Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח.

אני בן-אדם מאוד קנאי לגבי הרכב שלי ואיפלו קנאי מאוד, אומנם הרכב לא מנקר עיניים וצריך להסתיר אותו מהציבור אבל עדיין.

בכל אופן, התחלתי לעבוד במקום חדש וברוב הפעמים יוצא לי לחנות בכחול-לבן (הסירו דאגה מליבכם - לא משלם שקל, המעסיק משלם.) ולקראת הקיץ ומזג האויר הישראלי החלטתי לכסות את ה"בייבי" שלי.

אבל, האם זה אפשרי ומותר על פי החוק, חשבתי לבצע מעין 2 ריבועים בצידי הרכב באיזור החלון שכך יהיה ניתן לראות את התו חניה/"איזי פארק".

האם זה אפשרי לבצע זאת?

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אתה יכול לצייר על הכיסוי את מספר הרכב ובנוסף להצמיד פתק\משהו שבו כתוב "שוטר\פקח לרכב זה יש תו חניה, אתה מוזמן להרים את הכיסוי". או משהו בסגנון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היום ראיתי רכב מכוסה עם פתרון : היכן שנמצאת לוחית הרישוי גזרו מעין מלבן ותפרו במקומו ניילון שקוף. אפשר להשתשמש ברעיון הזה עם ריבוע קטן על הפינה של השמשה לתו חניה , או ריבוע קטן בפינה של החלון לאיזי פארק.

פורסם

שאלת תם -

האיזי פארק נטען במקסימום לשלוש שעות בכל פעם.

כרטיסי חנייה לגירוד עולים הרבה יותר.

אתה חוזר כל כמה שעות לרכב כדי לטעון מחדש? נשמע לי כמו סיוט לא קטן להסיר בכל כמה שעות את הכיסוי ולהרכיב שוב, במיוחד ביולי-אוגוסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שאלת תם -

אתה חוזר כל כמה שעות לרכב כדי לטעון מחדש? נשמע לי כמו סיוט לא קטן להסיר בכל כמה שעות את הכיסוי ולהרכיב שוב, במיוחד ביולי-אוגוסט.

אוטו דיפו משווקים כיסויים לרכב עם אזור שקוף ללוחית

ואפשרות לפתוח את האזור הדלת הקידמית עם ריצ'רץ'.

זה חוסך ממך את הסיוט של הסרת הכיסוי לצורך טעינת האיזי פארק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הכיסויים האלה הם ג'אנק.

עדיף לקנות כיסוי איכותי ולמצוא פתרון אחר.

לי היתה את הבעיה בת"א עם תו חניה איזורי בכחול לבן, רשמתי בטוש על הכיסוי באיזור בו מודבק התו, שיש תו והפקח מוזמן להרים ולראות.

זה עבד בשבילי כמה שנים טובות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שאלת תם -

לידיעתך - החניה בת"א בכחול-לבן (אם אין לך תו של האיזור הספציפי) בשעות היום היא ל-3 שעות בלבד גם בכרטיסי קרטון, אסור לשים יותר מ-3 ביחד.

מעקף אפשרי לעניין הזה יכול להיות להשתמש בשירות הזה של תשלום על חניה דרך הסלולרי, ואז אפשר כל 3 שעות לחדש את החניה גם מפירנצה, אבל זה עולה יותר מאיזי-פארק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...