Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 מנוע חלש ורק 100000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פג'ו 206 1.4 שנת 99' יד שניה מה יכולה להיות סיבה למנוע מתחמם טיפה מעל ה- 90 מעלות , סחיבה גרועה מאוד , האוטו לא אוכל שמן , בסה"ך עשה 100000 ק"מ , הסל"ד מאוד יציבים ומדויקים (לא רוקדים) , מנוע שקט , אין לי מושג מתי נעשה טיפול אחרון .

???

פורסם

אם אתה לא יודע מתי נעשה טיפול אחרון, אני הייתי מתחיל בטיפול לרכב כגון החלפת מצתים פילטרים, שמנים . מסנן אוויר טאז תבדוק.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

הוא לא מצלצל , ומה שיותר מוזר זה על אף הנאמר שזה תופעה המאוור עובד תמיד בחום הזה , ועוד משהו , הרכב מתמם בנסיעה ולא בעמידה בעמידה הוא מתקרר .

פורסם
הרכב הוא פג'ו 206 1.4 שנת 99' יד שניה מה יכולה להיות סיבה למנוע מתחמם טיפה מעל ה- 90 מעלות , סחיבה גרועה מאוד , האוטו לא אוכל שמן , בסה"ך עשה 100000 ק"מ , הסל"ד מאוד יציבים ומדויקים (לא רוקדים) , מנוע שקט , אין לי מושג מתי נעשה טיפול אחרון .

???

לא יודע אם מדובר על אותו שעון, אבל אצלי (206XS, 1.6) ההמאוורר מתחיל לעבוד רק ב100 מעלות (קו אחד מימין ל90). נורמלי לחלוטין ורחוק מספיק מהקו האדום. (מה שמוזר זה שציינת שזה קורה דוקא בנסיעה ולא בעמידה).

בדוק מועד טיפול אחרון ומה נעשה בטיפול.

אוטומטי או ידני? האוטומטי ברכב הזה מרגיש מאד איטי. (נראה לי שלא רק מרגיש).

פורסם
לא יודע אם מדובר על אותו שעון, אבל אצלי (206XS, 1.6) ההמאוורר מתחיל לעבוד רק ב100 מעלות (קו אחד מימין ל90). נורמלי לחלוטין ורחוק מספיק מהקו האדום. (מה שמוזר זה שציינת שזה קורה דוקא בנסיעה ולא בעמידה).

בדוק מועד טיפול אחרון ומה נעשה בטיפול.

אוטומטי או ידני? האוטומטי ברכב הזה מרגיש מאד איטי. (נראה לי שלא רק מרגיש).

גם לי יש 206 עם מנוע 1.6 (110) - גם אני חשבתי שחום המנוע הנורמלי הוא 90, הגיוני גם כי זה באמצע מד החום. פתאום ביום בהיר אחד, מד החום עלה ל120 ואז נורת ה STOP הבהבה בטירוף, עצרתי את האוטו מיד (חשוב מאוד לעשות כך), לא הבנתי מה קורה, התקשרתי לד"ר בני ל. הגדול מכולם, הוא הדריך אותי מה לעשות, בסוף לקחתי גרר אליו, הד"ר בדק והודיע שהטרמוסטט נתפס, החליף אותו ויצאתי לדרכי מאושר.

כבר בנסיעה מביתו של בני, אני שם לב שפתאום חום המנוע הנורמלי הוא על 80, וכך זה נמשך עד היום.

מוסר ההשכל - אם אצלכם זה 90, יש סיכוי סביר שתתכוננו להחלפת טרמוסטט.

יום טוב

פורסם

אצלי ב206 2001 יש בדיוק את אותו הדבר, אפילו לקחתי את הרכב למוסך בגלל זה, ונאמר לי שהמצב תקין לחלוטין, המאורר מתחיל לעבוד ב100, ואז מוריד את החום עד 80\90 (לא זוכר בדיוק) המאורר נכבה ועוד פעם אותו הסיפור.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
גם לי יש 206 עם מנוע 1.6 (110) - גם אני חשבתי שחום המנוע הנורמלי הוא 90, הגיוני גם כי זה באמצע מד החום. פתאום ביום בהיר אחד, מד החום עלה ל120 ואז נורת ה STOP הבהבה בטירוף, עצרתי את האוטו מיד (חשוב מאוד לעשות כך), לא הבנתי מה קורה, התקשרתי לד"ר בני ל. הגדול מכולם, הוא הדריך אותי מה לעשות, בסוף לקחתי גרר אליו, הד"ר בדק והודיע שהטרמוסטט נתפס, החליף אותו ויצאתי לדרכי מאושר.

כבר בנסיעה מביתו של בני, אני שם לב שפתאום חום המנוע הנורמלי הוא על 80, וכך זה נמשך עד היום.

מוסר ההשכל - אם אצלכם זה 90, יש סיכוי סביר שתתכוננו להחלפת טרמוסטט.

יום טוב

לא מדובר על טרמוסטט תפוס- מאחר ותוך כדי נסיעה טמפ' המנוע נמוכה בהרבה. יחד עם זאת- טמפ' הסגירה של יוניט החום היא גבוהה- סביב 100 מעלות (רחוק מהקו האדום שנמצא 20 מעלות ימינה). מיד עם הפעלת המאווררים הטמפ' יורדת חזרה ל85 וחוזר חלילה.

האם כעת טמפ' העבודה של המנוע בפקק או בעמידה ממושכת נמוכה מ90 מעלות?

פורסם

לפי התאור שלך - אם מדובר ב 1.4 אוטומטית אזי מדובר, לפחות מהתרשמות ראשונית, ברכב תקין לחלוטין.

בכל מקרה אני ממליץ שתיכנס למוסך לצורך בדיקה ונסיעת מבחן.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא מדובר על טרמוסטט תפוס- מאחר ותוך כדי נסיעה טמפ' המנוע נמוכה בהרבה. יחד עם זאת- טמפ' הסגירה של יוניט החום היא גבוהה- סביב 100 מעלות (רחוק מהקו האדום שנמצא 20 מעלות ימינה). מיד עם הפעלת המאווררים הטמפ' יורדת חזרה ל85 וחוזר חלילה.

האם כעת טמפ' העבודה של המנוע בפקק או בעמידה ממושכת נמוכה מ90 מעלות?

כן, בעבר הנורמלי היה 90 מעלות, ובפקק / עמידה היה עולה ל 100 ובהמשך הנסיעה חוזר ל 90

כעת לאחר החלפת הטרמוסטט, הנורמלי זה 80, בפקק / עמידה עולה ל 90 ובהמשך הנסיעה חוזר ל 80.

לפי דעתי כנראה שמערכת הקירור עובדת יותר טוב בגלל הטרמוסטט החדש, כנראה הקודם היה נפתח אבל לא עד הסוף (אם אפשרי הדבר)

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת , אבל הרכב הוא ידני , ושוב הוא מתחמם מגיע לקוו אחד מעל ה- 90 מעלות בנסיעה ומתקרר בעמידה קוו אחד מתחת ל-90 מעלות (הפוך ממה שידוע ) ,וחשוב לציין שבטמפרטורה טיפה מתחת ל- 90 מעלות המאוורר עובד .

• תוכן חדש...