Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנהג 106 לוהטת (GTI?) שלא ראוי לה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אתה, בעל המכונית שמספרה באמצע הלוחית הוא 926. שנסעת היום בערך ב 13:00 מרעננה להרצליה. נסעת? טסת, הסתערת, התנפלת, עפת,חדרת, איך עוד אוכל לתאר את הפראות שלך בכביש. את הסטיות הפראיות שלך מנתיב לנתיב בין המכוניות וכמובן בלי לאותת. איך שהמושג "שמירת מרחק" מתגמד לאולי 5 ס"מ מהרכב שלפניך. ניסית כל כך לשבור את השיא ממרכז רעננה להרצליה. הבהלת את כולם. אבל? אני הקטן, כפליים ממך בגיל, מצאתי את עצמי כל הזמן עומד לידך ברמזור.

המסקנה? גם כשאתה רוצה בכח, אתה לא יכול.

כולם אומרים כאן שה 106 GTI היא ה-מכונית.

אתה, נהג גרוע שכמותך, לא ראוי לה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

זה לא הייתי אני .

כל הכבוד על הנזיפה , בתקווה שהקרימינל יקרא זאת וישנה דרכיו .

הגיע הזמן שנהגים כאלה יעלו כיתה ברמת הנהיגה שלהם ואין זמן טוב יותר מאשר תחילת שנת הלימודים הבאה עלינו לטובה (לתלמידים שבינינו...) .

עידו.

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
למה אתם בטוחים שזה מישהו מהפורום?

מה?! יש ראלי לא של הפורום?????

תתפלא, יש אחת פה בגבעת שמואל :?

ופאק היא חדשהההההה :lol:

פורסם

יצאתי אדיוט " :)

אבל אחרי כזו נזיפה... אני מאמין שהוא ישתולל פחות (לפחות ליד מכוניות עם סמל של מועדון החמש.....)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ראיתי גם פורשה 911 עושה דברים כאלה.

מוניות ומשאיות הרבה יותר מסוכנות מאיזה 106 שרצה בין הרגליים :?

פורסם

ראיתי לאדה קופרה עושה בלאגנים בדרך נמיר....

צבע כתום בננה עם ג'אנטים של חיפושית מניקל.... איזה אוטו שיואו הנהג מה זה גבר שמע מוזיקה בפרוסקית רועשת...... רוק ריביירה וכו'...

תמיד יהיה איזה מישהו שיעצבן אותי בכביש, לרוב הנהגים האחרים מעלים בי גיחוך אבל תמיד יש את זה שגורם לי לעשן 4 סיגריות ברצף מעצבים לשאוף את הפילטר לראות ולהוציא לחה שחורה ולהעיף לו אותה על החלון..... זהו.

haters will hate

• תוכן חדש...