Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתקעת בכביש 5 ב 80 קמ"ש? הלוואי עלי לנהוג בכביש 5 ב 80 קמ"ש (בבוקר).

לגבי השוטר, זה באמת נראה כמו נסיון הפחדה. אם זה היה משהו רציני, הוא היה מזמן ניידת או רושם דו"ח אמיתי ונותן לך לחתום.

אני מדבר על נסיעה חזרה הביתה בערב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
קשה לי להאמין שיגיע זימון למשפט או דו"ח בכלל בעקבות המקרה הזה. הם עושים את זה רק כדי להפחיד אותך, בטח הוא רשם במחברת דפרון שלו "לעולם לא אשכח להכין שיעורי בית בחיבור וחיסור" 10 פעמים ולא את הפרטים שלך.

יכול להיות שהוא רשם _גם_ את זה, אבל אני ראיתי שם בבירור את מספר רשיון הנהיגה שלי.

אם כן יגיע זימון, אתה יכול לטעון שהכביש היה עמוס/פקוק וזה לא הגיוני לא לעקוף מימן רק בגלל שהטור השמאלי קצת האט מסיבה כזו או אחרת.

אם הכביש היה עמוס או פקוק יהיה לי קשה להסביר איך עברתי 3-4 רמזורים בגל ירוק. אני גם לא טוען את זה. אני טוען שאת כל מי שעקפתי, היה לי מותר לעקוף, כולל מי שעברתי אותו מימין, כיוון שהוא נופל בהחרגות שבחוק (תנועה משתלבת או רכב שפונה שמאלה או ריבוי נתיבים ברמזור). זו אולי לא נהיגה מאוד מנומסת או נינוחה, אבל היא בהחלט חוקית.

ב-99% מהזמן אני גם משתדל שלא לעבור נתיבים בכלל, בטח לא בתדירות גבוהה. בפקק אני לעולם כמעט אשאר בנתיב שבו התחלתי (כל עוד הוא לא נתקע בגלל מכשול). פשוט יצא הנאחס שבאותו 1% היה שוטר, והשוטר היה עצבני, וגו'.

לא מדוייק.

נהגנו, מר 20VT, לא נסע בנתיב אחד לאורך המסלול אלא זגזג לו ימינה-שמאלה. נסיעה שכזו הינה מיותרת לחלוטין בכביש עמוס וגורמת לנהגים אחרים חוסר שקט.

היו כבר מקרים לא ספורים שנהגים קבלו דוחות או הזמנה לדין בעקבות רישום ב"דפרון", כך שאין לתלות בכך תקוות שוא.

שוטר שכותב דו"ח יוצא מנק' הנחה שרובם של הנהגים ישלמו את הקנס ואם זו הזמנה לדין הם יודו בעברה. אי ערעור על הדו"ח ואי טעינה לחפות אינם גוררים את השוטר ואינם גורמים לו לטרחה.

לצערי אני חושב שאתה צודק, ויש לשוטר את כל הכלים לזמן אותי למשפט. אם תהיה הזמנה או לא זה תלוי בנכונות של השוטר לבזבז מזמנו עלי. אני אישית ממליץ לו להתרכז יותר בנהגים כמו נהג המונית שעצר היום באמצע צומת מרומזר כשהרמזור ירוק, כדי להעלות נוסע, תוך שהוא גורם לנתיב שלם לסטות, או כמו הג'יפ שעקף היום מכוניות על השוליים השמאליים באיילון דרום. אבל מה לעשות, כנראה שלרדוף אחרי רכב ספורטיבי שמצליח להתנהל יותר מהר מהממוצע בסיטואציה מסויימת זה יותר אטרקטיבי.

במידה ותהיה הזמנה, השאלה היא האם יש לו כלים להוכיח את מה שהוא טוען, והאם העובדה שאין לו תפריע לשופט לפסוק לרעתי.

אגב, לכל מי שכתב פה שההתנהגות הנכונה היתה להתחנף ולהתנצל, אני חושב שאתם צודקים סטטיסטית (כלומר ברוב המקרים). אם השוטר רק רוצה לספק את "יצר הנזיפה" שלו, אז בוודאי שהתשובות שלי לא עזרו לזה ורק ליבו את האש יותר, כי אם אני לא יודע שלא הייתי בסדר, סימן שצריך לחנך אותי.

