Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי עין הרע, כסף לא חסר לך א? :)

סאחה על הרכיבים! וכמובן תתחדש ותהנה.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוני לא הבנתי למה אמרת את זה. הוא קנה רכיבים יד שניה שהם עולים לפעמים אפילו פי שתיים פחות ממה שהם בחנות ככה שהוא כנראה השיג מחירים טובים מאוד על כל מוצר. לדוגמא, אני אישית יודע (כי חבר שלי מכר לו) שהוא קנה את השיבה (הסאב) ב-650 ש"ח, שקשה להשיג אותו בארץ בכלל, והופה הינה הוא קנה חדש דנדש במחיר של איזה P2. יש מבין? או להסביר שוב? גםם אם אין מבין אני לא יסביר עוד פעם :lol: :lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

"רק" ? הוא חייב ללכת למתקין טוב כי אחרת עם התקנה חאפרית יהיה חבל. כמו אצלי בעבר :oops::lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן, אני חושב שאעשה בנייה. ותודה רבה :) המון מחמאות אני מקבל :>

התינוקות שלי:

DSCF0763small.jpg

DSCF0757small.jpg

DSCF0764small.jpg

רק שתדע לך? שאני ממש ממש מחזיק ממך בנאדם! 8)

כל הכבוד על יוזמה ועל ההקשבה לעצות..

הלכת וקנית את ה"דה באסט" בלי לחשוב על מוצרים "חדשים מהניילון" !

תתחדש :-D

ותהנה מההתקנה!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תודה רבה לכולם!

שמעון מדאונדסטורם הוא ממש מלך, אין מצב אני הולך למישהו אחר. רק חבל שהוא רוצה 3500 על התקנה כולל כיוונים, חוטים (זה עסק יקר יותר ממה שחשבתי), אטימה, ותיבה לסאב. אבל הוא כזה חמוד שלא אכפת לי :>

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
תודה רבה לכולם!

שמעון מדאונדסטורם הוא ממש מלך, אין מצב אני הולך למישהו אחר. רק חבל שהוא רוצה 3500 על התקנה כולל כיוונים, חוטים (זה עסק יקר יותר ממה שחשבתי), אטימה, ותיבה לסאב. אבל הוא כזה חמוד שלא אכפת לי :>

בחרת נכון :)

תן קפיצה אחרי ההתקנה.

פורסם

דבר ראשון אני צחקתי מנואל! דבר שני הוא רשם. כמה הודעות למעלה, אל תהיה עצלן!

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דבר ראשון אני צחקתי מנואל! דבר שני הוא רשם. כמה הודעות למעלה, אל תהיה עצלן!

גיא.

אני אחרון האצלנים..

לעניינו אני אכן קראתי ממהתחלה מה כולל ההתקנה: חיווט,איטום (כמה ? איפה ברכב? ואיזה חומרים?)+ תיבה לסאב.. רק שאני ממש לא מצליח להבין איך זה מגיע ל- 3500 ש"ח!? 2000? אולי..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

יפה מאוד. גם אני לא מבין למה זה 3 וחצי ובגלל זה אמרתי בציניות התקנת המאה. יש מבין? :x:lol::wink:

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי אני אפרט. התקנה + כיוונים הוא רוצה 1300. אטימה (בדלתות, עם CASCADE VMAX שאני הבאתי) 600. תיבה 300. ו1200 כבלים וחבריהם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

או שתגיד לו לעגל ל-3000 או שתאטום ותבנה תיבה לבד (תיבה אצל נגר כ-100-150 שקל תעלה לך ואני בטוח שיש לך או במשפחה בקרובים או לחברים נגר, זה תמיד ככה , אפילו אצלי :-) ), ואז זה יעלה 1000 פחות. לא כדאי?

תחשוב על זה. אלא אם כן לא אכפת לך לשפוך עוד אלפייה ולדעת שהכל אבל הכל נקי, מסודר, פשוט פרפקט!!!

קשה אה? :wink:

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...