעת המחיר. אבל אצלי זה X - אני מגיע :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, זו לא בעיה להשיג אותו במחיר נמוך יותר, ממש לא, אז אין צורך לקפוץ מעל הפופיק או לחשוב שאתה דופק ת'מערכת או משהו...

הבעיה היא המחיר המוצהר שלו (לא המחיר מתחת לשולחן)

פורסם

לא הבנת אותי נכון. ממש לא. אני גם דיברתי על זה שהמחיר שלו גבוה, ולא אמרתי ולא רמזתי שאני מביא אותו במחיר נמוך או\ו דופק את המערכת. ה-X מסמן חברה אחרת של איטום. איזו? עדיין אין לי מושג :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אינני נכנס להשוואה בין החומרים, שכן אין לי נסיון עם הסקנד סקין .

באם החומר איכותי (הסקנד סקין), ולפי הסממנים אכן נראה שהוא איכותי, כמו גם היכרותי עם היבואן שנוהג להביא מוצרים איכותיים, הרי שלא ניתן לצפות ל"ארוחות חינם".

החומר טוב? צריך לשלם. זכרו, אם בכל זאת מצאתם ארוחת חינם, אף אחד לא באמת רוצה להיות בארוחה כזו.

לפי דברכם , אתם מסוגלים להשיג במחיר מופחת, אז מה הבעיה? גם תמיד ניתן ליצור קשר עם דילר של היבואן (חנות מסויימת) לביצוע עסקה של מספר חברים מה שיוזיל את מחיר המוצר (אולי).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני השאלה היא פשוטה, אם בחו"ל המוצר ממותג באותה רמה לדוגמא של הדיינמאט, אבל נמכר ב35 אחוז פחות במחיר, אז לא הגיוני שבארץ המוצר ימכר במחיר שווה לדיינמאט, למרות שהיבואן הוא אדם פרטי וזכותו לעשות ככל העולה על רוחו, לחבר'ה פה עדיין הלגיטימציה למתוח ביקורת על המחירים הגבוהים, וזה לא שהדיינמאט זול, אוטופרט משחילנים לא קטנים בכלל

פורסם

מחזק מאוד את התגובה של עתיד.

אין סיבה למכור את הסקנד סקין במחירים כמו של דיינמאט כאשר בחול הוא זול יותר.

היבואן החליט לקפוץ מעל הגובה שלו קצת.

מה גם שלפי דעתי כדי להחדיר את המוצר לשוק בצורה טובה יותר, לפחות בהתחלה, המחירים היו צריכים להיות נמוכים יותר.

בנוסף לכך אם הסקנד סקין היה עולה באמת 35% פחות מהדיינמאט אני באמת שלא רואה כמעט סיבה שכולם לא ירוצו עליו. היבואן היה מוכר הרבה יותר יחידות, והמוצר היה תופס מהר מאוד מקום של כבוד.

שיקולים עלובים.

אמיר( שמאוד ציפה לסקנד סקין ומאוד מאוד התאכזב מהתמחור)

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...