Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר הרבה זמן רציתי לשאול את השאלה הזאת.

יש הרבה רכבים שפסי קישוט שחורים די מכער אותם, כמו לדוגמא הC5 של אבא שלי.

חשבתי לקחת יוזמה ולצבוע את פסי הקשיוט השחורים לצבע הרכב.

יש בזה כמה יתרונות ,וכמה חסרונות - הבולט מבינהם זה מכות חניה:

לשכנים שלי יש C5 בגרסא המאובזרת יותר, המגיע עם פסי קישוט בצבע הרכב, אך שמתי לב שכל הפסים הקדמיים (שאצלי הם בצבע שחור) מקולפים, פגומים וזה לא ניראה ממש אסטטתי, זאת כתוצאה ממכות חניה ושפשופים.

אם זה היה קורה אצלי ברכב, סביר להניח שלא היו שמים לב מכיוון שהפסים שחורים.

השאלה היא מה לדעתכם כדי לעשות, לצבוע את הפסים לצבע הרכב ולקוות שלא ישפשפו (או שאני ישפשף) את פסי הקישוט ואז אצטרך לצבוע שוב, או להשאיר אותם מקוריים - בצבע שחור.

הביעו את דעתם

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב, לדעתי - אל תצבע.

גם אצלי פסי ההגנה שחורים, ואיני מתכנן לצבוע אותם מסיבה פשוטה - הם מיועדים להגן מפני פתיחת דלתות וכו'

וכל מכה קטנה - תשאיר סימן בצבע או תעיף את הצבע.

כשהם אינם צבועים - מקסימום תראה איזה שפשוף קליל בפלסטיק השחור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פסי מגן משמשים את מטרתם כשהם שחורים. כשהם צבועים, הם הופכים לסתם פסי קישוט.

אין להערכתי שום סיכוי לשמור אותם לאורך זמן במצבם המקורי. לא בארץ על כל פנים. חבל על כאב הלב, שקרוב לודאי יגרם לך, אחרי כתם הגומי השחור הראשון שתראה.

פורסם
חבל על כאב הלב, שקרוב לודאי יגרם לך, אחרי כתם הגומי השחור הראשון שתראה.

מסכים.. זה פשוט מרתיח ועצבן כמה לאנשים יכול להיות לא אכפת ופשוט חייבים לפתוח את ככללללל הדלת ולא יכולים להסתפק במרחק סביר לכניסה..:evil:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שמתם לב אולי, שבשנים האחרונות היצרנים השונים (בעיקר האירופיים) התחילו לוותר על פגושים בצבע הרכב, וחלקים גדולים של הפגוש חוזרים להיות שחורים, מאותה סיבה בדיוק - על פלסטיק שחור לא רואים שריטות. למשל בגולף דור 5 כל החלק התחתון של הפגוש האחורי חזר להיות שחור, והמגמה הזאת נראית גם אצל יצרנים אחרים. פגוש בצבע הרכב במכונית שנמצאת 7-8 שנים על הכביש נראה פשוט עלוב, ויצרנים התחילו להבין את זה, אולי במחיר ויתור מסויים על מראה "חלק" של הרכב, כשהוא יוצא את שער המפעל.

פורסם

הסיבות שהזכרתם פה גורמות לי להתלבט האם לצבוע או לא.

לפי התגובות שלכם יהיה הכי חכם להשאיר אותם בצבע הרכב לא?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם יש לך את הכח לצבוע אותם פעם בחודשיים בממוצע - לך על זה!

שתבין - אני ישרתי 3 פעמים דנטים בפגוש האחורי שלי, אם הוא היה צבוע זה היה נראה על הפנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה לצבוע פעם בחודשיים?

אם אני שימור על זה, ולא ישפשפו אותי וכ'ו, זה יכול להשאר למשך הרבה זמן לא?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
שמתם לב אולי, שבשנים האחרונות היצרנים השונים (בעיקר האירופיים) התחילו לוותר על פגושים בצבע הרכב, וחלקים גדולים של הפגוש חוזרים להיות שחורים, מאותה סיבה בדיוק - על פלסטיק שחור לא רואים שריטות. למשל בגולף דור 5 כל החלק התחתון של הפגוש האחורי חזר להיות שחור, והמגמה הזאת נראית גם אצל יצרנים אחרים. פגוש בצבע הרכב במכונית שנמצאת 7-8 שנים על הכביש נראה פשוט עלוב, ויצרנים התחילו להבין את זה, אולי במחיר ויתור מסויים על מראה "חלק" של הרכב, כשהוא יוצא את שער המפעל.

אתה צודק בקשר לפגושים, מלמטה יש פלסטיק שחור שנועד לשפשף את המדרכה בכמה שפחות נזק.

אבל אני לא רואה שיצרנים אירופאים נוטשים את המגמה של פס קישוט בצבע הרכב, להיפך. דפדפתי בקטלוג אוטו 2007 לראות אם אולי אני לא מעודכן בעניין הזה, הסתכלתי בתמונות וממה שראיתי זה ממש לא כך.

פס קישוט בצבע שחור מראה על זולות והוא נשאר בעיקר בגרסאות הבסיסיות.

פורסם

ניב הכוונה שלי הייתה בעיקר לדפיקות, מבחינת צבע - אמור להחזיק יופי, יש מספיק פרוייקטים בפורום בשביל לאשר את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נקודה נוספת:

לפי מה ששמעתי כשהתעניינתי בצביעת פסי הקישוט, יש לקחת בחשבון שאם אתה נוהג להתיז ספריי סקאי על פסי הקישוט, לא ניתן לצבוע כיוון שהצבע לא יחזיק מעמד (וזו הייתה הסיבה העיקרית לכך שלא צבעתי).

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אני מעדיפה את פסי הקישוט בצבע שחור, אם הם היו בצבע לבן כמו הרכב הייתי נאלצת לגלות כל יום סימן של דלתות רכבים עליהם.

אחת לכמה שבועות בזמן השטיפה אני מתיזה ספריי סקאי עליהם מה שמחייה את הצבע ונותן לו ברק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חלי -לא מפריע,ניתן להוריד את פסי הקישוט[מחוברים עם 4 קליפסים אם אני זוכר נכון] לעבור עליהם עם סמרטוט ספוג בטינר ולאחר מכן נייר מים 0 וזהו הם מוכנים לצביעה.

ליטל-הפסי קישוט אצלייך לא "צבועים" בשחור.

הם עשויים מפלסטיק שכבר הוכן בגוון שחור בתבנית יציקה שלו.

מה שאת עושה ,משמנת את הפלסטיק בדיעבד שזה מחייה את מראהו,בעצם מה שבפועל את עושה את מזרזת את תהליך ההיתייבשות שלו היות וספרי סקאי הינו שמנוני וכמו שתמרחי על עצמך שמן שיזוף,הפעולה גם בסיטואציה הזו זהה למה שאת עושה בעקיפין לפסי הקישוט בריכבך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...