Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

הבוקר האוטו שבק חיים ! החלטתי להחליף מצבר (כבר כמה ימים גוסס)(שנפ בן 4)

שאלתי היא כרגע המצבר הקיים הוא 40 א"ש בספר היצרן כתוב שצריך 36א"ש אך הספר מתייחס ל מנוע 1000 ולי יש 1200

מה תמליצו לי לשים איזה גודל ומה הכי יעיל ומתאים לי ומה הטווחים של א"ש שבהם אני יכול להשתמש ז"א א"ש המקסימלי.

בתודה מראש

(גסטי 1200 קרב ידני 88)

פורסם

כעיקרון אין בעיה לשים מצבר גדול יותר לא להגזים אבל אפשר גם 55 חופשי העיקר שגודלו הפיזי מתאים למקום ושהוא לא מפריע למכסה מנוע להסגר ושהוא יושב טוב ומחוזק היטב.

גודל המצבר גם תלוי בצרכים שלך.

אם אתה מרבה לשמוע את המערכת (מגברים אם יש) כשהאוטו עובד ולא מונע אז כדאי לקחת כמה שיותר גדול.

מבחינת מנוע רק הנעות אז אין צורך במצבר גדול מכיוון שהיום כל המצברים יכולים לספק מספיק זרם להנעה.

והנושא כבר דובר ותחפש בפורום קצת. גם אני פתחתי נושא בנושא דומה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בקצרה

1.מה אתה ממליץ לי ספציפית (רק הנעות אין לי שום מגברים וצרכנים מיותרים)

2.האם מצבר שקונים ב ace מגיע כבר טעון ואני יכול להביא אותו להתקין בבית ולנסוע לשלום?

פורסם

מצבר מגיע טעון, מרכיבים ונוסעים.

ואני הייתי ממליץ ללכת לACE רק אם יש מבצע מטורף במיוחד. בכל מקרה עדיף לך לפתוח דפי זהב (או להכנס לD.co.il) ולעשות סקר שוק קצר. אני מבטיח לך שתחסוך מינימום 100 ש"ח.

עוד נקודה - שים לב לתאריך המוטבע על המצבר, שלא ימכרו לך מצבר בן שנה.

פורסם

בסוף לפני חצי שעה קניתי ב אופיס דיפו מצבר של ספארק הכי זול 55 א"ש (399שח) מה שלא הבנתי זה שבספר יצרן רשום לי 35 א"ש והעובדים שם טענו שאני צריך 60 א"ש מה שנראה לי מוזר מאוד אני תכף הולך להתקין אשמח לשמוע תגובות בנוגע למחיר ולכל השאר

פורסם

כמו כן יש הבדלים במחירים לפי אורך תקופת האחריות למצברים השונים, מחיר זול מצבר עם 12 חודשי אחריות ומחיר יקר יותר למצב עם 20 חודשי אחריות.

ב ACE אינך יכול לקבל שרות עבור מצבר לאחר הרכישה (המצבר נמכר ככל מוצר מדף אחר) לעומת חשמלאי רכב שאצלו אתה מקבל הלאה שרות במקרה של פגם או תקלה במצבר.

אני רכשתי, לפני שבוע, מצבר חדש עם 20 חודשי אחריות במחיר יקר יותר ושל ימרן ישראלי עם שרות ואחריות טובים.

אם בכוונתך למכור המכונית בקרוב אז רק שיקול המחיר הזול שיכריע מה לקנות, אך אם בכוונתך להחזיק במכונית עוד תקופה ארוכה אז התחשב גם ביתר הנתונים כפי שציינתי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רפי

אשמח גם אם מישהו יתייחס למה שכתבתי לפני ההודעה שלך בנוגע ל אמפר שעה (יצרן) ומה שאמרו לי בחנות.

פורסם

לא הייתי משקיע במחשבה מיותרת על דברים שאמר מוכר עצי ריח ומברגים סיניים. אם זה היה חשמלאי רכב, הייתי מתייחס לדבריו.

אני, אגב עשיתי סקר שוק טלפוני של עשר דקות לפני כחצי שנה וקניתי מצבר 55AH ב-230 ש"ח כשהמחירים נעו בין מחיר זה לבין 450 ש"ח למצברים שאינם ממותג מפורסם.

לאייס, הום סנטר ודומיהם אני נכנס רק אם אשתי מחליטה בשבת בצהריים שחייבים מתלה מגבות או שטות דומה. עדיף ללכת לחנות כזו על פני להסתכן בגירושין למרות שבקניות מסוימות גם זה מוטל בספק.

כל קניה אחרת - בחנות חלפים, חנות חשמל, חנות פרזול, חנות כלי עבודה וכו'.

פורסם

ידידי היקר,

יצרן הרכב ממליץ על מצבר של 36 AH שעה לדוגמא אבל יצרני המצברים השונים מייצרים מצברים בעלי קיבולת מקורבת לדוגמא 40AH או 45 AH, לכן מציעים לך מצבר בעל קיבולת הקרובה ביותר לזו המתאימה לרכב שברשותך עם עיגול כלפי מעלה.

לדוגמא מצבר של LUCAS הקרוב להמלצות היצרן הוא 45AH , מצבר של בוש הכי קרוב הוא 40AH כאשר יש לקחת בחשבון גם את המידות המכניות של המצבר.

המצבר שקנית אכן מתאים לרכב שלך ולראיה מצורף דף מתוך יצרן המצברים LUCAS.

השורה המודגשת בצהוב מתארת את גודל המצבר מכול הבחינות.

Pages from Lucas Batteries Catalogue.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

סוף סוף הרכבתי את המצבר החדש וגם על הדרך מתחתי את רצועת האלטרנטור

כאשר הנעתי בפעם ה1 הניעה כמו פנתר !

לאחר שסידרתי את כל הכלים וזרקתי את המצבר הישן לפח באתי להניע שוב (עברו 20דק) היה גמגום כמו בבוקר כאליו לסטרטר אין כוח עייף כזה לאחר סוויץ לחוץ כ 5 שניות האוטו הניעה נסעתי נסיעה של 15 דקות וההנעות שלאחריה היו בסדר

האם המצבר פשוט לא היה טעון מספיק מהמפעל או שהסטרטר שלי גוסס והחלפתי מצבר לחינם!

פורסם

מצבר בן 4 שנים ככל הנראה הגיע לסוף דרכו. אם היית רוכש את המצבר אצל חשמלאי הוא היה מבצע בדיקת טעינה וחוסך ממך את התהיות והרהורי החרטה. לא סביר שהמצבר הספיק להתפרק ולכן ייתכן שיש גורמים נוספים שאפשר לבדוק (מצב המצתים, חוטי ההצתה, סליל הצתה (Coil)וכו').

פורסם

אני מניח שהמצבר שלך בדרך לחיריה

בבקשה ממך, פעם הבאה את המצבר תחזיר למוסך \אוטו דיפו\חשמלאי

מצבר ישנן ולא מטופל מזהם את הסביבה

• תוכן חדש...