Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר + חלב, לא בריא ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתם את השלט הזה בדרך ?

thread_direction.gif

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין למה אני לא פוחד בכלל ?!!!
יהודי חכם בשם קארל מארקס אמר פעם שהדת היא אופיום להמונים, בימים ההם אופיום שימש גם כמשכך כאבים וגם כסם.

הטענה שלו במאמר ביקורת על פילוסופיית המוסר של הגל הייתה שהדת מספקת אשליה של אושר ותכלית ומונעת בכך מאנשים לנהל חיפוש אמיתי אחרי אושר ותכלית אמיתיים.

חוץ מהמשפט המפורסם על האופיום להמונים, יש שם עוד כמה אמירות כמו:

The criticism of religion disillusions man, so that he will think, act, and fashion his reality like a man who has discarded his illusions and regained his senses, so that he will move around himself as his own true Sun. Religion is only the illusory Sun which revolves around man as long as he does not revolve around himself.

נראה לי שזה מתאר די יפה את המצב הנפשי המוזר של אנשים שאינם מפחדים מהמציאות.

אני לפעמים מקנא באנשים כאלו, כי את החברים הסטלנים שלי המשטרה רודפת.

פורסם

הדת מנעה מאיתנו לחיות כמו קופים ולדפוק כל מה שזז,לרחוץ ידיים לפני ארוחות,לא לגנוב,לא לרצוח,לא לזיין את אישתו של חבר טוב שלנו,להודות שיש לנו פת לחם לשבוע ממנה ולהעריך כל גרגיר של אוכל,זה בעיקר מה שהדת היהודית נתנה לנו.

העם היהודי לא נכחד כבר אלפי שנים,למרות היותנו נרדפים ו"אנדרדוגים" תמידיים,למרות נסיונות חוזרות ונשנות לגרום לנו לנטוש את דתינו אם זה מבחוץ או מתוכינו,האם הכל במקרה?

בקשר לשאלה של פותר הת'רד,זה לא מזיק לבריאות כמו ששלומי אמר ,זה עניין אתי,ברמת העיקרון התורה באה לרסן אותנו,להפוך אותנו לאנשים יותר אתיים ותרבותיים,חלק מהנסיון להקנות לנו קודים אתיים,נקבע שאסור לאכול בשר וחלב יחדיו,כי זה סוג של אכזריות לבשל בשר של בהמה בחלב של אימה.

אני בטוח שזה טעים וכנראה לא מזיק,התורה היא לא עלון בריאות של קופת חולים כללית.

פורסם

הדת מנעה מאיתנו:

1.לחיות כמו קופים

2.לדפוק כל מה שזז

3.לא לגנוב,

4.לא לרצוח

5.לא לזיין את אישתו של חבר טוב שלנו.

6. לאנוס ילדים קטנים (זה לא אתה כתבת, אני הוספתי)

הרשה לי בבקשה לגחך על כל אחד מחמשת הסעיפים הנ"ל, כי כנראה שאתם באמת נמצאים בבועה, אם לא שמת לב, אצל דתיים ו/או חרדים אין שום ירידה בפשעים הנ"ל, אותו הדבר בדיוק. ואני מדבר על כל אחד מהסעיפים.

פורסם
הרשה לי בבקשה לגחך על כל אחד מחמשת הסעיפים הנ"ל, כי כנראה שאתם באמת נמצאים בבועה, אם לא שמת לב, אצל דתיים ו/או חרדים אין שום ירידה בפשעים הנ"ל, אותו הדבר בדיוק. ואני מדבר על כל אחד מהסעיפים.

אין קשר,פדופיליה היא מחלה קשה,היא קיימת בכל מקום,זה חלק מהטבע האנושי,לא קשור לדת,זה שעוברים על החוקים זה משהו אחר,הדת לא מעודדת את זה.

זה שהתקשורת צמאת הרייטינג בארץ מבליטה את התופעה אצל האוכלוסיה הדתית/מסורתית ,זה לא אומר שהיא לא קיימת/פחות נפוצה אצל הציבור החילוני.

