Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי פונטו 05 (יד שנייה - 1 ליסינג) עם 58 אלף קמ לבדיקה. להלן התוצאות, בשבילי זה סינית. מה אתם אומרים?

מנוע - רעש אביזרי מנוע/רצועה, רטיבות, רעש שסתומים

קרור - סתימות ברדיאטור, חימום יתר לתקן

סרן קדמי והיגוי - כיוון מתלה קדמי, נקישות יתר, רעש יתר מתלה אחורי, נקישות יתר מערכת היגוי

שלדה נקייה

מרכב - תיקוני צבע קטנים, פנלים, חלון שהוחלף

גיר - נקישות והחלקות יתר, מעיכות באגן, רטיבות

מה אתם אומרים? לי זה נשמע מפחיד מכיוון שאני לא מבין כלום.

יש פה משהו רציני?מה העלויות של כיוון הפרונט ותיקון מערכת הקרור?

בקיצור - לקחת או לא?אני די אובד עצות

פורסם

כיוון פרונט עולה בין 350 ל 500 ש"ח.

לגבי כל השאר אני אתן למומחים ממני לענות.

על פניו נראה (לי לפחות) שהרוב כסת"ח (כיסוי ת*ת).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יותר חשוב מהתוצאות על הנייר זה שיחה עם בודק הרכב, חלק מהליקוים שנרשמים בדו"ח הם באמת כסת"ח אבל אחרי שיחה קצרה (ולא מחייבת מצד הבוחן) הוא יכול לחוות דעה אמיתי האם הליקויים משמעותיים או לא

לעתים על הנייר רשום דבר שעל פניו נראה רציני (לי כתבו קלאץ' - מפריד גבוה בלאי להחליף) ואילו הבודק אמר שהקלאץ' בסדר ואפילו לעוד 30K (במציאות הוא מחזיק 120K ועוד היד נטוייה...)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

חימום יתר זה לא טוב בכלל. מכיר הרבה פונטו שהמנוע התחמם ומת. לא ממליץ על הרכב הזה בכלל, ועוד מליסינג...

לא חסר בשוק מכוניות, ממליץ להמשיך לחפש.

פורסם
כיוון פרונט עולה בין 350 ל 500 ש"ח.

לגבי כל השאר אני אתן למומחים ממני לענות.

על פניו נראה (לי לפחות) שהרוב כסת"ח (כיסוי ת*ת).

כיוון פרונט עולה יותר בכיוון חצי ממה שאמרת.

עשיתי לפני זמן לא רב, כיוון פרונט במכון מקצועי, עם מכשור מהטובים בשוק, ויצאתי בעלות של 200 ומשהו ש"ח....

אצל חאפרים זה עולה קצת פחות.

גם אני חושב שהתחממות הרכב זה ממצא קריטי ודורש בחינה מדוקדקת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מלבד החימום יתר, הכל כסת"חים מוכרים.

חימום יתר יכול להיות הרבה דברים- כדאי לבדוק (יכול להיות גם משהו מינורי יחסית)

אם זוהי חוו"ד מלאה, ובהתחשב בעובדה שהרכב היה ליסניג, נראה כאילו הרכב במצב טוב.

• תוכן חדש...