Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:confused: :confused:

יש אנשים (לקוחות) שמשיגים את ההי אנרג'י 2 חלקים ב 1200 ש"ח גם.

.

אפשר להשיג את ההי-אנרג'י במחיר כזה מחנות בארץ , או שמביאים לבד מחו"ל?

כי משהו במחיר לא מסתדר לי.

תסתכל בשרשור הבא (למה אין רמקולים של הרץ בחנויות באינטרנט?):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1239948#post1239948

כל אחד כתב מחיר שניתן להשיג, והמחירים הם 1600-1800 להיי-אנרג'י,

אני חושב שהתבלבלת, כי אם ההיי-אנרג'י עולה 1200 ש"ח לטענתך , => אז כמה עולה האנרג'י? =>וכמה תעלה הסדרה הנמוכה דייצי' ?

בבמחשבה שנייה , אולי המחיר הגיוני.

כי שמעתי את האנרג'י (2 חלקים) וממש לא התלהבתי , טויטר לא מפורט , המיד עם הרבה באסים,

לדעתי סט בינוני לחלוטין ,

התוצאה הסופית פחות מרשימה מדוטק שמותקן היטב.

נ.ב.

אולי היבואן של הרץ החליט להוריד את המחירים , אחרי ששמע דוטק? :wink:.

ZZR

פורסם

הדייצ'י הוא ברמה של הפולס.

לא יותר

גיא , היי הנד?

התחלת לשחק פוקר?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גיא , היי הנד?

התחלת לשחק פוקר?:)

:lol: :lol: :lol: כן היי הנד מה אני יעשה אני רגיל לרשום ככה.

ואני מסכים עם מידן בשורה האחרונה שלו :lol: הרג אותי :-) .

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אנשים כל הזמן רושמים - "שמעתי את הסט הזה והוא לא משהו, יש לו ככה ככה וכככה"

זה כל הזמן קורה כלפי סטים שהם מאוד איכותיים ודבר זה מטעה אנשים שמתעניינים וגורם להם לעשות החלטות

שגויות.

זה נוצר מחוסר ידע של אנשים, כי כאשר אתה שומע רמקול את צריך להתחשב בהמון דברים מסביב שמשפיעים.

צריך לקחת בחשבון את ה HU, הכבלים, המגבר, ההתקנה וכמובן הכיוונים.

לכן מי שאומר שייצא לו לשמוע רמקול ונותן הסבר לא ממש מקצועי על איך הוא נשמע,לא תמיד צודק.

בנוגע למה שכתוב בתרד הזה, אני שמעתי את הסט של ההנרגי מותקן כמו שצריך ועובד על מגבר של LRX ו HU של אלפיין.

ותאימנו לי שהוא באמת משאיר אבק לכל המתחרים שלו בטווחי המחירים האלו.

לסיכום, לכל האנשים שלא כל כך מבינים ורוצים לבנות מערכת, פשוט אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם

ותזכרו שהסוד למערכת טובה מתחיל מהתכנון הראשוני שבו מתאימים רכיבים ומתכננים התקנה נכונה.

פשוט לכו לאנשים מקצוע רציניים!, חיסכו הרבה כסף וכאב ראש מלכתחילה

ליאון

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

זה נוצר מחוסר ידע של אנשים, כי כאשר אתה שומע רמקול את צריך להתחשב בהמון דברים מסביב שמשפיעים.

צריך לקחת בחשבון את ה HU, הכבלים, המגבר, ההתקנה וכמובן הכיוונים.

לכן מי שאומר שייצא לו לשמוע רמקול ונותן הסבר לא ממש מקצועי על איך הוא נשמע,לא תמיד צודק. וזה מה שאתה עשית בדיוק שתי שורות מפה.

בנוגע למה שכתוב בתרד הזה, אני שמעתי את הסט של ההנרגי מותקן כמו שצריך ועובד על מגבר של LRX ו HU של אלפיין.

ותאימנו לי שהוא באמת משאיר אבק לכל המתחרים שלו בטווחי המחירים האלו. המתחרים שלו? תשמע את הדוטק בסטאפ הזה ואחרי זה תחזור לפה.

יש קטעים שזה קורה ואתה צודק, שחלק מגיבים מבלי שיהיה להם אפילו ניסיון עם רמקול כזה או אחר, אבל עובדה שגם אתה רושם ככה. ואף אחד לא בא להטעות כי "בא לי להטעות". אנחנו אומרים את הדעה שלנו בלבד ולא קובעים כאן עובדות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אל תדאג אני מכיר את הסטים האלה.

