Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש סאב שיהיה קטן במיוחד, והכי חשוב שלא ייתן "בום" מטורף כמו כל ה - PREMIER וכו'

המליצו לי ללכת על 2 סאבים 8' של ALPHASONIK, בטענה שזה ייתן את הצליל הנעים והמוסיף בלבד לסאונד הכללי

(אני מחפש רק סאבים שייתנו צליל באס איכותי ללא "בומים" בכלל, אבל שיהיה עדיין חזק ונעים לשמיעה בו זמנית)

חשבתי שאולי גם כדאי לנסות את ה - 8' של קיקר, למרות שהבנתי שהוא ממש חזק...

מישהו יכול להציע עוד הצעות, ואולי אם למישהו יש את ה - PSW208 של ALPHASONIK, לתת המלצה?

מקווה שתוכלו לעזור...

הכסף שעומד לרשותי פחות חשוב, העיקר שהבאס לא יהיה "בומי" מדי, ונעים מאד לשמיעה...

תודה לכולם!!! :)

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל תלוי . בכיוון

גם עם 12" ו15" אפשר להגיע לניעמות ללא "בומים"

בברכה רוני .

+1. ולא רק זה, גם זה תלוי בסאב עצמו. תראה, יש לך סאבים שהם איכותיים (עזבו דיוק עכשיו) ועוצמתיים מאוד, אבל לא עושים לך כאבי ראש כמו סאבים אחרים באותה העוצמה אבל פחות איכותיים. לדוגמא (אני יודע שנמאס לכם אבל זאת הדוגמא הכי טובה מבחינת מה ששמעתי, ושמעתי) הפיניקס גולד קסנון, סאב עוצמתי, איכותי מאוד, וגם בפול ווליום הוא לא עושה כאבי ראש, נותן באס נעים ו"חם" (:lol:), אבל הוא יודע גם לתת בראש מתי שצריך (לא בראש לכאבי ראש אלא מבחינת עוצמה). והוא 12". ועוד לא הבנתי מה הקטע של סאב קטן יותר מפיק באס נעים יותר. זה לא קשור בכלל. לא מכיר את האלפאסוניק, אבל הייתי הולך לשמוע לפני הקניה סאבים של פיניקס גולד, של הרץ, וחושב אפילו על אדייר אודיו שיבה, שבארץ ניתן להשיג אותו ב-1000 שקל חדש.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפשר לדעת מדוע דווקה 8 ? מדוע לא 6.5 (יש סאב כזה , באדיבות הידע של אוגי למי שמכיר) ? או 10 ? או 12 ?

בקיצור מה הסיבה המדוייקת שננעלת על הגודל הזה ? ואז נוכל לכווין אותך יותר טוב

בנוסף לכך מה אתה שומע ? והאם שמעת סאב בייתי שאתה חושב שהוא טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

es250 10 אינטש מאוד מדוייק לטעמי אני ממש מרוצה ממנו

הVMAX 10 אינטש , קצת חסר עוצמה ביחס אליו

מהפיניקס לא נהנתי בכלל בשני רכבים , לא מדוייק

הכל כיוונים כמו שנאמר כאן, גם 12 ו15 יכול להשתלב מצויין במיקום וכיוון נכון ותיבה אטומה(לדעתי)

נ.ב

גילוי נאות אני מוכר את הסאב שלי ES250 (עובר למשהו כמה עשרות רמות מעל)

שלא תגידו "אינטרסים מנוגדים" זה עדיין אחד הסאבים הטובים ששמעתי

פורסם

גילוי נאות אני מוכר את הסאב שלי ES250 (עובר למשהו כמה עשרות רמות מעל)

שלא תגידו "אינטרסים מנוגדים" זה עדיין אחד הסאבים הטובים ששמעתי

אם יורשה לי לשאול - מה בדיוק את זומם להביא לנו?

אה ולגבי הצעות: תחפש סאב 10" של זטק, או של פירלס - שניהם מדגם XLS. אני פעם ראיתי אחד כזה, שמעתי אותו אצלי באוטו - והוא ב-ד-י-ו-ק מתאים לדרישות שלך.

הוא יושב בתיבה של משהו כמו 14-16 ליטר (פיצפונת), הוא 10", וזה הסאב הכי מדוייק, והכי מהיר ששמעתי בחיים שלי! (כן, אפילו יותר מהיר מהפירלס 12" שלי! רק חלש קצת עבורי, לכן לא הלכתי עליו - אבל אם אתה לא מחפש "בומים" אז הוא תפור עליך).

