Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר למיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המיאטה שלה אתה מתכוון להחליף מצבר היא הרכב שבתמונה - עצור!

המצבר המקורי שמגיע במיאטה הוא מצבר מצויין מתוצרת פנסוניק ואורך החיים שלו גבוה בהרבה מאורך החיים המקובל במצברים רגילים, ניתן למצוא מצברים של מיאטות שחיי השירות שלהם עלו על 10 שנים.

אם אתה מאבחן ירידה בכוחו של המצבר, מה שצריך לעשות הוא לטעון אותו עם מטען למצברים בטעינה איטית לאורך 24 שעות.

לאחר מכן המצבר שלך ייתפקד כמו שצריך.

מוטי

פורסם

מוטי,

הבעיה היא שהיבואן בארץ הקודש לא מייבא את הפנסוניק המקורי ולכן יש צורך בחיפוש אחרי AGM חלופי.

לפיכך עצרתי!

ואני צריך מידות מתאימות בכדי למצא את ה AGM המתאים מבחינת הגודל....

פורסם
איזה מצבר נמצא אצלך כרגע באוטו?

לא המקורי?

מרק - המיאטה שבתמונה היא NB משנת 2003-2005 שמגיעה רק בנפח מנוע אחד - 1839 סמ"ק.

מוטי

תודה על המידע אם זו היתה גולף הייתי מזהה אותה גם בעיניים עצמות:shock:

מה שמצאתי זה רק מק"ט יצרן+פנסוניק ראה קובץ מצורף.

בקישור הנוסף יש פרטים על המצבר TC-46B24L(S) = TC-46B24L-S

http://panasonic.com.sg/web/pid/971/

Pages from 1 Engine-Chassis.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק -

מה שבאתי לומר הוא שאם המצבר הנוכחי שבאוטו הוא המצבר המקורי - אין כל צורך להחליף אותו (ולכן אמרתי לבחור לעצור).

אני מניח שברכב המצולם - בהנחה וזה הרכב שמדובר בהחלפת המצבר שלו, המצבר הוא עדיין המקורי.

אם הוא לא המצבר המקורי, זה שהחליף אותו לפני כן פשוט לא מבין מהחיים שלו ולא הבין איזו שטות הוא עושה.

ברכב שבתמונה המצבר הוא בטח בן 3-5 שנים ולכן אין שום צורך להחליף אותו אלא להטעין אותו בהתאם להוראות ושלום על ישראל.

מוטי

פורסם

ראשית, תודה על תגובותיכם.

נעשה סדר בדברים:

אכן מדובר על המיאטה בצילום: שנת 2003 1.8L

המצבר שכרגע ברכב הוא מוצר כלאיים שיבואן מאזדה בישראל תיאם בשנת 1995 עם חברת שנפ הישראלית, כמובן שהוא אינו אטום AGM והוא למעשה ישראבלופ שנמכר כתחליף למקורי. אגב, מצבר זה מיועד בראשיתו לדגם 121.

מצבר Panasonic הוא אכן המצבר שמגיע מהירושימה כמקורי במיאטה, אלא שדלק מוטורס מסרבים לייבא אותו והמצבר התואם מבחינתם ומבחינת המוסכים המורשים הוא יצור הכלאיים שאינו תואם מכל הבחינות.

אני בימים אלו בחיפוש אחרי מצבר אטום שיתאים למיאטה ושאלתי על המידות התואמות את אותו Panasonic מקורי...

פורסם

כמובן תמורת סכום כסף לא קטן תוכל לבקש מייבואן הרכב שיביא לך בייבוא מיוחד מצבר אורגינלי של פנסוניק.

בכול מקרה מצברי OPTIMA שהנציג שלהם בארץ היא חברת וולקן.

המצברים של חברת אופטימה הם אטומים לחלוטיין ושווים באיכותם או אפילו עולים על מצברי פנסוניק וכמובן המחיר בין 1500-2000 שקל תלוי אם זה מצבר מהסידרה האדומה או הצהובה.

http://www.volta.co.il/Htmls/article_list.aspx?C2003=12333&BSP=12334

חזור לדווח לנו במידה ויש דגם מתאים לרכב שלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...