Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בטריידאין ראשון, ראיתי שם 106 ידנית 1.4 שנת 98 דגם XS

הפרסום דיבר על 115 אלף ק"מ

אבל התברר כי מדובר ב 205 אלף ק"מ

לאחר הבדיקה שיצאה תקינה (המומחה)

הגענו להסדר של טסט על המקום ומחיר מחירון

אני מרגיש ממש רע עם העסקה

אני חושב ש 205 זה המון המון ואמרו לי אנשים שלמרות שגיר המנוע השלדה וההיגוי תקינים

זה המון בלאי ושיש סיכוי שהמנוע יתרפק לי עוד חצי שנה שנה

מחיפזון וטיפשות סגרנו על זכרון דברים והשארתי שם איזה 1400 שקל

אני ממש ממצטער על זה וחושב ברצינות לבטל בתקווה שהם יהיו הוגנים ויתחשבו ולא יקחו לי את הכסף.

רציתי לשמוע את חוות דעתכם?

תודה רבה, ממש חשוב לי

RipCurl

פורסם

205K זה המון.

גם אם המנוע תקין, יש ברכב חלקים נוספים שמתבלים מאוד בנסועה שכזאת. שלא לדבר על העובדה שאין לך סיכוי למכור את הרכב הזה במחיר המחירון שלו.

בקיצור - על פניו נראה כאילו שילמת יותר מדי בעבור הרכב. יתכן והרכב שמור בצורה יוצאת מהכלל או משופר מהתחת ואז המחיר משתלם, אבל לא חושב שזה המצב.

אגב, המנועים האלו שורדים יותר מ205K. נכון שבסביבות הקילומטראז' שלך צפוי טיפול ראש-מנוע רציני, אבל המנוע מחזיק מעמד לא רע.

גש לשם ביום ראשון ובקש לבטל את העיסקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בטל את העיסקה, גם אם זה יעלה לך כסף.

אניט אומר את זה מכמה סיבות - גם ישנו הסיכוי שיחזירו לך את הכסף, הרי אם אמרו לך שלרכב קילומטראג מסויים ושיקרו, זו הונאה. אל תחשוש לערב מישהו נוסף בעל ניסיון, ולטעמי אל תצעקו או תשתוללו, פשוט תסבירו שאתם מוכנים ל"לכת עד הסוף".

במקרה הכי גרוע תפסיד את כספך, אך תלמד לקח חשוב.

בכל מקרה אל תקנה, גם כי אתה תרגיש מאוד רע עם עצמך, ולא תחייה עם הרכב הזה בשלום, וגם כי אני אישית (ואולי גם אתה) לא סובל רמאים, ולא מוכן לעשות עימם עסקים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
בטל את העיסקה, גם אם זה יעלה לך כסף.

אניט אומר את זה מכמה סיבות - גם ישנו הסיכוי שיחזירו לך את הכסף, הרי אם אמרו לך שלרכב קילומטראג מסויים ושיקרו, זו הונאה. אל תחשוש לערב מישהו נוסף בעל ניסיון, ולטעמי אל תצעקו או תשתוללו, פשוט תסבירו שאתם מוכנים ל"לכת עד הסוף".

במקרה הכי גרוע תפסיד את כספך, אך תלמד לקח חשוב.

בכל מקרה אל תקנה, גם כי אתה תרגיש מאוד רע עם עצמך, ולא תחייה עם הרכב הזה בשלום, וגם כי אני אישית (ואולי גם אתה) לא סובל רמאים, ולא מוכן לעשות עימם עסקים.

צודק אני כבר מרגיש רע ומר מאוד עם עצמי ברמות כאלה שזה יושב לי כבד מהבוקר ולא מניח לי אף לא לשניה

אני כבר מיואש משוק הרכב..

פורסם
סגרנו על זכרון דברים והשארתי שם איזה 1400 שקל

אני ממש ממצטער על זה וחושב ברצינות לבטל בתקווה שהם יהיו הוגנים ויתחשבו ולא יקחו לי את הכסף.

אם תחליט לבטל את העסקה אתה לא תקבל את ה-1400 ש"ח בחזרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

RIPCURL כתב:

צודק אני כבר מרגיש רע ומר מאוד עם עצמי ברמות כאלה שזה יושב לי כבד מהבוקר ולא מניח לי אף לא לשניה

אני כבר מיואש משוק הרכב..

קח את זה בקלות, המיועדת תגיע.

בכל מקרה, 1400 ש"ח אולי נראים לך כמו הרבה כסף עכשיו, אבל בסופו של דבר זה באמת כלום.

תאמר תודה שלמדת לקח בסכום קטן, ולא כמו מישהו שאני מכיר שאכל אותה בסכום עם כמה אפסים נוספים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מה יש לכם עם סוחרים ?!

מה צריך לקרות כדי שתלמדו ש"סוחר רכב משומש " זה באמריקה שם נרדף לרמאי , ולא בלי סיבות ב 100 שנה האחרונות ?

חסרים בעלים פרטיים ?

פורסם
זה לא תמיד נכון עניין ההחזר, תלוי מה רשום בחוזה ותלוי עד כמה אתה רוצה את הכסף וכמה תלך רחוק בשבילו

אני מאד רוצה את הכסף

וכן זה כמו חוזה כזה

ואני מאמין שרק אם הוא יהיה נחמד כי אני חייל ובאמת אין לי כסף מיותר אז אני אקבל את הכסף

אבל במידה והוא יהיה קר ומניאק אז אני יאלץ להתפוצץ עם הרגשה ששלמתי 2000 שקל סתם

300X2בדיקות

+ 1400 על הרכב הזה בזכרון דברים

אני מתחיל לחשוב ללכת על ג'סטי וזהוא =\

אגב המון תודה לכולם פה באמת אחד הפורומים החזקים

והאנשים פה תותחים קבלו ח"ח :)

פורסם
מה יש לכם עם סוחרים ?!

מה צריך לקרות כדי שתלמדו ש"סוחר רכב משומש " זה באמריקה שם נרדף לרמאי , ולא בלי סיבות ב 100 שנה האחרונות ?

חסרים בעלים פרטיים ?

אין הרבה ברירות אחרות

חישפתי 106 שמורה ידנית 98 1.4

ורק שם היה.

האוטו היה מפוסם עם 115 אלף

לאחר הבדיקה רק סמנו לב שכתוב 205 על השעון.

לאחר שיחות (והרגשת יאוש כי זאת פעם שניה שאני אוכל אותה)

אז החלטתי להתפשר בלחץ מהצד של גורמים נוספים..

ואז הוחלט לתת לי גם טסט על חשבון המקום ושטיפת קרבורטור על שחבונם

ובלה בלה..

ואני כמו טיפש הולכתי כשולל אחר הטריק הכי עתיק בספר

סתם מרח אותי וניסה למשוך אותי עם כמה מאות שקלים

ובאמת שהכל מחיפזון ..

פשוט אין לי מי שיעזור לי בחיפושים אחר הרכב, אבא שלי לא הכי מבין בעולם וגם אין לו זמן וכל פעם אני מפריע לו באמצע שבוע או בסוף שבוע והוא מפסיד עבודה בגללי.., לא נעים לי כבר, וגם אין לי הרבה זמן בגלל הצבא, כך שאני נופל בין הכסאות כמו כאן.

רציתי לקנות 106 טובה והבנתי שזאת מסיבה כמעט בלתי אפשרית היום, וכעת אני נוטה לחזור לברירת המחדל "הג'סטי 94" במצב סביר הלוך חזור בתקווה שתשרוד את המוטל עליה.

תודה.

• תוכן חדש...