Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dorky,אמנם אחרי 2 סיבובים הסימונים של הקראנק והקאמשאפט הם מול הסימונים במנוע אבל קשה לראות בעין אם זה בדיוק

מולם,אולי בכל זאת שן זזה?

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

אני לא מבין למה הסתבכת... אבל פעמים שהחלפתי רצועת תיזמון עבדתי בדיוק לפי הוראות יצרן ולא היתב שום בעיה.

האם החלפת את המותחן ?

1. על הפולי של רצועת התיזמון יש סימן שצריך להתלכד עם הסימן על משאבת השמן.

2. האם על הקאמשפט יש סימן "UP" במידה וכן תחזור ואני המשיך להסביר לך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא מבין למה הסתבכת... אבל פעמים שהחלפתי רצועת תיזמון עבדתי בדיוק לפי הוראות יצרן ולא היתב שום בעיה.

האם החלפת את המותחן ?

1. על הפולי של רצועת התיזמון יש סימן שצריך להתלכד עם הסימן על משאבת השמן.

2. האם על הקאמשפט יש סימן "UP" במידה וכן תחזור ואני המשיך להסביר לך.

לא הסתבכתי מרק.דווקא הסתדרתי.אני מבין שהבדיקה הסופית היא התלכדות של סימן מול סימן בקראנק וסימן UP שיהיה

כלפי מעלה בקאמ' זה מספיק מדויק.

דרך אגב,מרק,אתה יודע למה בפולי שמסתובב נגד כיוון השעון ההברגה היא רגילה ולא הפוכה?הבורג לא יכול להשתחרר עם

סיבוב הפולי?

פורסם

כמו כן אתה צריך ששני הסימנים על הפולי של הקאמפ' יתלכדו עם החלק העליון של הראש, כלומר סימן בכול צד יתלכד במישור האופקי עם הראש.

ברגים שסוגרים במומנט פיתול לפי הוראות היצרן ומרכיבים את דיסקית האבטחה לא משנה כיוון הסיבוב של הבורג עם כיוון הסיבוב של הפולי או נגדו כול הפרמטרים האלה נלקחו בחשבון בזמן התיכנון בכדי למנוע פתיחה של הבורג עקב סיבובו.

בזמן התיכנון נלקחים הרבה פרמטרים חשובים ותבריג שמאלי יקר יותר, מברז,בורג וכדומה.

הפולי

בכול מקרה אני מקווה שניקית את תבריג הבורג ולאחר מכן מרחת שמן מנוע על התבריג וגם על הכתפיים של ראש הבורג שבא במגע עם הדיסקה.לא למרוח על השטח של הדיסקה שבא במגע עם הפולי.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה,מרק.

אבל אם אני לא טועה לא היתה דיסקת אבטחה מיוחדת,גם בקאמשאפ וגם בקראנק,אלא שימס רגיל.וכן,מרחתי מעט שמן בהברגה.

ארז

• תוכן חדש...