Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל עפר הבנאדם חושב שיוצא לו שפריץ מהצילינדר,אז אתה חושב שזה יהיה קל לשלוח אותו לחפש את המצערת?!

שנית בהרבה מכוניות אם יש נזילה מהמכסה שסתומים זה מגיע לאיזור ההברגה של הפלאג,לפעמים חושבים שהשמן מגיע מהפלאג עצמו,ברגים לא נפתחים סתם מויברציות אלא אם משהו דפוק בהברגה.

פורסם

טוב, לאחר דיונים עם השותפים בתהליך הסבת הרכב- הוחלט על טיפול שיכלול החלפת רינגים פלאגים פילטרים ואטמים.

עדכונים בנושא יהיו בשרשור המקורי בפורום השיפורים בהמשך.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

ואללה אח שלי, אני לא הייתי משקיע כל כך הרבה כסף בשיפוץ המנוע - לך למוסך תן את הבעיה ותמשיך לנסוע ככה, חבל על כל שקל שאתה מוציא על האוטו הזה , אבל - שיהיה בהצלחה - אגב יש להוריד את ספר הוראות השימוש של הרכב מהבורג הראשון עד האחרון - תלמד ככה להיכר את הרכב שלך יותר טוב :)

פורסם

עוזיו - למרות שאני מאוד נגד החומר הזה אולי כדאי לך לשתמש בXADO ולא לפתוח מנוע בלי ניסיון.

אתה לא נוסע הרבה וזה פתרון הרבה יותר זול ופשוט.

פורסם

kd2, מהו החומר הזה? ואיפה משיגים?

אתה חושב שאם אני אסתום את הנזילה הכל יסתדר?

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אח שלי, יש חומר שנקרא אפוקסי ברזל - זה כמו פלסטלינה כאשר זה מתייבש זה הופך לברזל... אבל אתה עדיין לא אמרת עם הוצאת את הפלג ובדקת מה הולך שם ?!?!?, כבר אני ממש מסוקרן לדעת, וכמה שמן זה כבר זורק ?! כמה שמן אתה מוסיף בשבוע או ביום ?

פורסם

עפר, לצערי זה לא כמה שמן הוא זורק ביום או בשבוע, אלא בשעה.

מכיוון שהאוטו לא לצורך יום יומי אלא כפרוייקט רכב שבילים, זה לא ממש מפריע.

שמעתי דיעה מחבר מבין, שטוען שכל הקומפרסיה יורדת אל אגן השמן וגורמת לו להתפרץ מכל החורים שיש במנוע.

עפר צפה הודעה פרטית

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...