Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי עוד בדיקה כי בכל זאת עברו שנה וחצי מאז שעבדתי בזה בארהב, וכן , ההיפוניקס יופיטר ואודיסון סידרה V עולים כמעט אותו דבר. (20 דולר הבדל), ולפי פירסומים מארהב דווקא האודיסון מתחמם הרבה יותר מההיפוניקס.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

עצם זה שהוא מתחמם רק אומר שהוא מוליך את החום החוצה והחום לא נאגר בתוך המגבר. זה יתרון ולא חיסרון.

יצא לך פעם לשים יד על דואל מונו ולראות כמה הוא חם ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

את האמת כן יצא לי אבל בחלק מהאודיסונים הוא נכנס לפרוטקשיין , ולא סתם מתחמם, (אני מדבר מנסיון ולא ששמעתי דרך משהו)

זה לא שאני אומר שהאודיסון הוא לא מגבר טוב, הוא כן , אבל הנקודה המקורית שלי היתה שהוא לא ברמה יותר גבוהה מרוב דגמי הייפוניקס.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

רוב היצרנים מנסים להשקיע כמה שיותר ב heat dissipation , או בפיזור חום של המגברים ללא שימוש במאווררים שמכניסים רעש מיותר

בגלל זה רואים עיצובים שונים ומשונים , יש מקרים שהצלעות קירור של המגבר חמות , אבל זה רק אומר שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך

מגבר שלא מתחמם כלל יתיך את כל האלקטרוניקה בתוכו , אבל העיקר שהצלעות לא מתחממות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא מזמן התעניינתי בקשר למונו גם ואליקו הציע לי להסתכל על המונו הזה, ועוד כמה ביררתי וממה שהבנתי המונו ממש טוב והוא מוציא יותר מההצהרות!

אבל אל תשכח שהוא יעלה לך מינימום 500 דולר ללא מכס !

אני הלכתי על מגבר גם באותו סיגנון שאליקו הציע לי ואני מרוצה מהחיים ממנו ! אם אתה מעוניין לדעת איזה שלח הודעה בפרטי!

פורסם

אחח אלעד , המגבר שלך מדיר שינה מעיניי בלילה

איך לא נכנסנו ביחד בהזמנה

עַבָּדְתַ עלי :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו אליקו אתה תמיד מוזמן להתרשם מהרעיון שלך:] ואולי ניתן לכה לישון ביחד איתו שככה לא יהיו לך נידנודי שינה :lol:

• תוכן חדש...