אין לי מושג מי קנה אותו, אבל אני יכול לברר לך אם אתה רוצה (הוא גם יחסית לא יקר אם אני זוכר נכון).

בברכה!

יונתן.

פורסם

היי אנשים!

תודה רבה קודם כל למי שהשקיע והגיב, ומצטער ביותר על התגובה המאוחרת שלי..(כן כן, חלק מאיתנו גם עובדים) ;)

הסיבה העיקרית שאני מעוניין בסאב 8' אינץ' זה בגלל הגודל, מכיוון שהבגאז' שלי די עמוס, גם ממגברים וגם מדברים שיושבים

מאחורה, והסיבה השנייה (למרות שמישהו כאן אמר שאין קשר), אבל אני יודע שככל שהסאב עוצמתי/גדול יותר, כך עוצמת

"הבום", שלו גדולה יותר, (יחס ישר חבר'ה... :) )

האמת שהייתי שמח לשמוע את ה - פיניקס גולד, או הרץ, איפה אפשר לשמוע את הסאבים האלו, או את כל השאר שהצעתם כאן

מכיוון שבזאפ אין למשל אף איזכור על אחד מהסאבים הנ"ל...

ולגבי סאב יד שנייה, הרבה מאד מתקינים המליצו לי להשקיע מעט יותר ולקנות חדש, כי ככל שהסאב בשימוש כך הוא חלש יותר

עד שהוא "מת"...

אז איפה אפשר לבוא ולהתרשם?

תודה שוב על התגובות אנשים!

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

איזה רכב יש לך?

אם מדובר ברכב 4 דלתות, 8' לפי דעתי ממש לא יעשה את העבודה. מינימום 10.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אז לדעתי לך על ה10 אינטש של פירלס כמו שיונתן המליץ לך עליו , הפירלס הוא אחד הסאבים הטובים בעולם (לדעתי בלי ששמעתי אותו , למנוע צעקות )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ואנחנו המלצנו לך על 12 ואפילו 15 אינץ כי רציתת 2 של 8 אינץ, אז אני לפחות חשבתי שכן יש לך מקום. ואכן, משמיעה של הפירלס ה-12 אינץ, הייתי הולך על אחיו הקטן. ה-12 אינץ סאב מעולה, הכי מדוייק שממעתי, עוצמתי מספיק, סאב מעולה. לגבי ה-10 אינץ אני מניח שהוא עוד יותר מדוייק אבל לא חזק כמו אחיו הגדול. החלטה שלך. לא הייתי מספיד גם את האדייר אודיו שיבה, סאב מדוייק מאוד רך וגם עוצמתי מספיק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יהודה הולך על חבל דק מאוד, לשחרר כזאת הצהרה בלי לשמוע?

"הפירלס הוא אחד הסאבים הטובים בעולם (לדעתי בלי ששמעתי אותו , למנוע צעקות )"

אכן סאב מעולה , אבל העניין כרוך ביבוא אישי

אני עדיין בשלי ועדיין ממליץ על ההרץ עם תיבה מגוכחת (היא באמת פצפונת)

נ.ב

מכרתי את הסאב ככה שלא תגידו שאני משוחד

נ.ב נ.ב

נעקצת יהודה :-P

פורסם
יהודה הולך על חבל דק מאוד, לשחרר כזאת הצהרה בלי לשמוע? תתפלא אבל יש לי את האומץ לזה , והאמת היא שסאבים טובים יש מעט מאוד כך שזה לא פלא

"הפירלס הוא אחד הסאבים הטובים בעולם (לדעתי בלי ששמעתי אותו , למנוע צעקות )"

אכן סאב מעולה , אבל העניין כרוך ביבוא אישי כול הדברים הטובים באמת כרוכים ביבוא אישי . כאן בארץ היבואנים הולכים על משהו שהם יודעים שיקלע לטעם של כולם ובמחיר שיוכלו להחדיר אותו ולהרוויח אם לא יצליחו למכור הכול (הם מתחייבים לכמות מינימלית לקניה) .

ובד"כ המכנה המשותף הנמוך ביותר הוא לא מתכון למשהו יוצא דופן מבחינת איכות

אני עדיין בשלי ועדיין ממליץ על ההרץ עם תיבה מגוכחת (היא באמת פצפונת)

נ.ב

מכרתי את הסאב ככה שלא תגידו שאני משוחד לא צריך להיות משוחד כי אתה רוצה למכור אתה משוחד כי קנית (ואז אתה כמו כולנו רוצה להצדיק את הקניה שלך :-) )

נ.ב נ.ב

נעקצת יהודה :-Pאת זה נחיה ונראה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...