Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה ה-C12? חדש עולה 400? תוסיף 200 כמו שאמרת ותקבל P2 חדש מתומקאר. תבקש ממנו הוא יעשה לך את הטובה הזאת אני מאמין. חבל, כי ביד שניה לא נראה לי שנשארו P2 למכירה (כבר נימכרו, אחד מהם היה אקס שלי, בגלל זה המלצתי לך עליו בחום רב!!!).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה גיא ה p2 עולה בתומקאר בערך 700 שקל

עדיין לא החלפתי את הסאב אני צריך לשלוח אותו עם מישו שיחליף לי כנראה מחר

אבל יש לי עוד שאלה

יכול להיות שמה שקרה לסאב בגלל בעיה חשמלית או מתח גבוהה שהוא קיבל מהמגבר ?!!?

תודה מראש לעונים

כפיר..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אתה מתכוון לקנות את ה-P2? אם יש לו CVR אולי תקנה אותו אם אתה מעדיף ממש להפציץ את האוטו הוא באותו המחיר כמו ה-P2 ויכול לקבל 200RMS יותר :twisted: , אבל השאלה אם המגבר שלך בגישור (284) יפתח אותו. אם באמת ותילך על ה-CVR תוודא שהוא בהתנגדות הסופית שלו עובד על 4 אוהם.

לשאלה שלך מישהו אחר יענה , זה לא התחום שלי :lol:

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי בסופו של דבר אני ישאר עם ה c12 כי תאמת אני לא מחבר אותו בכלל בגישור והוא ממש מספק אותי ובעיקר מבחינת איכות שיותר חשוב מבומים למרות שככה אני לא מנצל אותו עד הסוף ולא פותח אותו

אבל בכל זאת הסאב חצי מטר ממני אז עוצמה כרגע אני לא צריך ולגבי איכות אין לי כל כך תלונות ..

ובגישור הוא נשמע לפחות אצלי באוטו יותר רע ופחות איכותי יכול להיות בגלל שהכמות עיוות יותר גדולה

מחר אני אעדכן אותך מה נסגר , והאם תומר החליף לי או לא :-D

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

מישו יכול לענות לי על השאלה אם יש מצב שהסאב התקלקל בגלל מתח לא תקין שהוא קיבל מהמגבר ?

לפי שאני יחבר סאב אחר ..

תודה מראש ...

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

טוב למי ששאל כמו גיא שומאכר או לכל מי שמעניין אותו מה נסגר .

אז תומר (תומקאר) החליף לי את הסאב ללא שום בעיות לסאב חדש כמו שהוא הבטיח לי בפלאפון והשירות לפחות איתי היה חלק וללא שום בעיות ובקשר לבעייה שם שצריך לחכות לו הרבה זמן עד שהוא מתפנה כי בעצמו המתקין

אז באמת אתם צודקים למרות שבמקרה שלי זה לא קרה עד היום שחיכיתי יותר מ 3 דקות אבל לחבר שלי זה קרה

יש מצב שהוא לא מרח את הזמן כי אבא שלי נסע לשם להחליף ולא היה נעים לו למרוח את הזמן כמו שהוא עושה לרוב הצעירים

אבל אין מה לעשות גם אני שונא לעשות משו ולעצור באמצע (אז אני טיפה מבין את תומר) אבל חבל שהוא לא מעסיק מזכירה באופן קבוע ולא פעם בשנה

שבמקרה הזה המזכירה שלו היא אישתו

סוף טוב הכל טוף ... :lol:

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

יפה יפה אני אוהב לשמוע סיפורים טובים במיוחד מתומקאר :lol:

תהנה עם הסאב החדש ותגיד איך שומעים איתו

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...