הבעיה היא באותם מקרים שבהם השוטר כבר רוצה מראש לתת לכם דו"ח. במקרה כזה, הודיתם באשמה. אם אתם יודעים מראש באיזה משני המקרים מדובר, קל לבחור. אם לא, צריך להמר.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אגב, לכל מי שכתב פה שההתנהגות הנכונה היתה להתחנף ולהתנצל, אני חושב שאתם צודקים סטטיסטית (כלומר ברוב המקרים). אם השוטר רק רוצה לספק את "יצר הנזיפה" שלו, אז בוודאי שהתשובות שלי לא עזרו לזה ורק ליבו את האש יותר, כי אם אני לא יודע שלא הייתי בסדר, סימן שצריך לחנך אותי.

הבעיה היא באותם מקרים שבהם השוטר כבר רוצה מראש לתת לכם דו"ח. במקרה כזה, הודיתם באשמה. אם אתם יודעים מראש באיזה משני המקרים מדובר, קל לבחור. אם לא, צריך להמר.

צודק לגמרי, הגישה התקיפה טובה רק בשביל להראות לו שאתה לא הולך לבלוע את זה בשקט מה שאומר שיהיה לו קצת כאב-ראש להגיע לעדות וכאלה ואז במקרה של עבירה גבולית שבעייתי להוכיח וסתם עצבנת אותו זה יכול אולי להתאים כדי שהוא יסתפק בהפחדה.

עדיין ברוב המקרים הוא גם ככה ייצא מרוצה מגישה מתנצלת שלך ויסתפק בזה ולכן אני בדרך-כלל משתדל ללכת על הקו הדק הזה (לא נכנס לויכוח ולעצבים ולהקנטות על מה הוא יכול ולא יכול לעשות אבל מצד שני נזהר מאוד גם לא לנדב הודאה מפלילה).

אין ספק, קשים חיי המזגזג המהיר 8).

ניר

פורסם
לצערי אני חושב שאתה צודק, ויש לשוטר את כל הכלים לזמן אותי למשפט. אם תהיה הזמנה או לא זה תלוי בנכונות של השוטר לבזבז מזמנו עלי. אני אישית ממליץ לו להתרכז יותר בנהגים כמו נהג המונית שעצר היום באמצע צומת מרומזר כשהרמזור ירוק, כדי להעלות נוסע, תוך שהוא גורם לנתיב שלם לסטות, או כמו הג'יפ שעקף היום מכוניות על השוליים השמאליים באיילון דרום. אבל מה לעשות, כנראה שלרדוף אחרי רכב ספורטיבי שמצליח להתנהל יותר מהר מהממוצע בסיטואציה מסויימת זה יותר אטרקטיבי.

עברות של אחרים אינם יכולים לשמש אותך כמתם לגיטימציה לעברותך.

אין לו כל צורך בעריכת מרדף, די לו להמתין עד שתתקע ברמזור האדום הבא(כפי שארע). לצערך, נלכדת. ישנם אלפי עברייני תנועה אשר לא נלכדים בכל יום(כולל זה שעבר היום פעמיים ברציפות רמזורים אדומים) - אתה כן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
עברות של אחרים אינם יכולים לשמש אותך כמתם לגיטימציה לעברותך.

אין לו כל צורך בעריכת מרדף, די לו להמתין עד שתתקע ברמזור האדום הבא(כפי שארע).

ברור לי שעבריינות של אחרים (כולל שוטרים) אינה הצדקה לביצוע עבירות. אני רק מעלה תהיה (נפוצה למדי) לגבי סדרי עדיפויות של המשטרה. אם כי אני משוכנע שבמצב האמוציונלי של אותו שוטר, גם אם לימדו אותו לשנן בוקר וערב את סדרי העדיפויות, באותו רגע הוא לא זכר אותם.

לצערך, נלכדת. ישנם אלפי עברייני תנועה אשר לא נלכדים בכל יום(כולל זה שעבר היום פעמיים ברציפות רמזורים אדומים) - אתה כן.

רק להעמיד דברים על דיוקם, מהניסוח שלך משתמע שההבדל היחיד ביני לבינם הוא שנלכדתי, בעוד הטענה שלי היא שההבדל הוא שלא עברתי עבירה. אבל הטענה הזו תתברר, אם תתברר, לא מעל דפי הפורום.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

לי קרה מקרה בסגנון הזה לפני איזה 10-12 שנים.

