Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

600 האיטום + ה-300 לתיבה של הסאב. אמרת 3500 לא?? יצא בלי אלה 2500. חשבון פשוט חביבי!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אה אוקיי, למרות שזה יותר כמו 750 אבל ניחא :x ולדעתי עדיף לתת לו לעשות את האטימה, אני רוצה להיות שלם עם ההתקנה, ו600 שקל זה לא מה שיביא אותי לפשיטת רגל :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

יפה אמרת. ההצעה שלי הייתה בקטע של לחסך כסף. אני, במידה והיה לי את התקציב, הייתי עושה כמוך. מתי אתה מתקין? אתה בא למפגש?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מחר האוטו מופקד אצל שמעון, בתקווה שביום שישי אוכל להנות (!!!) מהמערכת החדשה, וגם לבוא למפגש.

פורסם

יש לך מערכת ממש טובה, בחרת רכיבים ממש טובים. ברכות על הקניה,תהנה ממנה, נזכה לראות אותך במפגש הקרוב?

ובקשר להתקנה ולאיטום ולכל הירקות מסביב, תסלחו לי, אבל 3500 שקל זה פשוט יותר מדי. אני לא היתי מוציא ככה בחיים על דברים כאלה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
מחר האוטו מופקד אצל שמעון, בתקווה שביום שישי אוכל להנות (!!!) מהמערכת החדשה, וגם לבוא למפגש.

אתה אופטימי שרון...

אל תבנה על זה :)

פורסם

הקשבת לנו בנושא הרכיבים. למה שלא תקשיב עוד קצת?

את ההתקנה שהוא עושה לך, מתקין זהב אחר יעשה ב- 2500 ש"ח גג

המלצה שלי? איטום בדלתות ב- 600 ש"ח ועוד את החומר אתה מביא? תעשה את האיטום לבד! זה כייף! [=

בנייה תיבה לסאב? 300 ש"ח עוד בסדר..אני מאמין שהוא יבנה תיבה באמת מקצועית

כבלים טובים באמת שזה 2 זוגות RCA = 300 ש"ח?

חיווט לרמקולים 2.5 מילמטר כמה יעלה 20 ש"ח למטר? 400 ש"ח בכולל?

כבל 2 גייג' מהמצבר + פיוז מתאים גג 200 ש"ח

כמה יצאנו?

טוב נגיד 1200 ש"ח על כבלים מפצלים וכו'..

התקנה וכייוונים עולים 1300 ש"ח? טוב אולי..

בוא נגיד עם הוא מאמת ישקיעה בהתקנה ובחיווט אז לשלם על כמה שעות עבודה טובות 1300 ש"ח + 600 ש"ח (עבודה על איטום) אולי זאת לא כל כך גניבה לאור יום :roll:

שיהיה בהצלחה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

חשבת במהלך כתיבת ההודעה? חבר שלי הציע לי ללכת לרמי קראדי, זול יותר ואותה איכות התקנה. אבל אני לא יודע. הייתי אצל רמי והרושם הראשוני שלי היה שהוא לא בנאדם ישר, בכלליות רושם רע. בנוסף אני אצטרך להביא כבלים משל עצמי. זה יצא זול בבערך 1000 ש"ח לדעתי אם אני אביא חוטים. או 700 ש"ח אם אני קונה את התיבה. אני ממש אהבתי את שמעון. אני צריך ייעוץ דחוף ובהול! אני חייב לבוא למפגש.

פורסם
חחחחחח חשבת במהלך כתיבת ההודעה? אני עדיין לא לגמרי בטוח. ישבתי אצל מישהו שקניתי ממנו חומר איטום, הוא אמור להיות מישהו שמבין, גם בחומרים, וגם במתקינים, והוא נכנס לקריזה אחרי שבישרתי לו על ה3500. הוא הציע לי ללכת לרמי קראדי, זול יותר ואותה איכות התקנה. אבל אני לא יודע. הייתי אצל רמי והרושם הראשוני שלי היה שהוא לא בנאדם ישר, בכלליות רושם רע. בנוסף אני אצטרך להביא כבלים משל עצמי. זה יצא זול בבערך 1000 ש"ח לדעתי אם אני אביא חוטים. או 700 ש"ח אם אני קונה את התיבה. אני ממש אהבתי את שמעון. אני צריך ייעוץ דחוף ובהול! אני חייב לבוא למפגש.

