Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרכבתי זוג פנסיי ערפל אוניברסליים ברכבי,אך מכיוון שאיני מתכוון להדליק אותם לעולם לא חיברתי אותם לחשמל/מצבר אלא רק קיבעתי אותם בעזרת ברגים לטמבון הקדמי ע"מ שישמשו ליופי בלבד, מה אומר החוק היבש ,האם המצב חוקי/תקין או שאני מחויב לחבר אותם לחשמל?

האם בטסט השנתי הבוחן יבקש ממני להדליק אותם ולבדוק את תקינותם כמו את שאר הנורות ברכב שהוא בודק ועלול להכשיל אותי בשל כך?

בבדיקה שגרתית בכביש שוטר יכול לתת לי דוח על דבר כזה או להוריד את הרכב מהכביש עד שיתוקן ה"ליקוי"?

מה דעתכם מישהו נתקל במקרה כזה בעבר?

פורסם

1.הבוחן לא יבקש ממך להפעיל אותם,מאחר ואינם מחוייבים על פי החוק בארץ.

2.אם לא תפעיל אותם שלא לצורך(ערפל)-שום שוטר לא יתייחס אליהם.

תהייה רגוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הנושא נדון מאות אלפי אם לא מיליוני פעמים בעבר.

1. מותר להתקין פנסי ערפל בהתאם לתקנות (גובה ספציפי, מתג נפרד, צבע וכו').

2. כל פנס המותקן ברכב, אם על ידי היצרן ואם על ידי הבעלים חייב להיות תקין ולעבוד.

ערוך חיפוש ותמצא את כל הפרטים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...