נהגתי ברחוב הראשי של תל מונד (אז היא הייתה די חור ושכונות החדשות רק התחילו לפנות את הפרדסים בשבילהן) בחושך בסביבות 20:00 בחזרה מעבודה.

מרחוב צדדי קפצה לפניי פורד אסקורט אנטיקה מרופטת (דגם עם הנעה אחורית). לא מספיק שהוא קפץ לפניי ונאלצתי לבלום בחוזקה - הוא גם נסע באיטיות רבה.

זה היה מקטע של רחוב עם מכוניות חונות בצד אחד ואי תנוע בצד שני - אי אפשר לעקוף.

צרפתי לו (טוף, אני לא מלאך) - אז הוא התחיל להאט.

צפרתי שוב - הוא האט, עצר את הרכב ויצא ממינו.

אז פתאום אני רואה שהוא שוטר (בתל מונד יש הרבה שוטרים ושב"ס-ניקים).

כמובן ששמעתי את כל אנציקלופדיה של ביטויים משטרתיים של "איך אתה נוהג, מי לימד אותך" וכו' בכינוח של "טייסים מרוסיה".

ביקשתי ממינו את הפרטים שלו - אז הוא רשם לי על חתיכת עיתון את המספר שלו ושם משפחה.

אני לא יכול לתאר את העצבים שחטפתי על הדפקט הזה. רציתי להגיש נגדו תלונה.

אבל חברים בעבודה אמרו - תעזוב, הא לא יעשה כלום.

אז הדפקט עשה - ואחרי שנה פלוס קיבלתי זימון לבית משפט בנתניה.

על נהיגה פרועה ועיקפות מימין.

מזל שלי שהיו לי חברים לעבודה ברכב שהסעתי אותם.

חוץ מזה צילמתי את המקום ורואים בבירור שאין שם מקום לעקיפות לא משמאל ולא מימין.

השוטר התייצב יחד עם עוד איזה שוטר.

התובעת בת זונה שנראים ממש כמו קלבה מחומצנת קלטה שאני בא עם עד - לקחה אותי החוצה והיציעה לי עסקה והתחילה לשאול שאלות על המקרה.

כאשר שאלתי אותה "למה את שואלת אותי כאן ולא תוך כדי דיון?" היא חטפה חרארה ואמרי לי שאם אני כזה חכם אז היא הולכת להיכנס בי לפי כל חומרת הדין ואפס הראשות ודוחות קודמים לא יעזרו לי.

הייתי ללא עו"ד - קראתי את השוטר לדוכן העדים, שאלתי אותו שאלות. הוא הודה שיצא לפניי מרחוב צדדי ולא עצר בעצור ועוד כל מיני דחקות.

האמת שהוא היה נראה לי אדם שונה מזה שאז התנפל עליי :roll: - או שהוא העלה 20 קילו או שבאמת בא שוטר אחר.

בקיצור זוכיתי ע"י השופט אבל נשארתי עם טעם רע מאוד בפה מהמשטרה.

סורי, אבל אחרי עוד כמה ניסיון להתנקל בי שלמזלי לא התקדמו לשום כיוון - אצלי בראש הם נתפסים בתור אויבים.

מקרה מצחיק נוסף איתם: חניתי חניה כפולה ונכנסתי לרגע לאימישראגז.

רכב כבוי, עומד ונעול.

אני יוצא - עומדת ליד הרכב טראנזית (בחניה שלישית כמובן - איך לא?) והגאון שואל אותי "מי לימד אותך לנהוג כך?"

לא רציתי להתקרצץ ולבדוק למה הוא שול על כישורי נהיגה שלי בזמן שרכב עומד ואני מחוצה לו........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אצלי גם היה מקרה מעניין - שוטר החליט שעברתי באין-כניסה. איך, בעצם? נכנסתי לרחוב החסום באין כניסה בצידו האחד, כך שלמעשה הוא חד-סטרי - אך ללא תמרור חד-סטרי במקום ממנו נכנסתי (פאשלה של העירייה).

ביצעתי ברחוב הזה פרסה, ויצאתי.

