Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום,

לאחר שננעלתי על רכב מסוים קבריולט,מעוניין לשים לו ריפודי דמוי עור כמובן בצבע לבן,אך לא מוצא בשום מקום באינטרנט דבר כזה.

האם יש דבר כזה בכלל? או שצריך להחליף את כל הסלון ברכב לסלון עור בצבע הרצוי?

אשמח לקבלת פרטים נוספים.

תודה והמשך יום נפלא 8)

פורסם

בצע חיפוש בפורום למילה "ריפוד". תקבל המון שרשורים בנוגע לרפדים שעושים את המושבים של הרכב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תודה רבה.

אכן ראיתי מספר ריפודים אבל לא את מה שאני רוצה.

הבנתי שעור לא הכי מומלץ בקיץ הקרב .

אם היה ריפוד מבד איכותי בצבע לבן לכל מושבי הרכב זה היה מושלם אך אני לא מוצא לצערי.

אשמח אם יש אתרים נוספים המספקים ריפוד לבן.

פורסם
תודה רבה.

אכן ראיתי מספר ריפודים אבל לא את מה שאני רוצה.

הבנתי שעור לא הכי מומלץ בקיץ הקרב .

אם היה ריפוד מבד איכותי בצבע לבן לכל מושבי הרכב זה היה מושלם אך אני לא מוצא לצערי.

אשמח אם יש אתרים נוספים המספקים ריפוד לבן.

נהפוך הוא, אם אתה מתכוון כבר להשקיע בריפוד ומתלבט בין עור לדמוי עור אז האופציה היחידה שלך היא עור!

עור יותר נושם ובקיץ זה מאוד חשוב כדיי "לא להידבק למושב" לעומת דמוי עור שבמקרה הזה אתה פשוט תתחיל להרגיש את החולצה שלך נרטבת בגב.

מה שברוב המקרים מומלץ הוא לרפד בעור את קידמת המושבים ואת הגב או בדמוי עור/סקאי או להשאיר את הסקאי המקורי ברכב

זה יוזיל במעט את עלויות הריפוד.

לגביי עור לבן זה קצת בעייתי ודי קשה לתחזק אולי עדיף לשקול צבע אחר בגוון בהיר.

אם אתה מעוניין ביותר פרטים צור איתי קשר בפרטי.

Polo 16V

• תוכן חדש...