Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - בצע חיפוש בפורום.

האימפרזה מכונית מיושנת שמוחלפת בקרוב מאוד (דגם חדש כבר הוצג בחו"ל). ניתן להרגיש את הגיל שלה טוב מאוד בסביבת הנהג והנוסעים וכן במרחב הפנים ובאבזור. מצד שני, המנוע החדש מצוין ובגיר ידני הוא בא לידי ביטוי באופן הטוב ביותר.

בגדול, אתה מקבל מכונית מיושנת אבל עם ביצועים נהדרים יחסית לסגמנט, במחיר זול למדי.

עכשיו תורך לספר לנו מה חשוב לך ברכב כדי שאפשר יהיה לתת עזרה יותר מדויקת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל חיפשתי בפורום.

דבר שני אני מקבל אותה ב 120 אלף ש"ח.

במחיר של כמעט משפחתית 1600 אני מקבל תמורה הרבה יותר גבוהה לכסף שלי (160 כ"ס)

אני מחפש מכונית שתיתן לי ביצועים גבוהים יחסית (למכונית 1600 נגיד.)

אני ממש אבל ממש שונא אוטומטיות.

פורסם

אם כך זו קנייה טובה. אם אתה מחפש ביצועים בזול - האימפרזה תשרת אותך היטב. רק אל תצפה להתרשם במיוחד משאר הדברים - הגיל עושה את שלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

(דגם חדש כבר הוצג בחו"ל).

רוני

אשמח אם תפנה אותי לאותם מקומות בחו"ל ששם היא הוצגה, הייתי מעונין לראות אותה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אבי רכש כזו אוטומטית, סטיישן, לפי מספר חודשים.

הרכב מבפנים דווקא לא נראה כ"כ רע, הוא עבר כמה התאמות ושיפוצים למאה ה- 21. בתמונה הזו רואים אמנם פורסטר, אבל הקונסולה מאוד מאוד דומה (וגם בלי מושבי עור, כמובן :-) ).

האווירה בסביבת הנהג מזכירה קצת את זו של המגאן ליסינג (זו לא מחמאה) וקצת צפופה לטעמי, בהשוואה ל- C4 למשל, אבל הרכב פשוט מהיר באופן מפתיע, וזה עוד באוטומט.

משעשע לראות תגובות של נהגים מופתעים סביבך, מהסובארו הפשוטה הזו לכאורה. אגב, למנוע יש עדיין צליל סובארואידי טיפוסי. אני לא מת עליו, אבל הוא מטפס יפה בסל"ד ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אשמח אם תפנה אותי לאותם מקומות בחו"ל ששם היא הוצגה, הייתי מעונין לראות אותה.

צודק, אני קצת מקדים. אם אינני טועה האימפרזה החדשה תוצג בעוד כשבוע בתערוכת ז'נבה, בינתיים אני משוכנע שתוכל למצוא תמונות ריגול שלה - פורסמו גם כאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה טועה, האימפרזה החדשה לא תופיע בג'נבה. אם כבר (לפי מה שרשום באתרים באינטרנט), היא תופיע חודש אחד אחרי בתערוכת ניו-יורק.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אולי אתה צודק. אני קראתי שהיא תופיע בז'נבה לפני כמה חודשים, אולי מאז זה השתנה. בכל מקרה היא תגיע לשוק ב-2008 (אני מניח שזה אומר שאצלנו היא תופיע רק בשנת המודל 2009, עוד שנה וכמה חודשים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...