שוטר שעמד איפשהו, ראה אותי יוצא מהרחוב הזה והחליט שעברתי באין כניסה. כאמור, לא היה כזה דבר - נכנסתי מצידו "הנכון" ויצאתי מאותו צד, כשפשוט אין שום שילוט בצד הזה.

מפה לשם, צילמתי את המקום עוד באותו לילה. לאחר שנה, הלכתי למשפט, השוטר שיקר בבירור, הוא גם טעה בדו"ח ברישום שם הרחוב. הקטע הוא שלא לקחתי עורך דין, הייתי חייל בן 19, ולמרות שהצלחתי להראות לשופט שהמקרה הזה מוטל בספק, עם עורך דין הייתי יוצא צחור כשלג והשוטר היה עושה צחוק מעצמו. אבל זה לא היה נחוץ. זה בדיוק היה במעבר בין שיטות הנקודות, והשופט אמר לי לשלם את הקנס ולצאת מזה בלי נקודות - כך הוא לא יצטרך להכנס לעומק המקרה הזה.

עדיף להיות חכם מצודק, כך ששילמתי את ה250 ש"ח והלכתי משם.

עדיין, השוטרים הם האוייב, ואין מה שישנה את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לי ד"א ברור שהם לא כולם אויבים - אבל מה לעשות, המנייקים שביניהם מסתובבים כל כך הרבה שאנו נתקלים בעיקר בהם :evil:.

אני זוכר שבטיול של מועדון הרודסטרים כאשר איזה 30 רכבים נוצצים ומנקרים עיניים (לא משנה שרובם עולים פחות ממזדה 3) עצרו ברמזור בכביש הסרגל.

מיניבוס טויוטה משטרתי שנסע ממול האט והנהג שלו הוציא חצי גוף החוצה בצעקה - ספק בתדהמה ספק בעצבים - "מה זה צריך להיות?"

עד כמה בבון צריך להיות כדי להקיא כזה דבר? :-(

עצוב שאלו מי צריכים לשמור עלינו בעת צרה..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

במידה ואין על השוטר דוחות תנועה הוא יכול להגיע לתחנה בסוף משמרת ולמלא דוח פנימי . שזה אומר שזה יגיע בדואר.

אז להבא סע בזהירות(למרות שאני לא מאין שהשוטר יעשה עם זה משהו. מנסיון)

פורסם

לא מעט יוצא לי להתקל בשוטרים כאלו, שלא אוהבים את סגנון הנהיגה שלי\את הרכב.

תמיד הם מנסים לדפוק דוחות מפגרים או הזמנות כאלה ואחרות למשפט.

בשנייה שהם עוצרים אותי אני מתחיל לצלם בפלאפון, ווידאו שכולל דיבור מאוד רהוט ובטוח בעצמי שלי, ומצד שני שוטר מגמגם ומאיים בצד השני, כשהשוטר קולט שעומד מולו אדם שיודע לדבר ככה, מקליט כל שנייה, ויודע שבדיעבד הוא לא ביצע שום עברה, השוטר תמיד נסוג, במיוחד שברוב המקרים אלה מתנדבים מתלהבים או שוטרים מתלהבים שמשעמם להם.

פורסם

לסיכום,

השוטרים המשועממים והמתנדבים באים לעבודה לשם הצקה, במקרה שעוצר אותך שוטר, דבר בביטחון, הסבר את עצמך. דבר בנימוס אך הבהר לברנש שאינך פתי או מפגר. וכמובן אם יש פלפון וניתן להקליט/לצלם את הנעשה, זה יכול להיות יקר מפז בבהמ"ש. אם אין עבירה ספציפית סביר להניח שהמקרה ייסגר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני אישית מודה שביצעתי נהיגה "לא זהירה" בצידי העיר.

שוטר שבדיוק יצא מביתו ביקש ממני לעצור והתחיל לאיים בשלילת רשיון,

ניצלתי את העובדה שהוא ראה את הפעולה בחטף,

אמרתי לו: צ'י צ'א צ'ו

והוא ענה: בסדר, לך.

השוטר לא תמיד יודע בדיוק מה עשית

המטרה של חלקם היא להיות שריף.

זאת אומרת, להשליט מוסר - גם אם יש ספקות.

אם קלטתם שלשוטר אין ראיות מוצקות נגדיכם הראו ביטחון ולרוב תשוחררו מיד.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...