Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציע לך לבקר בתת הפורום הזה, הוא עוסק אך ורק בדיטיילינג מתחת למכסה המנוע.

בתור התחלה אני הייתי מנקה עם WD40 וסמרטוט, אם תרצה להתקדם יש מגוון חומרים ענקי.

פורסם

WD40 ימשוך אליו כמות אבק לא קטנה עקב היותו מאוד שמנוני.

ברמת העקרון:

מים וסבון (לא עם קיטור !!!)

לאחר מכן איזה ספרי סיליקון כדי שהפלסטיקים יהיו מבריקים כמו חדש.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
למה?

אתה הולך לאכול מחר בתא המנוע?!

ואני שואל למה לא ?

מה רע ? עם יודעים מה עושים ואיך עושים ועם החומרים הנכונים זה יכול להיות רק טוב .

פורסם
ואני שואל למה לא ?

מה רע ? אם יודעים מה עושים ואיך עושים, ועם החומרים הנכונים ,זה יכול להיות רק טוב .

אור ס. שלום רב !

הגדר ופרט מה זה טוב?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה בד"כ אני באמת אוהב לקרוא את ההערות הציניות שלך (אני מגדיר את עצמי כציניקן לא קטן גם כן), בד"כ הן במקום במקרה הזה לא.

סביר להניח שלא תוכל להמציא סיבה מה לא טוב בניקוי כזה, בדיוק כמו שיהיה קשה להמציא מה טוב (פרט למראה).

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני ניקיתי עם מסיר שומנים, סבון, מברשת שיניים, פוליש. המון סמרטוטים וקרוב ל 7 שעות במצטבר.

עבודה מאומצת אבל משתלמת.

צירפתי תמונות של לפני ואחרי:

IMG_1219.jpg

08082009036[1].jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני רואה שבחרת לצבוע את המכסה, אצלי יש רשת שחורה ולא מכסה מלא שממש מכסה את חוטי ההצתה.

באיזה צבע אני יכול להשתמש על מנת לצבוע את זה?

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני מנקה עם מברשת צבע שמידי פעם אני טובל אותה בנפט .

אח"כ עם מברשת נקייה עם קצת מיים .

מנקה טוב טוב עם סמרטוט .

ואז להשלמת המראה - משפריץ על כל המנוע - sun of a gun

אחרי 10 דקות מנגב עם סמרטוט יבש .

תוצאות מובטחות .

פורסם
אני רואה שבחרת לצבוע את המכסה, אצלי יש רשת שחורה ולא מכסה מלא שממש מכסה את חוטי ההצתה.

באיזה צבע אני יכול להשתמש על מנת לצבוע את זה?

לא הבנתי את נושא הרשת,- תרחיב קצת בתיאור (איזה רכב יש לך גם יעזור)

לגבי המכסה שסתומים , לא רק הוא צבוע :wink:

CIMG7179.jpg

CIMG7383.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

snmnnq.jpg

הרשת השחורה היא המדוברת(מימין לפתח השמן), כמובן שעולה לראשי לצבוע גם את האותיות DOHC 16V

-איוניק 5 עלית

פורסם
אור ס. שלום רב !

הגדר ופרט מה זה טוב?

בברכה

צביקה

לא יודע מאיפו באה לך ה "ס" אבל שיהיה .

אני יגדיר ויפרט מה זה טוב ואז אתה תצטרך להגדיר ולפרט מה זה לא טוב .

אבל אני הולך קצת יותר רחוק ויכול להסביר לך מה אני עושה ברכבים שלי .

נסכים על זה שבמנוע יש הארקות כאלה ואחרות , חלק על המנוע , חלק על השלדה , השמן של השנים וכמויות הגריז עושות להם רק רע .(על הדרך זמן מעולה להחליף חוטים כאלה ואחרים שמצבם כבר ממש רע) .

אני לא מדבר רק על וויזואלי, אני אוהב לפרק ,להחליף אטמים , מכסה שסתומים (זמן מעולה לתת גם לו קצת צבע ולנקות אותו מבפנים ).

פירוק קארטר והחלפת אטם זמן טוב לנקות גם אותו בצורה יסודית ואטם חדש( על הדרך ניפל לחוזר שמן מהטורבו , אופס זה לא קשור לפה .)

היתי מפרק סעפת יניקה מנקה אותה מהרבה פיח מבפנים מבריק אותה חיצונית וזמן טוב לאטם חדש על הדרך .

חיישנים כאלה ואחרים , דברים כמו שמן לכלוך עושה להם רע .

הכל תלוי עד כמה רחוק אתה בוחר ללכת .

עכשיו בוא אתה תסביר לי למה לי לאהוב כמויות של גריז בכל מקום , שמן , לכלוך ושאר החרא שמצטבר עם השנים במקומות שהוא לא אמור להיות , או שבכלל כדאי לשפוך על המנוע 4 ליטר שמן בחיצוני קצת חול מהרחוב וטיפה מים כדאי שיהיה שמח ?

• תוכן חדש...