Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרחק מינימום למדידת הואסקאר הוא 200 מטרים (שהוא כמובן מרחק מגוחך שיוצר סטיות גדולות). המרחק בין הניידת לרכב הנמדד לא צריך להשאר קבוע, וגם מהירות שני הרכבים לא צריכה להיות קבוע. המכשיר מופעל ב-4 לחיצות:

1. כאשר הרכב הנמדד עובר נקדות ציון התחלתית

2. כאשר הניידת עוברת את אותה הנקודה

3. כאשר הרכב הנמדד עובר נקודת ציון סופית

4. כאשר הניידת עוברת את אותה נקודה.

המכשיר גם מחובר לספידומטר של הניידת ויודע מה המהירות שלה היתה בכל רגע כך שאין לו קושי לקזז. בסך הכל זה כמו שתעמוד ותמדוד רכב שנוסע מרחק X בזמן T, תחלק ותקבל מהירות ממוצעת. היתרון של הואסקאר הוא היכולת לקזז את התנועה של הניידת.

החסרון שלו הוא בתפעול שגורם לחוסר ביודק. זמן תגובה של אדם הוא כשלושת רבעי השניה, וגם זה בבדיקות בהן הנבדק מצפה ומרוכז רק במבחן. כאן השוטר צריך ללחוץ 4 פעמים, כלומר 4 זמני תגובה שמצטברים במקרה הטוב ל4 שניות. כאשר מדובר במרחק מינימום של 200 מטר, זוהי סטיה אסטרונומית. (מי שרוצה באתר speedtraps יש גרף שמתאר את הסטיות).

תודה!

(למנהלים - סליחה שאני מפרסם הודעה של תודה בלבד, אין לי מה להוסיף והיה חשוב לי להודות ולציין שקראתי את ההודעה שהושקע בה זמן ועבורי בלבד בעקבות השאלה - אולי לא בדיוק עבורי כי עוד ישמחו לקרוא את המידע, אבל בעקבות בקשתי)

ינון.

פורסם

מרחק מינימום למדידת הואסקאר הוא 200 מטרים (שהוא כמובן מרחק מגוחך שיוצר סטיות גדולות). המרחק בין הניידת לרכב הנמדד לא צריך להשאר קבוע, וגם מהירות שני הרכבים לא צריכה להיות קבוע. המכשיר מופעל ב-4 לחיצות:

1. כאשר הרכב הנמדד עובר נקדות ציון התחלתית

2. כאשר הניידת עוברת את אותה הנקודה

3. כאשר הרכב הנמדד עובר נקודת ציון סופית

4. כאשר הניידת עוברת את אותה נקודה.

המכשיר גם מחובר לספידומטר של הניידת ויודע מה המהירות שלה היתה בכל רגע כך שאין לו קושי לקזז. בסך הכל זה כמו שתעמוד ותמדוד רכב שנוסע מרחק X בזמן T, תחלק ותקבל מהירות ממוצעת. היתרון של הואסקאר הוא היכולת לקזז את התנועה של הניידת.

החסרון שלו הוא בתפעול שגורם לחוסר ביודק. זמן תגובה של אדם הוא כשלושת רבעי השניה, וגם זה בבדיקות בהן הנבדק מצפה ומרוכז רק במבחן. כאן השוטר צריך ללחוץ 4 פעמים, כלומר 4 זמני תגובה שמצטברים במקרה הטוב ל4 שניות. כאשר מדובר במרחק מינימום של 200 מטר, זוהי סטיה אסטרונומית. (מי שרוצה באתר speedtraps יש גרף שמתאר את הסטיות).

תודה!

(למנהלים - סליחה שאני מפרסם הודעה של תודה בלבד, אין לי מה להוסיף והיה חשוב לי להודות ולציין שקראתי את ההודעה שהושקע בה זמן ועבורי בלבד בעקבות השאלה - אולי לא בדיוק עבורי כי עוד ישמחו לקרוא את המידע, אבל בעקבות בקשתי)

ינון.

סתום ת'פה!

(למנהלים - סליחה שאני מפרסם הודעה של סתום ת'פה בלבד, אין לי מה להוסיף והיה חשוב לי להגיד לינון שהוא הבחור הכי מנומס ביקום, ושהוא קורע אותי מצחוק - אולי לא בדיוק עבורי כי אולי עוד כמה אנשים חושבים ככה, אבל בעקבות ההודעה שלי)

ולכל מי שקשה הבנה: ז-ה ב-צ-ח-ו-ק.

פורסם

אני רואה עוד ועוד אנשים בפורום שרואים ניידות אקורד חדשה סמויות-אני מקווה מאוד שהרכבים האלו שכורים והם לא קנו אותם :!::evil:

אלה רכבי יוקרה ואני משכונע שטויוטה\מזדה לנטיס 2.0 היו עושות את אותה עבודה בהרבה פחות כסף-בקיצור הם מרפדים את התחת שלהם טוב טוב אם הם נוסעים על רכבים כאלה!!

:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בכביש הראשי של הוד השרון שמחבר בין כפר סבא וצומת ירקון חונה אקורד לבנה סמוי עם וואסקר בתחנת אוטובוס . הכוונה היא בצד שמכיוון כפר סבא לצומת ירקון ולא להפך.

