Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות באיתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים מידי פעם אני נתקל בתופעה מוזרה.

בעת שאני לוחץ על דוושת הבלם (בעת שהאוטו עומד) בזמן שהוינקר מכוון לצד שמאל, אין איתות, האורות פשוט נשארים דולקים ובנוסף, הנורית ביקורת של האור ערפל דולקת אף היא בצורה ממש חלשה, וגם האור של האיתות נשאר דלוק בצורה ממש חלשה.

בעת שאני מאותת לימין ולוחץ על הברקס, הנורית של האור ערפל גם דולקת, אבל האיתות בכל זאת עובד.

לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה.

אני לא יודע אם זה קשור , שמתי לב לזה אחרי שנורית אחורית ראשית שלי לא עבדה בגלל מגע רופף שסודר. האם יכול להיות לזה איזשהו קשר? יש למישהו כיוון היכן הבעיה ?

בתודה דרור.

אגב, האוטו המדובר הוא פיאט אונו

פורסם
בימים האחרונים מידי פעם אני נתקל בתופעה מוזרה.

בעת שאני לוחץ על דוושת הבלם (בעת שהאוטו עומד) בזמן שהוינקר מכוון לצד שמאל, אין איתות, האורות פשוט נשארים דולקים ובנוסף, הנורית ביקורת של האור ערפל דולקת אף היא בצורה ממש חלשה, וגם האור של האיתות נשאר דלוק בצורה ממש חלשה.

בעת שאני מאותת לימין ולוחץ על הברקס, הנורית של האור ערפל גם דולקת, אבל האיתות בכל זאת עובד.

לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה.

אני לא יודע אם זה קשור , שמתי לב לזה אחרי שנורית אחורית ראשית שלי לא עבדה בגלל מגע רופף שסודר. האם יכול להיות לזה איזשהו קשר? יש למישהו כיוון היכן הבעיה ?

בתודה דרור.

אגב, האוטו המדובר הוא פיאט אונו

ושכחתי להוסיף, כשהאורות מעבר כבויים, אני לא נתקל בבעיה.

פורסם

הבעיות בפנסים האח' של האונו נובעים:

(1)חיבור המחבר רופף ו/או שיש בו קורוזיה.

(2)מינוס(-) שאינו תקין.

ד"א הנורה של האור אח' אמורה להיות קטנה יותר מזו של אור הבלימה(לא זכור לי הבדלי הוואטים).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הבעיה הנה הארקות של הפנסים האחוריים לפתרון הבעיה רצוי לגשת לחשמלאי רכב אך מעט מידע שאתו תוכל אולי לתקן בעצמך (לא מומלץ):

1. מתוך תא המטען הזז את הרפוד המכסה את גוף הפנס האחורי.

2. פרק ע"י לחיצה על זיז את מחבר החוטים מהפנס האחורי.

3. חוט הארקת הפנס הנו בצבע שחור ותוכל להבחין שמגע המתכת שלו קצת שרוף ומרווח

שתי רגליו פתוח יותר (השווה לאחרים).

4. בעזרת פצירה דקה נקה בזהירות את רגלי המגע וע"י מברג דק כופף מעט את 2

הרגליים כדי לסגור המרווח ביניהן.

5. בעזרת פצירה דקה נקה את רגל המתכת המתאימה שבגוף הפנס.

6. ע"י לחיצה הכנס בחזרה את המחבר אל גוף הפנס, בצע אותו דבר בפנס השני ובדוק

תקינות לאחר התקון.

7. צבעי החוטים לפנס האחורי הנם:

שחור - הארקה כחול - אתות אדום - אור בלם לבן - אור רברס אפור - אור ערפל אח'

בברכה - רפי לין

פורסם

גם לקומפי שהעיר עיני לגבי הבעיה וגם לבחור הנחמד השני שנתן הדרכה.

הבעיה לא חזרה על עצמה כבר יומיים, אם היא תחזור שוב, הפנסים יורדו מהרכב והכל יבדק, זה גם מה שחשבתי לעשות בעצמי, למרות שהעדפתי קודם כל לשאול בעצת מומחים.

המון תודה

דרור.

פורסם

ד"א הנורה של האור אח' אמורה להיות קטנה יותר מזו של אור הבלימה(לא זכור לי הבדלי הוואטים).

עמית

5W לאור חניה

21W לאור בלימה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...