Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מערכות שהרנדום עובד רק כשהשיר ניגמר והמערכת צריכה לעבור לשיר הבא, יש איזה מין היגיון שתוכל לדפדף ברשימת השירים באופן סדיר, זה היה לי בדיסק מן פעם, זה היה מבעס, היית צריך לחכות שיגמר כל שיר כדי שהרנדום יעבוד.

לא מכיר את רדיו דיסק שלך אבל תבדוק אם בסיום שיר באופן טיבעי הרנדום עובד.

פורסם
יש מערכות שהרנדום עובד רק כשהשיר ניגמר והמערכת צריכה לעבור לשיר הבא, יש איזה מין היגיון שתוכל לדפדף ברשימת השירים באופן סדיר, זה היה לי בדיסק מן פעם, זה היה מבעס, היית צריך לחכות שיגמר כל שיר כדי שהרנדום יעבוד.

לא מכיר את רדיו דיסק שלך אבל תבדוק אם בסיום שיר באופן טיבעי הרנדום עובד.

זה ממש הגיוני לדעתי, הרי כל הקטע של השירים שבאים ברנדומליות זה שיווצר מין אפקט של רדיו אז בגלל זה ברוב המערכות לא ניתן להעביר שיר למקום רנדומלי ידנית.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אין לי מושג. אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה, אתה יכול לעיין בספר הדרכה של המכשיר.

מיקי

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

זה קשור ללוגיקה של המכשיר איך תיכננו אותו. כלומר אי אפשר לשנות את ה אלגוריתם שלו.

אני יודע שבפיוניר ובקלריון זה עובד ככה. לעומת זאת בקנווד הוא מגריל שיר חדש ברגע שאתה לוחץ על NEXT SONG.

יואב :arrow:

פורסם

ממש לא נכון, היה לי פיונר 550P וכן כשהפונקציה של הרנדום הייתה מופעלת שמאלה ימינה העבירו קדימה אחורה שירים, אבל למעלה למטה הוא לא היה עולה תיקיות אלה בוחר שיר הבא באופן אקראי, הפונקתיה כבר לא הייתה עובד על פיונר 3600

כניראה רק דגמים ישנים היו עובדים כך

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מי שרוצה לפתור את הבעיה, מצאתי דרך לפתור את העניין!

פשוט יוצרים קובץ MP3 באורך של 0 שניות או 1 שניה אחת ושמים אותו ראשון

ואז כשלוחצים על הכפתור למעלה שמתחיל את הדיסק מההתחלה השיר נגמר והרדיודיסק בוחר שיר באקראי...

פורסם

לא יותר קל פשוט ברגע שעובר לשיר הבא אתה מחזיק את הלחץ אחורה בכדי להריץ אוו אחורה מסתכל שזה עבר לסוף השיר שיש לפני זה ופשוט עוזב, לאחר 2 שניות הטרק קופץ רנדומאלי.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מה נשמע לך יותר פשוט ללחוץ על כפתור, או ללחוץ על כפתור כמה שניות, להוריד את העניים מהכביש ולראות שזה עבר שיר ואז לעזוב ולחכות שזה ירוץ חזרה קדימה?

בקיצור פריק, רעיון מצויין כל הכבוד. :mm_yeah:

אאאיזה מבעס לקנות מכשיר של פיוניר שלא זול בכלל, ולעשות כל מיני קומבינות כדי לבצע פעולות פשוטות..:?

פורסם

א'..............................סטופ, ל'...

מה הבעיה פשוט ללחוץ על הכפתור ואז לעשות סטופ, אחלה רנדומ תאמין לי (:

• תוכן חדש...