Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הסיירה שלי (מהשרשור בפורום שיפורים) "עושה בעיות" במנוע.

בזמן הנסיעה שמן מושפרץ מאחד הפלגים, דבר שגורם לירידה בסחיבה, ללכלוך בתא המנוע ולהוצאה כספית גבוהה על שמן.

הייתי רוצה לדעת מהי הסיבה בגללה המנוע מאבד את השמן, ובאיזו דרך נוצר מצב שבו שמן מושפרץ מהפלאג?

תודה לכולכם, עוז

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

מדבריך לא ברור מה הבעיה. איך פלג יכול להתיז שמן, ומה הקשר שלו לשמן ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הקשר לא ברור,

אבל השמן יוצא מתוך חור בדיוק במקום של הפלאג (בצמוד לו).

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

איך יכול לזרוק שמן דרך החור של הפלג ?. שים לב למה שכתב, "בזמן הנסיעה שמן מושפרץ מאחד הפלגים."

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

רוב הסיכויים שהנזילה ממכסה השסתומים שמוצאת את דרכה לכיוון הפלאג,זה סתם נדמה לך,נראה לך שמחלל הצילינדר יכול לצאת שפריץ של שמן?

פורסם

אוקיי איציק, אז מה אתה מציע לעשות בנידון?

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

לנקות טוב טוב את האיזור של מכסה שסתומים עד הפלאגים,לתת לחבר שישב ברכב וילחץ על הגז,אתה תסתכל בינתיים בחיבור של המכסה שסתומים לראש,תוודא שיש נזילה מהאטם מכסה שסתומים,פשוט לפרק ולשים אטם חדש ולסגור.

פורסם

תגידו לי מה אתם ילדים ?!?!?!?, מנוע של פורד סיירה 4 בוכנות אם אני לא טועה, יש בעיה במכסה שסטומים, מהויברציות של המנוע הברגים בדרך כלל נפתחים, בדקת את הברגים על מכסה שסתומים ?!, לתת גז מהמנוע זה לא בעיה אתה יכול לעשות את זה לבד ואתה לא צריך עזרה של אף אחד , תן גז מהמצערת ותראה מאיפה משפריץ לך שמן !!!, אל תיהיה ילד ! יש לך פורד סיירה אוטו של מקסימום 2000 שקל, תתחיל לעשות ניסויים ( אחד שניסה כבר הכל האוטו הזה ! ) :) ושיהיה בכיף, ( דרך אגב, חשבת אולי לפרק את הפלאג ולראות אם הוא רטוב משמן באלקטרודה שלו ?!?!?!? זה יענה לך על כל השאלות המיותרות שלך !!!

פורסם

מההה....? איזה אטם בדיוק יש שם ?! אני הורדתי את המכסה שסטומים בפורד סיירה שלי... לא ראיתי שום אטם מסביב לפלג... למעשה המכסה שסטומים בכלל לא נותן לך גישה לראות מה הולך עם הפלגים... הפלג יושב בתוך המנוע... המכסה שסטומים מכסה את השסטומים לא את הפלגים :)

• תוכן חדש...