Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... קודם כל קוראים לי אלכס.. אני חדש בפורום.. וגם נהג חדש :D עברתי טסט יום חמישי לפני שבוע...

אז ככה... יש לי (לאבא) אופל קורסה 2003. עכשיו זה האוטו הכי מסריח שיש בעולם לצעירים... אני אסביר למה.

יש לה מערכת רדיו-טייפ (שבאה עם האוטו) שכמובן אפשר להוציא אבלללללללללללללללללל יש פה קאצ'... על ההגה, כמו במכוניות החדשות, על ההגה יש כפתורים של ווליום למעלה למטה להעביר שירים והכל, עכשיו אני די חיפשתי מערכת לאוטו (טובה=אמ פי 3 וסאונד טוב) שתתאים לחרא הזה עם הכפתורים, אז יש מערכת אחד בלבד אוריגינאלית של אופל שעולה בסביבות ה3 אלף! שהיא סתם אמ פי 3, לא סאונג טוב לא כלום, פשוט אוריגינאלי אז יקר. עכשיו וויתרתי בינתיים על חלק של המערכת, וחיברתי את האמ פי 4 שלי לקלטת מגניבה כזאת שמוכנסת לתוך הטייפ, ואז זה מנגן לי את מה שזה מנגן באמ פי 4. מהבחינה הזאת אני יכול להסתדר.

אבל יש עוד בעיה..

הסאונד מאוד מאוד מאוד חלש, וכמובן לא איכותי - רמקולים אוריגינליים של האוטו (מבינים למה חרא של אוטו לצעירים?). עכשיו יכולתי סתם להחליף לרמקולים חדשים בלי לשאול אפחד, אבל יש פה קאצ'! הרמקולים מוחבאים בתוך הבאגאז' שם בצד במעין קופסה... כאילו כמו במכוניות שיש מקדימה, (האוריגינליים) יש לזה מעין מכסה כזה, אז יש לי את זה מאחורה.. ואבא שלי לא רוצה להוריד את המכסה.. אז צריך לדעת איזה גודל הרמקולים, אז איך אפשר למדוד את הגודל שלהם? או אם משו יודע איזה גודל של רמקולים זה שם? וטיפים להוסיף דברים לאוטו... והצעות של רמקולים מערכות וכו'.. מקווה לתשובה

פורסם

תתחדש.

למה אתה מתכוון שאתה אומר רמקולים מערכות וכו' ?

אם לרדיו דיסק,סאב, קומפ' קדמיים (הרמקולים בדלתות),רמקולים אחוריים - מגש אחורי, ומגבר אז תציין תקציב !

אם אתה רוצה משהו חאפרי זה לא כל כך המקום, למרות שאנשים ישמחו להמליץ לך על כל דבר כי המונה בצד דופק :p

בהצלחה.

ספק קצת יותר פרטים וגם תערוך קצת את ההודעה ליותר בוגרת כי ינעלו לך טיק טק ! (אבלללללללללללללללל-אבל, ...-. וכו' !).

מושיק.

פורסם

בקשר לכפתורים על ההגה, אני בטוח שיש אנשים שיכולים לחווט את זה כך שיעבוד עם HU קנוי. בנוגע למכסים, מה כל כך נורא לאבא שיהיו בצד או משהו? להציע מערכת אני לא יכול מפאת חוסר נסיון, אבל יש בפורום מספיק אנשים שמבינים עניין :) בהצלחה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לבחור מעליי.

לא כל מכשיר! יכול להישלט על ידי ההגה. הוא חייב להיות בעל יכולת של חיבור שלט חוטי. וגם אז זה סיפור.

לאלכס.

תתחדש על הרשיון. ותשמור עליו. המשטרה התלבשו על הנהגים. במקום על הגנבים והרוצחים.

עם אתה רוצה מגבר. אתה צריך ממיר מיציאת רמקולים לחיבור מגבר. (זה נקרה מתאם HI POWER. ל RCA)

ואז מגבר. ורמקולים קדמיים טובים. (יותר חשוב מקדימה טובים מאשר מאחורה)

מה התקציב שלך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1. תערוך תהודעה ותקרא תחוקים, אסור 3 נקודות אסור להפציץ אם אות מסוימת (אבלללל)

2. מה הקטע, אז לא יהיה לך שליטה מההגה, אפשר לחשוב. חבל על המאמץ לנסות ולמצוא קומבינה פשוט שהכפתורים האלה לא יעשו כלום וזהו.

3. מה התקציב שלך? ומה אתה מצפה מהמערכת הסופית שלך?

פורסם

ראיתי איפה שהוא מתאמים בין השלט של ההגה לבין מערכות שונות, אם אני לא טועה זה היה בשביל פיונר.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...