Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ויהודה, למה אצל סאונדר, את האטימה כלומר? כמה הוא ייקח על אטימה של 2 דלתות? לדעתי עדיף לעשות הכל במקום אחד, אבל אם סאונד פנומנלי באיטום אני אשקול בחיוב :)כי הוא מקצוען ויתכן ויעלה יותר זול (שמעתי פעם שהוא עשה איטום לדלתות ב1000 ש"ח שזה בערך קרוב למחיר של האקסטרים , זה נראה לי תמוה אבל יתכן ) ומאידך שמעתי ששמעון הוא מקצוען בכיוונים.

דרך אגב עופר מאדי זה KIKCER מהפורום ולא הייתי אצלו אבל סביר להניח שמידן צודק בקשר אליו שהוא מקצוען מעולה אז אולי תבדוק אצלו

עריכה: ד"א, מישהו מכיר כבלים של חברה שנקראת Van Den Hul?

החברה הזו מפורסמת בכבלים לרמקולים והן בכבלי RCA , הם יקרים נורא , לא בטוח בכלל שברכב תשמע את האיכות שלהם (גם אם זה שמיע אתה צריך מערכות אודיו ביתייות ברמה אדירה ע"מ לשמוע הבדל ולא בטוח שהוא נכון , ברכב לא נראה לי להשקיע )

למה שאלת אם אפשר לדעת?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החברה הזו מפורסמת בכבלים לרמקולים והן בכבלי RCA , הם יקרים נורא , לא בטוח בכלל שברכב תשמע את האיכות שלהם (גם אם זה שמיע אתה צריך מערכות אודיו ביתייות ברמה אדירה ע"מ לשמוע הבדל ולא בטוח שהוא נכון , ברכב לא נראה לי להשקיע )

למה שאלת אם אפשר לדעת?

בברכה יהודה

זה מה ששמעון רוצה לשים לי :x לדבריו יש הבדל בשמע. :| אתה בטוח במאה אחוז שאין הבדל? כי אני מוכן להשקיע, אבל אם זה סתם לזרוק כסף אני לא מוכן.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
זה מה ששמעון רוצה לשים לי :x לדבריו יש הבדל בשמע. :| אתה בטוח במאה אחוז שאין הבדל? כי אני מוכן להשקיע, אבל אם זה סתם לזרוק כסף אני לא מוכן אני מאמין שאם תשאל אותו את זה והוא יגיד לך שעדיין כן , אני אישית בהתקנה של הציוד שלך הייתי הולך על עצתו . אם אתה הולך למקצוען שאתה יודע שהוא מקצוען , תשאל אם לא נראה לך אבל אם הוא אומר תעשה אל תתווכח ואל תהיה קמצן . .

אתה יודע מה הבעיה של הישראלים ? הם פוחדים להיות פראיירים. בגלל זה הם קונים ציוד בהרבה יותר כסף משלך (ולא תמיד באותה איכות כי אישית אני מקנא בך ) אבל הם מתקמצנים על ההתקנה כי יש לי "מתקין" /אני אעשה את זה בפחות כסף .

אתה יודע מה ? יש לו מערכת אדירה ששומעים בה כמו מערכת ב3K-5K אבל היא עלתה לו 20K

אז מי הפראייר שלא נהנה ולא יודע שהוא לא מנצל את המערכת עכשיו?!!!

נקודה למחשבה לכול אלו שאומרים לו שזה יקר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אתה יודע מה ? יש לו מערכת אדירה ששומעים בה כמו מערכת ב3K-5K אבל היא עלתה לו 20K

אז מי הפראייר שלא נהנה ולא יודע שהוא לא מנצל את המערכת עכשיו?!!!

נקודה למחשבה לכול אלו שאומרים לו שזה יקר

בברכה יהודה

יהודה אני מסכים עם כל מילה שאמרת בתחילת ההודעה. בקשר למה שהעתקתי לא ממש הבנתי מה אמרת, כאילו למה הכוונה שלך הייתה? אודה להסבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לשומאכר

התכוונתי לכול אלו שהולכים ועושים לבד ו/או אצל "מתקין" בשביל לחסוך כסף , ואתה שומע כול הזמן וואו כמה זה עולה וחשבונות למה ומדוע .

אז אדם כזה גם אם יקנה מערכת ב20K ואדם אחר שיקנה מערכת ב5K אבל ילך למקצוען כמו שמעון וישלם עוד 1K על התקנה (או 3.5) , אני מבטיח לך שהאדם עם ה5 ישמע הרבה יותר טוב . ולמה כי הוא לא חשש לצאת פראייר ולשלם למקצוען.