רוצה אנשים ישרים (לא פלס אבל לא חמדנים!)?

חיים מ"סאונדר" רחובות

צחי מ"אקא מערכות" פתח תקווה

ואכן עשיתי חישובים במהלך הכתיבה :lol:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה לא חייב ללכת לשמעון, אבל שלא תעז להתקרב לקראדי.

עצה ידידותית.

השקעת ברכיבים לא מעט.

זה בסה"כ 1000 שח לפה או לשם.

לא תתעשר מזה ולא תתרושש מזה.

פורסם
אני ממש אהבתי את שמעון. אני צריך ייעוץ דחוף ובהול! אני חייב לבוא למפגש לדעתי הצלחת להשיג מערכת שאני מקווה להצליח להשיג במחירים שלך (פשוט לא היה תיזמון טוב) אל תפספס את זה בגלל התקנה . שמעון הוא עד כמה שאני יודע המקצוען מס 1 בארץ שווה לשלם על מקצוענות . למרות שאישית אני הייתי עושה את האיטום אצל סאונדר ואת ההתקנה והכיוונים אצל שמעון .

דרך אגב מהיכן השגת את הקסקייד ולמה אותו?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

1000 ש"ח זה הרבה כסף (לחלק פחות לחלק יותר). אני לא מכיר מתקנים שהזכרתם חוץ משמעון אבל הדעה שלי היא שלא כל מתקין מצויין(הכוונה היא לעבודה) מבין במוזיקה וכיוונים (זכור לי מתקין שבנושא חשמל הוא פשוט תותח מהעיר שלי "כיוון" לחבר שלי את המערכת. הוא פשוט העביר מ FLAT ל POP :oops: ).

לגבי שמעון אני יודע שהוא מצויין גם בהתקנות וגם בכיוונים.

פורסם

שמעון מתקין טוב , אבל לא הייתי משווה אותו לעופר מ"א.ד.י מערכות" בראשל"צ .

אין לי מושג איך הגעת ל1200 ש"ח רק לחיווט :shock: - כדאי שתקנה חיווט בפרד, תחסוך לפחות 50% במחיר ,

בכל מקרה , בהצלחה, מידן.

ZZR

פורסם
דרך אגב מהיכן השגת את הקסקייד ולמה אותו?

בברכה יהודה

מחבר שייבא כמה, אין לו יותר (לצערי). למה? כי זה הכי טוב שיכולתי להשיג במחיר. לדעתי ולדעת אחרים בפורומים בחו"ל הVMAX יותר טוב מה DYNAMAT XTREME, וזה יצא גם יותר זול. אבל בינינו, זה הכל חרטא ובקושי אם בכלל מרגישים בהבדל.

אתה לא חייב ללכת לשמעון, אבל שלא תעז להתקרב לקראדי.

עצה ידידותית.

השקעת ברכיבים לא מעט.

זה בסה"כ 1000 שח לפה או לשם.

לא תתעשר מזה ולא תתרושש מזה.

אייל, אכפת לך להרחיב, אולי בפרטי? מעניין אותי.

ויהודה, למה אצל סאונדר, את האטימה כלומר? כמה הוא ייקח על אטימה של 2 דלתות? לדעתי עדיף לעשות הכל במקום אחד, אבל אם סאונד פנומנלי באיטום אני אשקול בחיוב :)

עריכה: ד"א, מישהו מכיר כבלים של חברה שנקראת Van Den Hul?

• תוכן חדש...