Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. לאחרונה, שמתי לב שאני מכוון מראות, יותר נכון הייתי צריך לכוון את המראות. המראות חשמליות (מזדה 323 1999) וכל נגיעה בכפתור כלומר הזזה הובילה לרעש מוזר מצד המערכת..מה זה אומר? איך אפשר לתקן זאת

תודה,

אביב

פורסם

זה עד כדי כך מפריע לך ?

זה שיש לך מגבר פולס אודיו לא מפריע לך ? (בצחוק כמובן אל תיקח ברצינות)

אתה מכוון כל יום את המראות שזה בילתי נסבל ? אם לא אז עזוב את זה ככה

זה כנראה משו עם הארכה אם אני לא טועה אבל מזה חשוב זה לא אמור להציק לך וגם לא יהרוס לך את המערכת אם זה קורה רק שאתה נוגע בכיווני המראות,

ואם בכל זאת זה עד כדי כך מציק תבדוק את המגעים או תלך לחשמלאי רכב

בהצלחה ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

או שתלך למי שהתקין לך את המערכת או שאם זה לא כזה מפריע ואם תשים לב וזה גם לא מפריע למערכת מבחינת השמיעה שהיא נשארה אותה דבר גם אחרי ההזזה אז אולי באמת עדיף שתעזוב.

ומה ההתלהבות מהאוטו הזה?! כולה איבו 8, ועוד צהובה :twisted: ולא היא לא שלו. חחח הרסתי לו עכשיו את התשובה בשבילך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא למה הרסת לי

היא לא שלי לי יש כחולה פשוט במשפחה קנינו 2 מבין ?!?!?

הצהובה של דוד שלי

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

חח צחקתי בקשר לזה שיש לי איבו

אבל בקשר לזה שלדוד שלי יש את זאת בתמונה לא צחקתי

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הוא לא כל כך צעיר

ואם אתה רוצה להיות נוסע באוטו תוך כדי לחיצה על הניטרו ומי שלא יאמין שילך ........ גם אני לא האמנתי עד שראיתי את הנוס

אז אתה צריך להביא קצת למלא את הבלון או כמה מיכלי דלק יספיקו

ותאמין לי שאתה לא רוצה לדעת כמה כסף לדלק דוד שלי היה צריך לשלם בחודש זה מורכב מ 0000 ספרות

אבל כולו קומבינטור והאחזקה של האוטו על חשבון העבודה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

שמע המחיר של האוטו שלו כולל התוספות הוא מחיר של פורשה אבל בגלל כל התוספות הוא לא רואה פורשה ממטר

ונעזוב את הניטרו בצד

יש לו כח סוס מטורף אחרי שידרוג רציני והכי מוזר שבעולם דוד שלי לא אחד שאוהב להיות פוזיונר ותשומת לב של אנשים על האוטו חח

עזוב סתם כואב לי לדבר על זה ולא בגלל שהתחלנו לדבר פה על דברים לא קשורים אלה בגלל שעוד כמה זמן

הוא הולך להיות הראשון בארץ עם evo10:-( וזה לא ילד חרטתן שמזיין תמוח ולא עושה כלום בסוף

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

עכשיו רק חסר דבר אחד: כביש שמותר לנסוע בוא מעל 110, שזה בערך מה שהמכונית הזאת מגיע אליה תוך 4 שניות. בזבוז לפי דעתי... שיעשה הגירה לגרמניה או משהו

• תוכן חדש...