Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סלחו לי עם שאלתי היא קצת טיפשית אבל בכל זאת תעזרו לי עם תוכלו.

מכל החיפושים על בידוד והשטקה ברכב הבנתי הרבה אך אין ברשותי כסף לחומרים בהם אתם ממליצים להשתמש.

מצאתי חומר ושאלתי האם ניתן (אחרי טיפול מסוים) להשתמש בו לבידוד?

החומר:

http://www.hydroshop.co.il/product_max.asp?id=92

תודה מראש!

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

חוץ מזה שזה חומר שהמטרה שלו זה שתילת זרעים וצמחיה בתוכו, איך אתה מתכוון להכניס אותו לתוך דלת לדוגמא?

פורסם
:lol::lol: קוביה של 1x1x2.5 ס"מ - נמכרת ב18 שקל. אכשיו, חשב את שטח הדלת, ותראה שזול זה לא יוצא. אבל מה, יש מצב לגדל צמח בתוך הדלת, זה קישוט מגניב, ושווה את המחיר. אכשיו ברצינות - תגיד, אתה לא שם לב שזה אתר של ציוד לגידול גראס??

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

טוב נתחיל מזה שהחומר הוא אותו חומר שמומלץ לבידוד (צמר סלעים)

לאיזה מטרה נשתמש בו זו בחירה של כל אחד מאיתנו (אחד ישתול בו גראס ואחר משהו אחר).

השאלה אם זה באמת אותו החומר?

לגבי גודל זה באמת 25 יחידות של 1X1X2.5 ב 18 ש"ח ואם נפרוס את כל ה25 יחידות יכול להספיק

לדלת.

אפשר לטפל בחומר זה ולתחום אותו בתוך טפט לדוגמה כדי לקבל מעין יריעות.

זה שזו חנות לחקלאות זה לא אומר שום דבר, לפעמים אותם חומרים מתאימים להרבה שימושים שונים לגמרי.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

***נקה את מקש הח' במקלדת*** כל אחד יבוא וימציא את הגלגל !!

תקנו כבר בידוד נורמלי ויקר אל תתעסקו בבידודים בהזמנה אישית כי יצא לכם גג של בית.

פורסם

בנימה רצינית:

לא החומר לא טוב לבידוד ולא יעניק שום שיפור שמיע. אם זה לא מספיק, החומר הנ"ל יספוג מים לחות ויפתח חלודה מאחוריו.

תחסוך עוד קצת ותקנה קיט ייעודי לרכב. זה שחומרים נראים אותו דבר לא אומר שהם אותו דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בנימה רצינית:

לא החומר לא טוב לבידוד ולא יעניק שום שיפור שמיע. אם זה לא מספיק, החומר הנ"ל יספוג מים לחות ויפתח חלודה מאחוריו.

תחסוך עוד קצת ותקנה קיט ייעודי לרכב. זה שחומרים נראים אותו דבר לא אומר שהם אותו דבר.

איתמר.

איתמר,

עם כל הכבוד (ויש הרבה מאוד כבוד) דווקא בנושא זה אין אני מסכים עימך. ישנם חומרים "ייעודיים" שבעצם הם כמו כל חומר איטום/בידוד אחר שמשתמשים בו. עצם הפיכתו ל"ייעודי" בצורה כזו או אחרת אינה תורמת לנו במאום מלבד הקפצת מחירו לשמיים.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

גם איתמר וגם רנזי צודקים.

איתמר - החומר לא מתאים לבידוד מפני שהוא מבודד בעיקר מפני חום\קור (אצלי בדירה יש בין הבטון לגבס).

ורנזי - אני גם חושב שחומרים יעודיים בעיקר מצטיינים בצורה ואריזה יפה וגם במחיר "יפה" ויכולים להיות חומרים שנותנים את אותה תפוקה בערך, רק במחיר שפוי.

פורסם

האם יש פה בפורום מישהו שהתנסה עם יריעות פזקר?

שיכול לתת חוות דעת עליהם, האם יש להם מאסה גבוהה, איך התוצאות אחרי האטימה מבחינת ביצועים של אלמנט, והפחתת רעשית?

תודה

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הויכוחים האלה יכולים להימשך שנים על איזה חומר כן טוב או לא טוב.

יש את המאמר שתרגמתי. מי שרוצה יכול לקרוא אותו שוב ולהבין למה החומרים האלה לא מומלצים (בטח לא חתיכת ספוג שתספוג מים ולחות ותפתח פטרת, עובש וחלודה). מה גם שהחומר הנ"ל כלל לא מוסיף מסה לפח ואין לו שום תכונה ויסקואלסטית (בדיוק כמו לפזקר).

איש איש באמונתו ומכוניתו יחיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפזקר בהחלט יש מסה לפי מה שהבנתי.

חוץ מזה כשאתה אוטם את הדלת , בראש ובראשונה אתה יוצר תיבה אטומה לאלמנט שלך, בזה אני מאמין שהפזקר כן עוזר...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שלום שלום ,:wink:

בעיניין הרכיבים , בהחלט בשוק ישנם הרבה חומרים לשימוש והם אינם זולים לצערנו,

ובכן יש לדעת לאיזו מטרה - למטרת בידוד והקטנת רעשים (רעשי מנוע למשל ) , או למטרת פיזור סאונד ויצירת אקוסטיקה טובה יותר (למשל בתא מטען בשביל אפקט הבאס - מהסאב ..) .

אני יכול להציע לכם לבדוק את האתר הבא , חומרים מקצועיים לבידוד ואקוסטיקה , אפשר להשתמש גם לרכב .

http://www.usb4.net/scripts/prodList.asp?idCategory=242

אני לדלתות קניתי חומר לא יקר עשוי מעין גומי גמיש .. ב 20 שח' ל30 ס"מ , מחנות התקנות .

כרגע בשלבי עבודה ,אני מצרף תמונה :

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

הנה התמונה לבידוד שעשתי בדלת

:-)

Door_b_17.jpg

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...