Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנה של הגולף שלי, צבעתי את פסי הקישוט בצבע של האוטו והצבע החזיק לי יפה מאוד.

ואפשר להגיד שזה מייפה את האוטו בצורה רצינית.

תצבע ותשמור על האוטו-> ויהיה טוב!

פורסם

נכון, אני מכיר הרבה מכוניות שפסיהם צבועים בצבע הרכב והם במצב טוב מאוד.

השאלה היא האם פחח מקצועי יעשה עבודה טובה?

וברור שאין מקום להשוואה בין בפסי רכב שצבעו אותם במפעל, לבין פסי רכב שצבעו אותם אצל פחח ב200 שקל.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

למה לא לקנות אוטו שחור, לקחת נייר שיוף להוריד את הצבע המטאלי מהפגושים, ולצבוע אותם בצבע רגיל ואחרי כל שפשוף פשוט לעבור עם ספריי?

פורסם

תשובה פשוט גאונית! איך לא חשבתי על זה קודם ( :| )

לענות לך על זה? קשה מאוד למצוא C5 שחורה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

א. למה לא ניתן להשוות בין פסי קישוט שנצבעו במפעל לביו כאלו שנצבעו אצל פחח?

אם הפחח מתאים גוון כמו שצריך והוא מפרק את הפסים לפני הצביעה ולא צובע על אז ייצא אותו דבר.

ב. אני אישית הייתי צובע ורואה מה קורה. לדעתי ייתכן ותצטרך לחדש את הצבע בחלק מהמקומות פעם בכמה זמן.

אם אתה לא מתכוון להחזיק את האוטו לנצח אז בוא נגיד שבמקרה הגרוע, אם אתה פדנט מטורף ואם הרכב שלך לא חונה כל יום בחניות מפוקפקות בת"א אז תצטרך לעבור על הצביעה הזאת שוב פעם בשנתיים ככה (בלי פירוק כבר), רק שכבה אחת, או אפילו תיקוני מכחול יספיקו.

מה שאומר שאם תחזיק עכשיו את הרכב עוד 4 שנים תצטרך לעבור על זה שוב רק פעם אחת ואחרי זה כבר תמכור.

ואם תשים את מגיני הגומי ש-4 פינות הרכב אז תראה שאויל בכלל הצבע לא יצטרך חידוש.

ומצד שני אם תראה שתוך חצי שנה הכל נראה על הפנים אז אתה יכול פשוט להסיר את הצבע ולחזור למראה המקורי.

ד"א, אם אתה כבר צובע, אז פרט לזה שתצבע בצורה מקצועית ורצינית, אני ממליץ לך לא להתחיל להסחף ולצבוע כל פיפס שחור מחוץ לרכב, אלא להיצמד למה שצבוע בגרסה הבכירה.

• תוכן חדש...