Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 - צריכת דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסע עם הרכב רוורס כמה מטרים, ואז תגיע לעצירה מלאה תעביר לדרייב ואל תיגע בגז, פשוט תעזוב את הברקס..

תראה אם אתה מרגיש "מכה" שכזו, או שהאוטו פשוט מתחיל להתגלגל בקלילות ובצורה חלקה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תסע עם הרכב רוורס כמה מטרים, ואז תגיע לעצירה מלאה תעביר לדרייב ואל תיגע בגז, פשוט תעזוב את הברקס..

תראה אם אתה מרגיש "מכה" שכזו, או שהאוטו פשוט מתחיל להתגלגל בקלילות ובצורה חלקה..

DISCO - קודם כל, הדגם עד 2002 לא כולל את הגיר הרציף אלא גיר 5 הילוכים פלנטארי רגיל, שנחשב אמין למדי.

לגבי הרציף - למיטב ידיעתי, הגיר נחשב אמין ו"רץ" עד היום בכל דגמי אאודי (תהרוג אותי אם אני מבין למה לא עברו ל-DSG). הגיר כולל מעין "מפחית עומס" כך שבתחילת נסיעה הוא אינו משתלב בבת אחת אלא כאילו "מחליק" במשך שניה ואזי משתלב, וזאת כדי לשמור עליו (לפי מידע שקיבלתי ממוסך עוז בחיפה ובוחן במרכזי בר"ג). יכול להיות שזו התופעה שאתה מכיר. כך או כך, אני בהחלט מסכים איתך שהרכב מוצלח, ומתכנן בעוד כמה חודשים לעבור לדגם החדש שאחרי 2005!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

במודלים שאני מחפש לא קיים, וגם אני לא רוצה דיזל..יותר מדי פיח...:)

אני ממשיך בחיפושים....היתה אחת על הכוונת ונמכרה...עכשיו יש עוד אחת 2.4 אני מקווה לראותה ביום ו'.

בכל אופן, אקח אותה למוסך לחברה למחשב ואז אם הכל תקין אקח בנוסף גם לבדיקה.

תודה לכולכם!!

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קל.....

אחרי כשנה של נסיעה על רכב ליסינג (יונדאי גטס)

אני שמח לעדכן שמצאתי את האאודי שחיפשתי

AUDI A6 2.4 מודל 2000

יד 1 עם 109,000 ק"מ....במצב מדהים!

מחכה להגיע ל1 לחודש ולנהוג בה..(רק ב1 אני מחזיר את היונדאי). קניתי כבר חלפים לטיפול הראשון....והוא יעשה בעוד כ1000 ק"מ. העסקה נסגרה על סכום של 62,000 ש"ח.

לגבי ביטוח: קיבלתי הצעה ממועדון אאודי מקיף ב2,800 ש"ח! ולא מחייב איתוראן.

שאלה טכנית: האם אני יכול להשתמש בשמן LM 10/40 סינטטי? ואם חייב 5/40 למה?

ואם כבר...אז עוד שאלה, כל כמה זמן צריך להחליף שמן גיר? ואיזה?

בתודה ענקית מראש,

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...