הראשון פחד להיות פראייר ונמצא שהוא באמת פראייר זה הכול

ולמושו , ראיתי עכשיו תרד של מנהל בסקנדסקין הוא אמר שהנוזלי איטום עדיף לשים ברצפת הרכב למטה (מכיוון הכביש) ובצד של המכונית את המט . כי שני הסוגים לפחות אצלהם עובדים על ספקטרום תדרים שונה שאותו הם אוטמים . תשאל את שמעון מה דעתו ואיך הוא עושה את זה בד"כ ותספר לנו (אני לא יכול עכשיו לעשות כלום אבל מעניין אותי דעתו)

בתודה ובברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הוא מתכוון שבן אדם השקיע 20K על רכיבים למערכת וחסך כסף בהתקנה ועכשיו יש לו איכות קול באוטו כמו של מערכת ב3K-5K.

בקשר להתקנה, כיוונים ואיטום ב3500 נראה לי מוגזם, אבל לא הייתה לי מערכת ברמה כזאת. אבל בוא נגיד ככה אם הייתה לי מערכת ב20K הייתי משקיע 3K-4K בכל העניין של ההתקנות, איטום, בנייה...

אבל אם יש לי מערכת ב8K-10K לא הייתי משקיע יותר מ1500-2000 בנושא וזה גם יותר מדי נראה לי.

על המערכת שלי עשיתי התקנה, בנייה צנועה בבגאז שכולל פלאטה שתי מגברים וקבל, תיבה לסאב וכיוונים השקעתי 700 שקל. וזה כולל חיווט.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

"אז אדם כזה גם אם יקנה מערכת ב20K ואדם אחר שיקנה מערכת ב5K אבל ילך למקצוען כמו שמעון וישלם עוד 1K על התקנה (או 3.5) , אני מבטיח לך שהאדם עם ה5 ישמע הרבה יותר טוב . ולמה כי הוא לא חשש לצאת פראייר ולשלם למקצוען"

במילה אחת, בולשיט

יש לא מעט אנשים שהם לא "מקצוענים" ויכולים להתקין מערכת ממש יופי, וראיתי דברים מעולם.

נכון שעדיף שהמתקין לא יהיה זיפט ואז זה יותר גרוע מלהתקין לבד, כמו שקרה אצלי פעם.

אבל לא צריך לשלם אלפי שקלים בשביל משהו שעם קצת השקעה אפשר לעשות לבד

כל עוד זו התקנה של להכניס רמקולים לחור היעודי שלהם ולחבר כמה חוטים אני לא רואה סיבה ללכת למתקין.

או עצלנות ללמוד או שהזמן שלך עולה הרבה כסף ואתה עושה זאת משיקול כלכלי של תועלת.

את התשומת לב שתיתן לפרטים באוטו שלך, אך אחד לא יתן

הריצה המיותרת הזאת ל "מתקין" שיגנוב אותך על עבודה סטנדרטית ממש מיותרת

ולא אין לי שום היכרות עם שמעון

פורסם
"אז אדם כזה גם אם יקנה מערכת ב20K ואדם אחר שיקנה מערכת ב5K אבל ילך למקצוען כמו שמעון וישלם עוד 1K על התקנה (או 3.5) , אני מבטיח לך שהאדם עם ה5 ישמע הרבה יותר טוב . ולמה כי הוא לא חשש לצאת פראייר ולשלם למקצוען"

כל עוד זו התקנה של להכניס רמקולים לחור היעודי שלהם ולחבר כמה חוטים אני לא רואה סיבה ללכת למתקין. נכון בהחלט , במיוחד אם יש לך ידיים ימניות . אבל מה קורה אם אתה רוצה במה גדולה ונכונה , אזי זה לא להכניס לחור ולחבר חוטים , אזי זה לבודד את הרמקול מהדלת ואולי לשים בקיק פאנל (בתלות במכונית הספציפית)

ולא אין לי שום היכרות עם שמעון גם לי עדיין אין ,מחוץ לעובדה שאני שמעתי עליו וראיתי שהוא זכה באמה המקומי

יכול להיות מאוד שאדיKICKER או מישהו אחר שאני לא יודע עליו עושה עבודה טובה כמו שמעון (אנני מכיר הרבה ואנני יודע) , אבל דבר אחד אני כן יודע , שלכווין צריך מקצוען עם נסיון , וללכת לתת למישהו ואח"כ לבוא לכווין זה לא פייר ולא נכון לביצוע , ולכן מלכתחילה עדיף מקצוען .

