Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום מסנן דלק - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

משהו יכול להכוין אותי היכן נימצא הפילטר דלק .

עקבתי אחרי הצינורות שיוצאים מהמיכל ולא ראיתי לא למטה ליד המיכל דלק. ולא מתחת למיכסה מנוע.

בתודה פג'ו 206 2002 1.4

פורסם

אהלן..

אני עובד במוסך פזו וסיטרואן בת"א

בפזו 206 אין פילטר דלק הפילטר דלק נמצא בתוך הטנק דלק ולא מחליפים אותו אלא אם כן פותחים את הטנק ומחליפים משאבת דלק אל תנסה סתם לפתוח אל תחפש בעיות לעצמך..

מקווה שעזרתי..

אורן..

פורסם
אהלן..

בפזו 206 אין פילטר דלק הפילטר דלק נמצא בתוך הטנק דלק ולא מחליפים אותו אלא אם כן פותחים את הטנק ומחליפים משאבת דלק אל תנסה סתם לפתוח אל תחפש בעיות לעצמך..

מקווה שעזרתי..

אורן..

ואם יש, אתה תופתע מאוד ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אהלן..

מקווה שעזרתי..

אורן..

:shock: אתה בטוח בזה?

משום מה אני בטוח שיש.

ישנן משאבות דלק שבהן הפילטר נמצא בפנים וישנם דגמים שבהם הפילטר יושב בחוץ . לא סגור על דגמים ספציפיים- אבל יודע בוודאות שבXS יש. (או שהחלפתי משהו אחר שנראה כמו פילטר דלק, יושב ליד מיכל הדלק,נמצא בו דלק ומתואר בקטלוג כfuel filter).

עוד סיבה טובה לעשות טיפולים בבית.

על הדרך- יש למישהו קובץ הוראות אחזקה ל206? הספר של היינס לא כולל את המנוע המדובר- NFU ולכן לא רלוונטי.

תומר

פורסם

אני יודע שברוב דיגמי ה206 והפזו בכלל יש פילטר דלק והוא נמצא בטנק כמובן אני מדבר על מנועי בנזין..ולא על מנועי דיזל..

פורסם

ישנן משאבות דלק שבהן הפילטר נמצא בפנים וישנם דגמים שבהם הפילטר יושב בחוץ . לא סגור על דגמים ספציפיים- אבל יודע בוודאות שבXS יש. (או שהחלפתי משהו אחר שנראה כמו פילטר דלק, יושב ליד מיכל הדלק,נמצא בו דלק ומתואר בקטלוג כfuel filter).

אם לא הייתי ברור.

XS (מנוע NFU- בנזין 1.6 16 שס', או TU5JP4). משאבת הדלק חיצונית ונדרשת החלפה תקופתית (לא זוכר בדיוק מה אינטרוול ההחלפה).

• תוכן חדש...