Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג כשר ושמח לכול חברי הפורום

כבר הרבה זמן שאני מנצל רק סליל אחד של הסאב (קיקר סי וי אר שתי סלילים) בגלל שאין לי מגבר מונו והחלטתי שאולי כדאי להשתדרג קצת השאלה שלי היא האם המונו - מאגנט פאנטום "ירים" את הסאב כמו שצריך ואיך המונו הזה בכלליות.

אני זוכר שבעבר הרחוק קראתי בהודעה של אחד מחברי הפורום שהיה לו את השילוב הזה והוא אמר שהמגבר ממש מתאמץ ולא מנצל את הסאב עד הסוף.. לכן אשמח לקבל כול תגובה דעה או עצה.

אגב שאר החלקים הם

רדיו דיסק : קלריון 865

קומפוננט: מורל דוטק

מגבר 4ch : קאדנס q4000

אחרוים של ג'י בי אל פשוטים למדי

סאב: סי וי אר

תודה רבה לעונים וחג שמח לכול בית ישראל :lol:

פורסם

הסאב זה שתי סלילים של 4 אום כלומר היתנגדות סופית של 2 אום המגבר מוציא 675 אם אני לא טועה כמובן שזה רק בהצהרות.

לגבי התקציב 700 שקל -/+ , בגלל התקציב הנמוך אני מחפש כמובן רכיבים יד שניה

פורסם

לייטנינג אודיו B2.350.1 ירים יפה יפה את הסאב אני מאמין.

המחיר שלו הוא 900-1000 לחדש

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נשמע כמו זיווג טוב

יחסית למחיר הפאנטום נחמד

ובשביל קיקר , גם אם הוא לא יעמוד בהצהרות של ה 670 אראמאס , ונגזים וזה יהיה רק 600

זה די והותר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
נשמע כמו זיווג טוב

יחסית למחיר הפאנטום נחמד

ובשביל קיקר , גם אם הוא לא יעמוד בהצהרות של ה 670 אראמאס , ונגזים וזה יהיה רק 600

זה די והותר

אני בספק אם הפאנטום נותן ב- 2 אוהם 600 RMS, אני יותר חושב שזה בכיוון ה- 400-450

מה גם שהאיכות שלו לא משהו בכלל ובפועל מגברים הרבה יותר חלשים ממנו על הנייר אך מחברה טובה עשו עבודה יותר טובה (אם אני לא טועה היה מישהו שהרים עם הפאנטום את ה- L7 שלו ואח"כ נתן חוו"ד על JL או PG, אני לא זוכר בדיוק)

פורסם

לסיכום , אכן מראש ידעתי שהפאנטום לא עומד בהצהרות שלו, אך השאלה היא האם הזיווג הזה יהיה טוב או שמה לחפש אלטרנטיבה אחרת ? ואם כה איזה אופציות יש במגבלות התקציב ?

שוב תודה מראש

פורסם

האופציות שלך די דלות למונובלוקים:

פאנטום

Lightning Audio 350.1

JBL 301

ותחרוש את היד שניה אולי תמצא איזה רוקפורד 3001 או מגבר אחר אמין שייתן לך 350-400 RMS ב- 2 אוהם

• תוכן חדש...