Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סיאט איביזה שנת 94 נפח 1300 (קופה). אני מתכוון להעביר אותה לאמא שלי בזמן הקרוב, ובגלל זה רציתי לדעת האם ניתן להחליף את תיבת ההילוכים הידנית לאוטומטית?

האם זה ניתן פיזית?

האם זה ניתן תאורטית?

ואם כן, אז איזה גיר יתאים? תודה.

ועוד משהו,בכמה חודשים האחרונים הרכב צורך דלק בצורה מוגזמת, לאחרונה שמתי לב שהצ'וק האוטומטי פשוט לא נכבה, הוא נשאר דולק ולכן הרכב פשוט בולע את הדלק.. מישהו יודע מה הבעיה, איזה חלק צריך להחליף\לנקות\לתקן?

נ.ב: לכל אלה שלא מבינים למה לעזעזל אני רוצה להחליף את הגיר, אז התשובה היא שהרכב במצב מעולה, נדיר במצבו חיצונית ופנימית,שמור בצורה מטורפת, אמין מאוד, חסכוני ולכן הייתי מעדיף שיעבור הלאה.

תודה רבה.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

• ספונסר פורום
פורסם

איביזה 1300 לא הגיע עם תיבה אוטומטית (כנראה שלא יוצרה בכלל)וזה הכלאה מאד בעייתית .

למרות שבאופן עקרוני פיזית אתה יכול לדחוף גיר של איביזה 1600 משנת 97 למשל ,אבל זה ניסיון לא רציני

שלא יעבוד יפה -בקיצור חבל על הזמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

היה מנוע כזה -1300 סמק הזרקה חד נקודתית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בשנות 94 של איביזה לא היה נפח מנוע 1300. 1400 או 1600.

לא מומלץ להחליף לגיר אוטומטי מכל הסיבות.

על סמך תשובות כאלה רבים מחברי הפורום יכולים לטעות ולהתבלבל. אני מעריך את ניסיון העזרה שלך, אבל אם אין לך מושג, אז עדיף שלא תענה.

תודה.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

יש לי איביזה 07 והיתה לי גם איביזה 94. שגם היתה 3 דלתות ,ידוע לי שבשנתון הזה היו רק מנועים 1400 ו1600. עכשיו כך כתבתי את תגובתי , יכול להיות שטעיתי ואם כן אני מצטער על הבלבול פשוט זה מה שידוע לי כי שאלתי עוד חבר שיש לו את אותו שנתון(94) ולו גם ידוע שהיה רק 1400 או 1600. מה שכן אני יודע שב93 היה מנוע 1300 (הצורה המרובעת ) שוב אם אני טועה אני מבקש סליחה.

בן

עריכה - ואם כן היה בשנתון הנ"ל מנוע 1300 אז זה חדש לי מאוד. סליחה

Got To love It

• תוכן חדש...