Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פה אנשים שעדיין לא תפסו את מושג המילה Imaging.

אלי מה קשור IMAGING לסט ? מה יש אם תקנה גנסיס/אבסולוט/סקאןספיק הם יתנו לך IMAGING יותר טוב ? אני מתחיל להתאכזב ממך :lol:

ודרך אגב מה בדיוק זה הסמלון שלך ?

ולכולם ובמיוחד לפותח השירשור לפוקאל יש מידבאסים שנמצאים כמעט באותה ליגה כמו סיז וסקאןספיק , אני בלי שמוע את הפוקאל ברור לי שלא אוהב את הטוויטר שלו , אבל אם מישהו יציע לי את המידבאס במחיר טוב אני אקפוץ על זה (אם יהיה לי מזומן באותו רגע :lol: ) , אבל את ההרץ אני ארצה לשמוע אצל מקצוען , ולהשוות אותו למשהו אחר אצל אותו מקצוען/מקצוען באותה רמה לפני שאחליט

זה מה שמפריד בין הילדים למבוגרים (רגיל היי אנד למקרה שלא הבנתם )

ודרך אגב אלי , אני מאמין ששמעון הוא מקצוען , אז כנראה שאני צריך לעבור חדר :lol: יש לך חדר מומלץ עבורי ?:lol:

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק על השירשור.יהודה, מכיוון שאמרת שהמידים של פוקאל טובים, אם תוכל לענות לי אשמח:

האם שילוב בין 2 מידים של פוקאל עם שתי מידים של מורל בדלתות הקידמיות ייתנו תוצאה טובה לדעתך?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתעלק על השירשור.יהודה, מכיוון שאמרת שהמידים של פוקאל טובים, אם תוכל לענות לי אשמח:

האם שילוב בין 2 מידים של פוקאל עם שתי מידים של מורל בדלתות הקידמיות ייתנו תוצאה טובה לדעתך? אתה מתכווין מידבאס ומיד , נכון ? , אזי באופן עקרוני כן אבל אתה צריך את המידבאס של האוטופיה (כי אחרת הייתי הולך על המידבאס של סיז).

הבעיה היחידה היא ,שאני אישית ,לא כ"כ אוהב לשים שני סוגי דרייברים של חברות שונות בתחום הזה , כי כדי להגיע אם שניים עם ציוויון צליל שונה למטרה זה הרבה EQ ואני לא אוהב איקוליזציה ובמיוחד לא בתדרים האלו

אם הייתי משיג את המידבאס שלהם בזול הייתי מוצא טוויטר ועושה את זה למערכת של שני חלקים

אל תשכח שמערכת של שלושה חלקים מתוכננת בד"כ (לא יודע מה עם הרץ כי הם זולים יחסית) למערכות של הגברה אקטיבית , דהיינו שיש לך קרוס אקטיבי וכול דרייבר מקבל הגברה משלו , אז איקוליזציה בסיסית אולי כן כי יש בעיות של מיקום שלפעמים דורשות את זה , אבל להגזים בזה כדי לתקן גם ציוויון סאונד שונה זה כבר לא

גיא.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ולכולם ובמיוחד לפותח השירשור לפוקאל יש מידבאסים שנמצאים כמעט באותה ליגה כמו סיז וסקאןספיק , אני בלי שמוע את הפוקאל ברור לי שלא אוהב את הטוויטר שלו

לא ברור לי, שמעת או לא שמעת את הפוקל?

ואם כן, איזה?

ואם לא, על בסיס מה אתה קובע? טוויטר מתכתי?

פורסם
ולכולם ובמיוחד לפותח השירשור לפוקאל יש מידבאסים שנמצאים כמעט באותה ליגה כמו סיז וסקאןספיק , אני בלי שמוע את הפוקאל ברור לי שלא אוהב את הטוויטר שלו

לא ברור לי, שמעת או לא שמעת את הפוקל? לא

ואם כן, איזה?

ואם לא, על בסיס מה אתה קובע? טוויטר מתכתי? תקרא את התרד' הזה שלי ותתעכב על מתכתי ותבין למה אני אישית לא אוהב את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תשמעו כל ההשוואות הללו הן לא בדיוק במקום, כי יש דוטק שנשמע מעולה ומדהים בצורה שאנשים פה לא נראה לי מסוגלים לדמיין שכזה דבר יצא מהדוטק, ויש דוטק שמותקן מעפן ומוגבר על ידי מגבר מעפן ונשמע מה לעשות מעפן:roll:.

ואותו דבר יש היי אנג'י שמותקן בצורה מאוד מקצועית ונשמע מצויין ויש אחד שנשמע פחות טוב כי כל המסביב עושים לו טיפה עוול.

לעינייננו ההי אנג'י 3 חלקים מעולה וישמע מדהים רק אם יותקן ויוגבר כמו שצריך וכל המסביב יהיה באותה רמה.

עכשיו לעיניין המידבאסים של פוקל וסקאן ספיק, דבר ראשון אי אפשר לדבר באופן כללי שאלו יותר טובים מאלו, דבר שני אם משווים את הוופרים של K2P לרווליטור אז אי אפשר להגיד את זה אפילו בצחוק באותו משפט ואני רציני לחלוטין, ואם משווים את הוופרים של הבריליום אז הם עדיין מפסידים לרווליטור במרחק מסויים, זה שהוופרים של פוקל נשמעים מעולה ובאמת יוצא מן הכלל לא אומר שאפשר לדבר עליהם ועל הרווליטור ולהשוות בין משהו מצויין ומשהו שהוא כנראה הטוב בעולם או בין הכי טובים בעולם

• תוכן חדש...