ראו הוצהרתם ! :!:

פורסם
בכביש הראשי של הוד השרון שמחבר בין כפר סבא וצומת ירקון חונה אקורד לבנה סמוי עם וואסקר בתחנת אוטובוס . הכוונה היא בצד שמכיוון כפר סבא לצומת ירקון ולא להפך.

ראו הוצהרתם ! :!:

איך אפשר לחנות עם וואסאר? וואסקאר טוב רק בנסיעה!

פורסם
אומנם לא רכב, אבל:

שוטר יושב על כיסא (!!!) ברח' יגאל אלון בצהריים, עם לייזר ביד, בדיוק מול הסוכנות של פיאט, בצדו השני של הרחוב.

שי

סוף סוף מישהו באמת ראה את הדרדס ביגאל אלון

חבר'ה ת י ז ה ר ו !!!!!!!!!!!!!

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

האמת יש לי כמה רעיונות ושאלות:

1. נכון יש כל מיני רדארים שמגלים ממל"זים? למה אתם לא משתמשים בהם?

2. אפשר לעשות כזה שירות של החברות פלאפון כמו שעשו בHATTRICK SUBSCENTER וכו' ששם שולחים עדכונים של SMS ישר לפלאפון כמו העדכונים של גלגל"צ לדוגמא: "דרדס מתחבא ברח' יגאל אלון בצהריים, עם לייזר ביד, בדיוק מול הסוכנות של פיאט, בצדו השני של הרחוב בתוך הונדה אקורד עם ממל"ז."

רעיון טוב לא?

:lol:

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
האמת יש לי כמה רעיונות ושאלות:

1. נכון יש כל מיני רדארים שמגלים ממל"זים? למה אתם לא משתמשים בהם?

2. אפשר לעשות כזה שירות של החברות פלאפון כמו שעשו בHATTRICK SUBSCENTER וכו' ששם שולחים עדכונים של SMS ישר לפלאפון כמו העדכונים של גלגל"צ לדוגמא: "דרדס מתחבא ברח' יגאל אלון בצהריים, עם לייזר ביד, בדיוק מול הסוכנות של פיאט, בצדו השני של הרחוב בתוך הונדה אקורד עם ממל"ז."

רעיון טוב לא?

:lol:

מאור.

1.משתמשים....אבל ברוב המקרים הם ממש לא אמינים.

2. זה כבר עשו!(משהו דיי דומה) חבל שלא חשבת על זה לפני כמה זמן הייתה יכול להיות עשיר.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אם עשו כבר את 2# אז למה אנחנו לא משתמשים בזה?

עולה כסף?

בעקרון באתרים אחרים שיש עדכונים על תוצאות משחקי כדורגל SMS זה חינם חוץ מזה שזה עולה כמו הודעה בגוביינא או משהו דומה...

מאור.

פורסם
ראיתי הונדה אקורד שנת 2004 צבע כסוף עם שוטר תנועה

כבר פעם שלישית שאני רואה אותו באזור רחובות

לאקורד הספציפית הזו סביר להניח יש מצלמה .

נסעתי היום בצהריים מכיוון בילו לרמלה

והיא ישבה לה בצד כנראה עם מצלמה בפגוש אבל אני לא בטוח לחלוטין.

בכל מקרה האטתי ל 80 ...

:roll:

ובכלל בכביש 40 בשבוע האחרון מלא ניידות תנועה ארצית.

תזהרו ...

פורסם

עולה כסף?

בעקרון באתרים אחרים שיש עדכונים על תוצאות משחקי כדורגל SMS זה חינם חוץ מזה שזה עולה כמו הודעה בגוביינא או משהו דומה...

מאור.

תחשוב כמה קשה לעדכן את מיקומי כל מארבי הלייזר \ מולטונבות מול לעדכן 4 משחקי כדורגל...

צריך רשת עצומה של "סיירים" שממקמים את המלכודות, או לחילופין קשרים (לא חוקיים במיוחד) במשטרה.

פורסם

עולה כסף?

מאור.

תחשוב כמה קשה לעדכן את מיקומי כל מארבי הלייזר \ מולטונבות מול לעדכן 4 משחקי כדורגל...

צריך רשת עצומה של "סיירים" שממקמים את המלכודות, או לחילופין קשרים (לא חוקיים במיוחד) במשטרה.

אחי,

בדיוק כמו שפועלת המערכת של התזמונים (כלומר כל אחד ואחד יוכל לעדכן את המערכת...)

המערכת הזאת תפעל, קדימה אני חשבתי כבר על הכל נשאר רק לבצע...

מאור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כרגיל

הונדה אקורד 2003 מ.ר 50 - 732 - 58

נצפתה בבית יהושע ליד תחנת הרכבת כאשר ישב בפנים סמוי ולידו חנה רכב ובעליו היה בחוץ

מוזר לי שעל ההונדה היה קוז'אק.

הרמן.

נ.ב

אני לצערי ויתרתי על לזכור את כל המ.ר ולכן אני פשוט לא עוקף הונדות חדשות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...