Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיתרון בעית הרעידות (306)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נוהג ואני רוצה להאיץ יותר הרכב בימקום להאיץ מישתאל ומקרטע והמהירות לא עולה

דבר זה קרה לי כאשר אני נוהג עים מזגן (האים יש קשר)

ליפני יומיים בוצע לרכב טיפול 10K על ידי והפלגים הוחלפו לפלאגים של בוש 4 ראשים (האים יש קשר)

בכל מיקרה זה לא קורה כל הזמן ואני לא מוצא פעולה מסויימת שאני מבצע ואז זה קורה

הרכב 306 1.8 שנת 95 8V 103 BHP

בתודה מראש על כל עזרה MIKE

MIKE 306

פורסם

1.לא ניראה לי שיש קשר למזגן.

2.פלגים עם 4 אלקטרודות יכולות ליגרום לירידה בסחיבה ,זיוף,צריכת דלק מוגברת וכול זה בגלל היתנגדות של המצת הלא תואם למנוע.ניתן ליבדוק זאת ע"י בדיקת היתנגדות בשתי

המצתים-החדש מול מה שפורק מהרכב.

פורסם

החנק יכול להגרם מכמה סיבות :

1] מנוע קר - חוטי הצתה ומצתים [ רק מקוריים]

2] חישן MAP

3]חיישן חמצן [למבדה]

4]שסתומי יניקה או פליטה - חוסר אטימות בסגירה כתוצאה מהתעקמות או ליכלוך ופיח

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

בנסיעה האחרונה (ללא מזגן) בתחילת הנסיעה הילוך ראשון הטורים עלו גבוה מאוד אבל הרכב בקושי זזה זה היסתדר רק לאחר עזיבת הגז והמתנה של שניה ואז הכל המשיך כרגיל

MIKE 306

פורסם
בנסיעה האחרונה (ללא מזגן) בתחילת הנסיעה הילוך ראשון הטורים עלו גבוה מאוד אבל הרכב בקושי זזה זה היסתדר רק לאחר עזיבת הגז והמתנה של שניה ואז הכל המשיך כרגיל

גיר אוטומט ??? אם כן אז זו כנראה הבעיה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גיר אוטומט ??? אם כן אז זו כנראה הבעיה ...

עוד אפשרות - מנוע סרק שהתפרק ויושב על פתח מעקף אויר.

אבל למה לך לשבור את הראש עם כל כך הרבה אפשרויות - כנס למורשה שלם 80 שח ותן למשהו אחר לךשבור את הראש .

פורסם

הבעיה ניפתרה ע"י החלפת הקלטצ'

הסבר למעוניינים :

הקלטצ' יושב על ציר ונע קדימה ואחורה (חיבור והפרדה) על הציר יושב מיסב שבפזו עסוי מחומר קשה דמוי פלסטיק מה שקרה אצלי זה שהמיסב שהוא נע על הציר היתרכב עם הזמן ונוצר חופש מסויים דבר זה גרם שהחיבור לא יהיה חלק ולכן הורגשו קירטועים או במיקרה מסויים לא היה חיבור כלל

מיכיוון שכבר פירקו הכל ולקלטצ' (לפי המוסכניק)נישארו עוד כ 40K הוחלט על החלפה של הדיסקה כולל המיסב

ועכשיו הכל טוב

תודה לכל מי שעזר ביי

MIKE 306

פורסם

מה שמוכיח את הטענה הגדולה שלי - אין כמו לחוש את האוטו בנהיגה ובראייה ואז לתת דיאגנוזה . קשה מאד לתת דיאגנוזה בהתכתבות ואפילו יכולה לעלות ביוקר . אין כמו להכנס למוסך ולתת למומחה להרגיש ולגלות את הבעיה ,אפילו שלפעמים זה קשה ומשקיעים המון זמן ומרץ [החלק האחרון זה סתם תיסכול של בעלי מקצוע :D ]

פורסם

אני זה מי שעלה על התקלה וזה מהכרות טובה מאוד את הרכב במוסך לא מצאו כלום עד שפירקו את המצמד וזה אומר שבעל הרכב הוא 90% עוזר בפיתרון הבעיה

השיחות בפורום עוזרות ליפעמיים בכיוונים שלא חושבים עליהם וכאשר יש לך את מיכלול הבעיות האפשריות נישאר לך לאפיין במדוייק את התקלה כי בעיה של קירטועים בזמן נהיגה יכולה לינבוע מהמון סיבות (מ"ע הזרקה משאבת דלק אוכל דבר אחר הקשור בהספקתהדלק חיישנים למחשב שמספקים אינפורמציה שגויה ועוד) ותמיד טוב לקבל עצות ולא ללכת למוסך ולומר אמן על כל דבר שלהם וגם אתה נישמע מבין אז הם פחות מסבנים אותך

MIKE 306

• תוכן חדש...