Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגיעו, ואם לא נרגעים, תנו קפיצה לhttp://www.gogay.co.il

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תירגע, אין שום דבר פסול ברגשות העזים שאתה וori973 חשים כלפי גבר כשרוני ומוערך כמו מוטי :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נוגע ללב, אבל בכל זאת אבקש לסיים את החטיפה בלי פצועים או הרוגים :wink:.

בימים האחרונים לא כ"כ יוצא לי לגעת במכונית עצמה, מצד שני מצאתי בולמי זעזועים בשבילה, תפסתי כיוון מבחינת ההיגוי והכי חשוב - סידרתי את הגראז' לרגל קבלת הקומפרסור שקניתי :-D!

מוטי

פורסם

מוטי הייתי מציע שבכותרת הת'רד תוסיף את העמוד של העידכון האחרון ,יותר נוח לעקוב למקרה שפיספסת חלק .

תודה !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

גם אני נמנה בין החוטאים שמחזיקים בידם את הספר של צ'מפיון והיו רוצים להקים רפליקה של סופר 7 לתחייה אך כפי שכבר הוזכר בשרשור, בארץ נכון להיום, רכב שכזה לא יוכל לעלות על הכביש. עם זאת, כיום, כאשר מתחיל להתפתח לוביזם לעניין הספורט המוטורי ואף הליכי חקיקה, בהחלט יתכן שניתן יהיה לבנות רפליקה שתוכל לעלות על מסלול.

מצפה לבאות מהפרוייקט שאתה משתף אותנו בתהליכיו, בקוצר רוח :mm_yeah:.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כי אתם כל הזמן מקשקשים לו על חתונות, תנו לבחור לעבוד בראש שקט בלי לפחד מההצהרות שלכם...

האמת, כמו שצריך - לוקח את הזמן ומתכנן כל דבר בעיתו.

בריאות לכולם!

פורסם

מוטי,

רק אל תשכח שילדים גדלים. אתה צריך לסיים את הפרוייקט הזה מהר.

שאלה כללית - במידה ותחליט למכור את הרפליקה הזו, כמה לדעתך תוכל לקבל עבורה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפרוייקט נעצר בגלל שהפקתי ממנו את רוב הלקחים שרציתי להפיק ומפה והלאה התועלת שלו נמוכה יותר ממה שאני רוצה להשקיע את זמני בו.

אגב, חבר שלי מצא היום בבוקר את הסרטון הבא -

http://www.youtube.com/watch?v=_XFoqneAWJ0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

השלדה מוצעת כרגע למכירה.

מוטי

פורסם

לא הבנתי משהו: אתה מפרק את המיאטה כדי להשלים את הרפליקה, אבל החלטת לא להשלים את הרפליקה בסוף ואתה מוכר את השילדה?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...