ואפילו אתה חייב להסכים שכיוונים נכונים ומיקומים נכונים וכול מיני דברים קטנים שרק מקצוענים יודעים , יכולים בסופו של יום לעשות הבדל של שמיים וארץ באיכות סאונד . ואם אתה חושב אחרת , לך תבדוק בכול הפורומים של מקצועני SQ ותראה שהמיקומים בתחרות לא קשורים כ"כ לציוד (כי הם מקבלים ציוד מותאם היטב מהחברה המסבסדת שלהם , ולא ציוד שאתה יכול לקנות) אלא יותר לידיעה איך לכווין ולשים ואיך בדיוק לסדר את הדלת

אז אם שמעון יודע כמוהם ? יתכן ולא , אבל בנתיים לא שמעתי על מישהו שיודע יותר טוב בארצנו הקטנה . אז אישית אני אכין את ה3.5 להתקנה גם אם זה יוריד מהאכות של הרכיבים

כול אחד יכול לשקול מה שנראה לו, והאם עדיף התקנה או שעדיף רכיבים והתקנה עצמית פשוטה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כל עוד זו התקנה של להכניס רמקולים לחור היעודי שלהם ולחבר כמה חוטים אני לא רואה סיבה ללכת למתקין. נכון בהחלט , במיוחד אם יש לך ידיים ימניות . אבל מה קורה אם אתה רוצה במה גדולה ונכונה , אזי זה לא להכניס לחור ולחבר חוטים , אזי זה לבודד את הרמקול מהדלת ואולי לשים בקיק פאנל (בתלות במכונית הספציפית)

מאחרי המילה "אבל" התגובה שלך לא קשורה, שים לב למילים "כל עוד" בתחילת המשפט שלי

כתבת: "שלכוון צריך מקצוען עם נסיון , וללכת לתת למישהו ואח"כ לבוא לכוון זה לא פייר ולא נכון לביצוע , ולכן מלכתחילה עדיף מקצוען ".

לא נכון בכלל, לכוון זה לא תורה מסיני, כל דבר אפשר ללמוד,רק צריך להכיר את כל האופציות במכשירים שאתה מכוון ובשביל זה צריך להשקיע זמן.

כמו כן תמיד אפשר לבוא למפגש ולהעזר באנשים טובים, אני נעזרתי ועזרתי לא מעט.

"ואפילו אתה חייב להסכים שכיוונים נכונים ומיקומים נכונים וכול מיני דברים קטנים שרק מקצוענים יודעים שים לב על איזה סוג התקנות אני מדבר (רגילות נטו), יכולים בסופו של יום לעשות הבדל של שמיים וארץ באיכות סאונד . ואם אתה חושב אחרת , לך תבדוק בכול הפורומים של מקצועני SQ ותראה שהמיקומים בתחרות לא קשורים כ"כ לציוד (כי הם מקבלים ציוד מותאם היטב מהחברה המסבסדת שלהם , ולא ציוד שאתה יכול לקנות למה לא?) אלא יותר לידיעה איך לכווין ולשים ואיך בדיוק לסדר את הדלת"זה הדבר היחיד, חיסכון שבירת הפלסטיקים

אז אישית אני אכין את ה3.5 להתקנה גם אם זה יוריד מהאכות של הרכיבים אתה רוצה להגיד לי שאתה תקנה רכיבים גרועים רק כדי לממן התקנה מזורגגת של רמקול בדלת בצורה רגילה?

כול אחד יכול לשקול מה שנראה לו, והאם עדיף התקנה (עם רכיבי התפשרות) או שעדיף רכיבים (טובים) והתקנה עצמית פשוטה

תמיד עדיף לעבוד לבד אחרי שצברת ידע, אתה מוזמן לשאול את המתקין שאתה מכיר אם הוא התחיל בתאוריה או בלפתוח פלסטיקים

פרופורציה

פורסם

טוב שמתי את הרכב אצלו (אצל שמעון) אחרי ברור של מחירים בשאר המקומות, בתוספת של אותם קבלים למיניהם מאותו סוג. שמעון יוצא יקר יותר במאות שקלים בודדים (מהמתקינים הטובים ז"א), וגם זה לא אחרי שדיברתי איתו קצת על המחיר ותשלום במזומן. אני מרוצה, ואם 300 שקל זה מה שנדרש כדי שארגיש שלם, אז זה מה שאני אשלם.

בקשר ללמוד לבד, זה לדעתי לא מתאים למערכת, אולי אם אני אקנה רמקולים אחוריים בכמה מאות אני אנסה משהו, אבל עם מערכת שהתאמצתי להשיג, באוטו חדש, אני לא מסתכן.

תודה לכל המגיבים :)

לצערי אני לא אוכל להגיע למפגש, למרות שאני ממש (ממש) רוצה. פעם הבאה :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...