לדעתי האישית הרץ פשוט יותר איכותיים ממורל.

וזה ממני, אדם שהחליף סופרימו בהרץ מילה.

ולא מצטער על שקל נוסף

היו לי גם את ה elite, החלפתי בהיי אנרגי, שהיו יותר איכותיים ומפורטים.

המטרה היחידה שרשמתי את מה שרשמתי, היא לא לצורך השוואה, אלא להדגיש לאנשים שלשמוע רמקול, זה לא רק הרמקול, אלא כל המכלול שמסביב

אני לא בא להתווכח פה עם אף אחד וזה גם לא מעניין אותי.

אני הוצאתי המון כסף על רכיבים עד שלמדתי מה כל הטעויות שלי, ולכן אני מקווה שאחרים ימנעו מהן.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

הרץ יותר איכותיים ממורל? פתחת פה מלחמה. באמת מלחמה.

לי אישית לא נראה אבל כל אחד והדעות שלו.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הרץ יותר איכותיים ממורל? פתחת פה מלחמה. באמת מלחמה.

לי אישית לא נראה אבל כל אחד והדעות שלו.

גיא.

מה כל כך מיוחד בדוטק אתה מוכן להסביר גיא? מיילא הייתה מדבר ונלחם על האליט.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

באמת שאני לא מבין מה הרעש מהדוטק. אפילו הJBL שהיה לי עדיף עליו פי כמה וכמה, או אפילו הפולס ה"פשוטים" של מורל.

לא חותם

פורסם

יש פה אנשים שעדיין לא תפסו את מושג המילה Imaging.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מה כל כך מיוחד בדוטק אתה מוכן להסביר גיא? מיילא הייתה מדבר ונלחם על האליט.

אמרתי פה דוטק? אני לא רואה בהודעה שלי דוטק. ומה כל כך מיוחד ב-K2P שלך מנואל? מה מיוחד במילה של הרץ? נו באמת :evil::x

ובינתיים לא כזה התלהבתי מכל הסטים ששמעתי במפגשים. האמת? אני מחכה לשמוע את המערכות של אליקו,של אלי סאונדמן ושל רוני. אחרי זה אולי אני יתלהב ממשהו כאן. בינתיים? בקטנה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ובינתיים לא כזה התלהבתי מכל הסטים ששמעתי במפגשים. האמת? אני מחכה לשמוע את המערכות של אליקו,של אלי סאונדמן ושל רוני. אחרי זה אולי אני יתלהב ממשהו כאן. בינתיים? בקטנה.

אפשר לדעת למה אתה חושב שברגע שתשמע את המערכות שלהם יפתחו שערי גן עדן?

בלי שום קשר לפוקל מורל הרץ וכו'

פורסם

אני קיניתי 2 רמקולים של החברה הזו באיטליה, בחנות הם נשמעו לי בסדר ,

אני חושב שמדובר על הדגם הזה :

6-แยกชิ้นESK-165.jpg

אז מה אתם אומרים , כדאי למכור את הרמקולים ולקחת מורל במקום ?

ואם 139 אירו זה מחיר טוב לדעתכם? כי לפני חודשיים רצו על הרמקולים 1,000 ש"ח בחיפה.

תודה לעוזרים

A simple prop to occupy my time

פורסם

אפשר לדעת למה אתה חושב שברגע שתשמע את המערכות שלהם יפתחו שערי גן עדן?

בלי שום קשר לפוקל מורל הרץ וכו'

כי הם בונים (לפחות אני יודע על אחד מהם) מערכות שיהיו ברמה יותר גבוהה ממערכות כגון שלי או ממערכות אפילו עם אילייט היי אנרג'י ו-K2P. ואני אמרתי יפתחו שערי גן עדן? לא. פשוט אמרתי שאולי אני באמת יתלהב ממשהו ברמה ברגע שאני ישמע את המערכות שלהם. זהו. דוטק? היי אנרג'י? K2P? נחמדים, מעולים בשבילי (לתקציב שמאפשר הכוונה), אבל לא באמת הטופ שבטופ בשבילי.בשביל התקציב כן. בשביל האוזן? ממש לא! להתלהב מהם? אני ממש לא מתלהב. מצטער. בעצם, אין לי מה להצטער.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...