Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול התחילה בעייה מסויימת בקלאץ' (טנדר איסוזו 1995)

קלאץ' הידראולי.

לפעמים כאשר לוחצים על הקלאץ' הוא לא מפריד לגמרי וקשה לשחרר את ההילוך או להכניס הילוך, וכאשר עוזבים את הדוושה היא לא חוזרת לגמרי אלא רק חצי דרך עד שאני מושך אותה עם הרגל.

במה מדובר? איזה חלק ומה צריך להחליף?

קראתי קצת לגבי העניין, MASTER CYLINDER SLAVE CYLINDER וכדומה, האם הבעיה בהם?

גובה נוזל קלאץ' באמצע בין מינ' למקס'. הוא היה מלא בוודאות לפני חודש.

חן פרחי דיבר בזמנו על משהו בקלאץ' בטנדרים האלו.

תודה, ארז.

פורסם

תבדוק לבריחת שמן או אויר במערכת - תנסה לפמפם כמה פעמים ולראות אם אויר יוצא.

עניין שני ששווה לבדוק האם בפעולת הדוושה הבוכנה אכן עובדת כמו שצריך (ע"י עזרה מאדם אחר).

אם הכל נראה תקין אז אולי הבעיה נעוצה בקלאצ' עצמו.

עריכה:

אם אתה אומר שהוא היה מלא שמן בוודאות ועכשיו חסר מעט - אז יש לך בריחת שמן תבדוק מאיפה.

בריאות לכולם!

פורסם

ארז בטרופר גיליתי לפני מספר ימין שהנוזל של הקלאץ' ירד אל מתחת לקו המינימום, הוספתי DOT4 , השארתי את פתח המילוי פתוח, לחצתי על דוושת הקלאץ' באגרסיביות מספר פעמים ויצאו בועות אוויר דרך המיכל.

אין לי מושג איך הבועות נכנסו למערכת, אבל זה סידר את בעיית ההפרדה שהייתה (בלי עין הרע), למרות שהיא לא הייתה חריפה כמו שלך.

האם ייתכן שהמשאבה יונקת אוויר לתוך המערכת מחור מסויים?

אני מניח שהמשאבה אצלי ואצלך דומות, אם תברר על זה עוד משהו עדכן בבקשה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

העלמות הנוזל קרתה ביומיים, היום כבר הייתי צריך למלא נוזל בלמים מחדש, והבעיה כמובן קיימת, מידי פעם הדוושה לא חוזרת.

ובכלל מרגישה שלא כתמול שלשום.

אני פשוט לא מצליח למצוא את מה שחן אמר בזמנו לגבי מערכת הקלאץ' בטנדר הזה.

פורסם

ראשית דוושה של מצמד בעל מנגנון התרה הידראולי שלו חוזר כנדרש מעיד על אויר במערכת, ולכך יש שתי סיבות:

א. דליפה במערכת.

ב. תקלה בדוושה או המיקום/כוון של דוושת המצמד.

שנית, כוון שציינת שאתה מאבד נוזל, יתכן ומדובר רק בדליפה, לרוב הצינור הגמיש, הדומה לצינור בלם, מתייבש ודולף, נסה להכנס תחת הרכב ולאתר צינור זה.

פורסם

אלעד היום כבר חשוך.

דניאל, מחר אני אחפש את הנזילה, ובהנחה שאכן זאת רק נזילה מהצינור, האם אחרי החלפת צינור עושים ניקוז אויר כמו בבלמים?

פורסם

הנושא נבדק, החולצה התלכלכה, והמשאבה התחתונה (לא הבנתי למה משאבה אם זאת בכלל בוכנה) נוזלת נזילה נזילתית.

הבוכנה נקנתה כבר היום, הנזק - 80 שקל, אני מניח שארכיב בעצמי.

זול יותר ממה שחשבתי (בהמעטה, אני חשבתי ~350 ש"ח).

• תוכן חדש...