Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הקרוב צריכה להגיע אלי קשת התהפכות למיאטה ואין לי מושג באיזה חומר להשתמש לדיפון,ואיך בדיוק לדפן את הקשת

אשמח לקצת עזרה בנושא.

קובי.

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

אתה רוצה High Density Roll Bar Padding בעדיפות גבוהה לסוגים שהם SFI Approved.

הנה כמה אתרים שבטח מוכרים את המוצר -

www.hrpworld.com

www.racerpartswholesale.com

www.longacreracing.com

www.pegasusracing.com

חיפושים נעימים!

מלאכת הדיפון עצמה היא עסק די פשוט -

לוקחים את חומר הדיפון ועוטפים איתו את הקשת הראשית ואת האלכסונים במקומות שהגוף/ידיים/ראש שלך עלולים לבוא במגע עימם בזמן התנגשות, אם תגיד לי איזה קשת קנית אני יכול לתת לך הערכה של כמה חומר תצטרך.

את החומר עצמו קושרים לקשת עם אזיקונים.

מוטי

פורסם

קובי,

פורום נבדל מצ'אט בכך שהדיונים נותרים שמורים לזמן ארוך, ומאפשרים לאחרים לקרוא אותם במועד אחר ולהחכים מהם.

לטובת אלה שאינם מכירים את ירון, חברו של מוטי, אנא כלול לינק ו\או תמונה שיאפשרו גם למי שמחוץ לקליקה שלכם להישאר מסונכרנים על הדיון. :-)

פורסם

אחלה חומר.

לקשת הראשית תצטרך שתי חתיכות.

אם אתה רוצה לצפות גם את האלכסונים אני לא ממש ממליץ על הציפוי הזה כי הוא מפחית לך את שדה הראיה לאחור במידת מה בעוד שחומר הדיפון בקישור הבא לא משנה אותו במאום -

http://www.longacreracing.com/catalog/item.asp?id=933&catid=21

עדיין, לקשת הראשית החומר שבחרת טוב יותר.

מוטי

• תוכן חדש...