פורסם

ארז רשם: "אותו הדבר בדיוק",

אני מבין שהיית שותף איתו בהכנת הסקרים שהביאו אתכם לנתון המדוייק והחד משמעי הזה.

גם אתה כמוני וכמו כולם מוזן ממה שמפורסם בתקשורת ואוכל את מה שמפורסם שם, ואפילו יותר גרוע מזה- מסיק כל מיני מסקנות מפרסום כזה או אחר.

אם קראת ש"דתי" אנס- אז הדתיים אנסים "אותו הדבר בדיוק" כמו חילונים, טוב בסדר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אין קשר,פדופיליה היא מחלה קשה,היא קיימת בכל מקום,זה חלק מהטבע האנושי,לא קשור לדת,זה שעוברים על החוקים זה משהו אחר,הדת לא מעודדת את זה.

זה שהתקשורת צמאת הרייטינג בארץ מבליטה את התופעה אצל האוכלוסיה הדתית/מסורתית ,זה לא אומר שהיא לא קיימת/פחות נפוצה אצל הציבור החילוני.

התקשורת אכן צמאת רייטנג ,אבל אדם שיודע שהקהילה תנסה להשתיק את קלון שבמעשיו יפחד פחות מאדם שיודע שהקהילה תנדה אותו .

אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום יוצאים בשאלה ולקרוא כמה סיפורים אישיים ,ועל החברה שמסתירה ובכך נותנת קרקע נוחה יותר לסוטים.

למי שאמר שלהטיל ספק באלוהים זה להאמין בו,איך בדיוק אם אני מטיל ספק בקיום של משהו אני מאמין בו?

אולי אני לא בטוח שהוא לא קיים ,אך גם לא בטוח שהוא קיים.

אגב אני בטוח שגם אם הוא קיים אף אחת מהדתות שהוצגו בפני עד עכשיו לא נראת לי מספיק הגיונית שאיזה גאון כל יכול יכתוב אותה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה יודע לכל שקר יש סוף,הדת שלא ניכחדה אלפי שנים ואפלו הולידה מספר דתות זה מעיד על משהו.

אני לא מסכים עם כל אורח החיים של החרדים,אבל זה שאלה של אורח חיים,אני בטוח שאבותינו לא חיו בצורה כזאת,זה כבר נושא שיחה אחר.

ד"א גם במגזרים אחרים יש קשר שתיקה בכל מה שקשור לניצול מיני,גם אצל החילונים והערבים.

פורסם

למי שלא הבין אותי:

אמרתי שאין הבדל בכמות המעשים הזדוניים האלה בין חילוניים לבין דתיים, לא אמרתי שאצל דתיים יותר או פחות.

עכשיו היה ברור?

פורסם

ברור שאין,אבל בוא נשאיר את האחוז ה"חולה" של האוכלוסיה בצד,בוא נסתכל על האחוז הגדול ,הנורמטיבי.

דוגמא,בא אליי לחנות אדם חרדי,אומר לי תשמע אני בא לקבל יעוץ בנושא מחשבים ,אבל מראש לא בטוח שאני אקנה אני משווה מחירים בין חנויות,אז אני לא רוצה לבזבז את זמנך תתן לי הצעת מחיר והמלצה ואני אלך לדרכי,כי זה נקרא "גזל הדעת" ,סוג של גניבה,הוא לא מקנה לי אשליה שהוא בא לקנות וגורם לי להתרוצץ,הלוואי שכל האנשים היו מתנהגים ככה,לא חסר מנייאקים שבאים מבזבזים לי את הזמן כדי לדעת מה לקנות באיזה אתר אינטרנט נידח ב50 שקלים יותר זול,זה נקרא אמות מוסר גבוהות!

פורסם
הדת מנעה מאיתנו לחיות כמו קופים ולדפוק כל מה שזז,לרחוץ ידיים לפני ארוחות,לא לגנוב,לא לרצוח,לא לזיין את אישתו של חבר טוב שלנו.

עכשיו אתה מבין למה לא אהיה דתי אף פעם ? :twisted::twisted::twisted::twisted:

• תוכן חדש...